Seljanmarja & Sinkki – siirappi

MegaFoodin Seljanmarja & Sinkki -siirappi sisältää luomuseljanmarjaa, sinkkiä ja luomumarja-aroniaa. Sinkki tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa ja auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Seljanmarjaa (Sambucus) on perinteisesti käytetty hengitystietulehdusten torjuntaan ja immuunipuolustuksen tukemiseen.

 • Ekologista seljanmarjaa (Sambucus), marja-aroniaa ja sinkkiä. 
 • Sinkki tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa 
 • On pitkään käytetty hengitystietulehdusten torjumiseen ja immuunipuolustuksen tukemiseen 
Special Price 51,98 €
Regular Price 53,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Ei ole varastossa
  Koko
  180 ml
  Alkuperäishinta
  53.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  24
  Tuotenumero
  10445
  EAN
  051494104453

Seljanmarja & Sinkki – siirappi

MegaFoodin Seljanmarja & Sinkki -siirappi sisältää luomuseljanmarjaa, sinkkiä ja luomumarja-aroniaa. Seljanmarja & Sinkki -siirappi tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa ja auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Seljanmarjaa (Sambucus) on perinteisesti käytetty hengitystietulehdusten torjuntaan ja immuunipuolustuksen tukemiseen. Laboratoriokokeissa on todistettu, ettei MegaFoodin Seljanmarja & Sinkki -siirappi sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa, geenimanipuloituja aineita, torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä tai magnesiumstearaattia

Seljanmarja & Sinkki -siirapin sinkki ei vain tue immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä, vaan se edistää myös normaalia happo-emästasapainoa, makroravinteiden vaihtumista sekä normaalia rasva-aineenvaihduntaa.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Energia 20 kcal / 84 kJ *
Hiilihydraatit 5,0 g *
Sinkki 11 mg 110
Seljanmarja (uute) 2,27 mg *
Marja-aronia (mehu) 500 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Marja-aronia (Aronia melanocarpa, mehutiiviste marjoista), sinkkisitraatti, seljanmarja (Sambucus Nigra L, uute), luomuglyseriini, vesi, luontaiset aromit, luomusitruunauute.

Annostus

1 mittalusikallinen (7,5 ml) päivässä. Ravista pulloa huolellisesti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiSeljanmarja & Sinkki – siirappi
Luokitus