Multi for women

Rating:
100% of 100

Multi for Women (naisten monivitamiinimineraali) on erityisesti 55-vuotiaille naisille suunniteltu monivitamiini-mineraalivalmiste. Se sisältää korkealaatuisia täysravintovitamiineja ja kivennäisaineita.

 • Aitoja täysravintovitamiineja ja raakaruoka kivennäisaineita 
 • Ravintoaineita, jotka auttavat ylläpitämään normaalia ihoa ja hiuksia 
 • Sisältää myös koliinia ja ravintoaineita, jotka säätelevät hormonitoimintaa 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
Special Price 61,99 €
Regular Price 63,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  58,99
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  Multi-women-CONF
  EAN
  0 51494 10323 4

Multi for women

Multi for Women on MegaFoodin – Yhdysvaltojen johtavan ja kokeneimman täysravintolisien valmistajan - erityisesti 55-vuotiaille naisille kehitetty täysravintolisävalmiste. Multi for Women perustuu aitoihin täys- ja raakaruokiin, ja sen on kehittänyt naisten terveyteen erikoistunut naislääkäri. Kaikki vihannekset, hedelmät ja marjat on kuivattu käyttämällä Refractance window drying -menetelmää. Tämä on hellävaraisin kuivausmenetelmä, joka kestää parhaiten hapettumista ja hajoamista. Refractance ikkunakuivauksessa vitamiinit, kivennäisaineet, entsyymit ja fytokemikaalit säilyvät paljon paremmin kuin missään muussa kuivausmenetelmässä.

Koska Multi for Women perustuu aitoihin täysravintovalmisteisiin, eli sellaisiin täysravintovalmisteisiin, joissa on säilytetty vitamiineja ja kivennäisaineita sitovia avaintekijöitä, imeytyminen ja biologinen hyötyosuus ovat poikkeuksellisen korkeat.

Multi for Women sisältää ravintoaineita, jotka auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä, eli suojaavat soluja vapaita radikaaleja vastaan. Multi for Women sisältää myös ravintoaineita, jotka auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia, ihoa ja kynsiä sekä normaaleja limakalvoja. Multi for Women sisältää ravintoaineita, jotka edistävät normaalia kollageenin muodostumista, mikä puolestaan on tärkeää ihon ja ikenien normaalin toiminnan kannalta. Multi for Women sisältää myös seleeniä, joka edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä normaalien hiusten ja kynsien ylläpitoa. Multi for Women sisältää metyloitua B12:ta ja folaattia sekä B6-vitamiinin aktiivista muotoa, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa. Multi for Womenin ravintoaineet edistävät myös hermoston normaalia toimintaa, lihasten normaalin toiminnan ylläpitämistä sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä. Multi for Womenin sisältämä koliini edistää normaalia homokysteiinimetaboliaa, normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja normaalin maksan toiminnan ylläpitämistä.

Multi for Women on paras alle 55-vuotiaille naisille tarkoitettu monivitamiinimineraali. Yli 55-vuotiaille naisille suositellaan Multi for Women 55+ -valmistetta ja raskautta edeltäville, raskaana oleville ja imettäville naisille Baby & Me 2 -valmistetta.

Multi for Womenin tabletit voidaan murskata tai jauhaa niille, joten ne sopivat myös niille, joilla on nielemisvaikeuksia.

Tämä tuote ei sisällä magnesiumia tai kalsiumia. Suosittelemme Basic Bone Nutrients- ja Magnesium-valmisteita täydentäviksi tuotteiksi, jos tarvitset lisää magnesiumia ja kalsiumia.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
A-vitamiini (beetakaroteeni) 600 µg RE 75
C-vitamiini (askorbiinihappo) 100 mg 125
D3-vitamiini (800 IU) 20 µg 400
E-vitamiini 20 mg α-TE 167
K-vitamiini (K1- ja K2-vitamiini) 160 µg 213
B1-vitamiini 1,5 mg 136
B2-vitamiini 1,7 mg 121
Niasiini 20 mg NE 125
B6-vitamiini (pyridoksaali-5′-fosfaatti) 6 mg 429
Foolihappo (kalsium-L-metyylifolaatti) 400 µg 200
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 10 µg 400
Biotiini 300 µg 600
Pantoteenihappo 10 mg 167
Rauta 15 mg 107
Jodi 150 µg 100
Sinkki 15 mg 150
Seleeni 50 µg 91
Kupari 200 µg 20
Mangaani 2 mg 100
GTF Kromi 100 µg 250
Molybdeeni 55 µg 110
Koliini 200 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Koliinibitartraatti, raakariisi (Oryza sativa), C-vitamiini, Saccharomyces cerevisiae, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), sinkkiglysinaatti, appelsiini (Citrus sinensis), rautaglysinaatti, päällystysaine (steariinihappo), E-vitamiini, porkkana (Daucus sativa), niasiini, täyteaine (selluloosa), pantoteenihappo, A-vitamiini (beetakaroteeni), K2-vitamiini, B6-vitamiini (pyridoksaali-5′-fosfaatti), parsakaali (Brassica oleracea italica), kaali (Brassica oleracea capitata), mangaaniglysinaatti, B2-vitamiini (riboflaviini-5′-natriumfosfaatti), antioksidantti (askorbyylipalmitaatti), B1-vitamiini, sekoitetut karotenoidit, foolihappo (kalsium-L-metyylifolaatti), kromiglysinaatti, kupariglysinaatti, biotiini, K1-vitamiini, jodiglysinaatti, seleeniglysinaatti, molybdeeniglysinaatti, D3-vitamiini, B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa. Tuote on tarkoitettu naisille.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiMulti for women
Luokitus
Asiakasarvostelut
 1. Monipuolinen multivitamiini
  Arvo
  100%
  Pidän tämän valmisteen sisällöstä. E-vitamiinit, B6 ja B12 ovat erityisen laadukkaita. Huomaan vaikutuksen, sillä olen vähemmän väsynyt käyttäessäni näitä. Hyvä multivitamiini meille naisille!

  Arvostelu

  Lähetetty