Balanced Minerals

 • Sisältää monia tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita täysravinnon muodossa 
 • Tukee monia terveydelle tärkeitä toimintoja 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
47,99 €
Hinta per päivä
2,13
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  90 tabl
  Alkuperäishinta
  47.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  10169
  EAN
  0 51494 10169 8

Balanced Minerals

Balanced Minerals on korkealaatuinen raaka- ja täysravintoon pohjautuva kivennäisaineravintolisä. Se sisältää myös nokkosta ja peltokortetta. Balanced Minerals sisältää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa tukevia ravintoaineita. Sen sisältämät aineet edistävät myös normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Balanced Minerals -valmisteen sisältämä jodi tukee kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa sekä kilpirauhasen ja hermoston terveyttä. Sinkki auttaa pitämään happo-emästasapainon normaalina ja edistää hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Kromi auttaa pitämään verensokeritasot normaaleina. Seleeni suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista. Kalsiumia tarvitaan luuston hyvinvointiin, mutta siitä on apua myös ruoansulatusentsyymien toiminnan kannalta. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Kalsium 133 mg 17
Jodi 67 µg 45
Magnesium 67 mg 18
Sinkki 20 mg 200
Seleeni 80 µg 145
Mangaani 2,7 mg 135
GTF-kromi 80 µg 200
Molybdeeni 31 µg 62
Boori 667 µg *
Nokkonen 133 mg *
Peltokorte 67 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Raakariisi (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, kalciumglysinaatti, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), magnesiumglysinaatti, pintakäsittelyaine (steariinihappo), nokkonen (Urtica dioica, lehdet), täyteaine (selluloosajauhe), peltokorte (Equisetum arvense, lehdet), sinkkiglysinaatti, mangaaniglysinaatti, booriglysinaatti, kromiglysinaatti, seleeniglysinaatti, molybdeeniglysinaatti.

Annostus

4 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletit voidaan murskata tai hienontaa ja sekoittaa ruokaan tai juomaan, jos tabletin nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiBalanced Minerals
Luokitus