Glutamiini

Glutamiinilisä & L-glutamiinilisä

L-glutamiini on kehon yleisin aminohappo, ja se täyttää useita tärkeitä tehtäviä terveyden kannalta. Glutamiini tunnetaan parhaiten sen vaikutuksesta suoliston terveyteen, sen roolista proteiinisynteesissä ja lihaskudoksen hajoamisen vähentämisessä. Glutamiini toimii polttoaineena ohutsuolen soluille, mikä tekee siitä tärkeän henkilöille, joilla on suolistovaivoja. Glutamiini on myös yleinen luustolihaksistossa ja auttaa lihaskudoksen korjaamisessa ja palautumisessa treenin jälkeen.

  1. GI Response
    65,99 €
  2. Köp L-Glutamine från Thorne
    Special Price 24,99 € Regular Price 29,99 €

Milloin ottaa L-glutamiinia?

L-glutamiinia voi ottaa eri aikoina riippuen yksilöllisistä tarpeista ja tavoitteista. Monet valitsevat ottaa sen ennen tai jälkeen treenin edistääkseen palautumista ja lihasten korjaantumista. Toiset ottavat sen aterioiden välillä tukemaan suoliston terveyttä ja ruoansulatusta.

Glutamiinikapselit vai glutamiinijauhe?

Glutamiinia voi ottaa joko jauheena tai kapseleina.

Glutamiinijauhe

Glutamiinijauhe on yleinen vaihtoehto niille, jotka mieluummin sekoittavat annoksensa veden, mehun tai proteiinijuomien kanssa. Jauheen annostelu voi olla helpompaa ja se sekoittuu nopeasti mukavaan nauttimiseen.

Glutamiinikapselit

Glutamiinikapselit ovat käteviä kiireisille ihmisille tai niille, jotka suosivat yksinkertaista annostelua. Kapseleita on helppo niellä ja niitä voi ottaa milloin tahansa päivän aikana täyttääkseen glutamiinintarpeensa.

L-Glutamiini vai glutamiini?

"Kirjain "L" L-glutamiinissa tarkoittaa "levorotatorista", mikä osoittaa sen olevan luonnollinen muoto, jonka keho käyttää. Ravintolisissä ja terveystuotteissa termiä "glutamiini" viitataan yleensä L-glutamiiniin, koska se on biologisesti aktiivinen muoto, jota keho tarvitsee. Näin ollen ravintolisien ja terveyden yhteydessä termejä käytetään usein vaihdellen, mutta aminohappojen oikea termi on L-glutamiini.

Halpaa glutamiinia

Parhaat glutamiinilisäravinteet ovat niitä, jotka tarjoavat korkeinta laatua ja puhtautta. Jos ostat huonolaatuisia glutamiinilisäravinteita, voit saada heikomman imeytymisen ja toiminnan kehossa, sekä aineita, joita et halua kehoosi. Pitkällä aikavälillä huonolaatuiset glutamiinilisäravinteet voivat tulla kalliiksi.