Coenzyme Q10

CoQ10 Coenzym Q10 Innate Responselta on tuote, joka sisältää koenzym Q10:tä. Sitä tarvitaan energianmuodostukseen solujen mitokondrioissa.

 • 100 mg per kapseli 
 • Vihanneksilla ja hedelmäkuiduilla 
 • CoQ10 kaikkein tutkituimmasta muodosta 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
Special Price 46,99 €
Regular Price 48,99 €
Hinta per päivä
0,78
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  48.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  70047
  EAN
  0 51494 70047 1

Coenzyme Q10

CoQ10 Coenzym Q10 Innate Responselta on tuote, joka sisältää koenzym Q10:tä. Sitä tarvitaan energianmuodostukseen solujen mitokondrioissa. Innate Responsen Co Q10 on luonnollista. Se valmistetaan ubikinonista. Lähes kaikki suuret ja hyvin dokumentoidut tutkimukset on tehty ubikinonilla, ei ubikinolilla. Joskus saa kuulla, että ubikinol imeytyy paremmin, mutta niin kauan, kun ubikinonia nautitaan aterian yhteydessä, on imeytyminen yhtä hyvää. Jos pystyy absorboimaan rasvaa, voi myös absorboida CoQ10:tä (ubikinoni) liuenneena rasvaan. Ruuan tai ruokalisien sisältämä ubikinoni tulee, suolenseinämän läpäisemisen jälkeen, kasaantumaan rasvapartikkeleihin ja absorboitumaan lymfajärjestelmään. Sen jälkeen ne ohjautuvat vereen. Osa käyttäjistä nauttii ubikinonia terapeuttisina annoksina 300 mg päivässä jaettuna kolmeen eri ajankohtaan päivässä. CoQ10 Coenzym Innate Responselta sisältää myös kuituja omenasta ja punajuuresta sekä parsakaalista ja pinaatista.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Koenzym Q10 (CoQ10) 100 mg
Omena (kuituja) 20 mg
Punajuuri 20 mg
Parsakaali 20 mg
Pinaatti 20 mg

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Raakariisi (Oryza sativa), koenzym Q10, täyteaine (selluloosajauhe), omena (Malus domestica, kuidut), pinaatti (Spinacia oleracea), parsakaali (Brassica oleracea), punajuuri (Beta vulgaris, kuidut), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (steariinihappo), kasviskapseli (selluloosa).

Annostus

1 Kapseli päivässä. Voidaan ottaa aterian yhteydessä tai ilman ateriaa. Nielemisvaikeuksissa voidaan kapseli avata ja sisältö sirotella ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti. Voidaan hyvin yhdistää rasvaa sisältäviin ruokiin.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiCoenzyme Q10
Luokitus