Kreatiini

Kreatiinilisä

Kreatiini on luonnollisesti esiintyvä aine, jota löytyy kehon lihaskudoksista. Se toimii energiavarastona nopeille ja räjähtäville liikkeille. Se on suosittu ravintolisä urheilijoiden ja kuntoilijoiden keskuudessa, tunnettu lisäämään suorituskykyä ja palautumista fyysisen aktiivisuuden aikana, mutta kreatiini on myös hyvä aivojen toiminnalle. Se voi olla hyödyllinen myös ikääntyneille ja henkilöille lihasvoiman lisäämiseen sekä aivojen toiminnan tukemiseen.

  1. Creatine Monohydrate Pure – Kreatiini
    Special Price 39,99 € Regular Price 49,99 €
  2. Köp kreatin från Thorne med fri frakt
    Special Price 44,98 € Regular Price 54,99 €

Osta kreatiinia halvalla verkosta Greatlifelta


Halpa kreatiini on korkealaatuista ja puhdasta kreatiinia. Jos ostat alhaisen laadun kreatiinia, voit saada huonomman imeytymisen, heikomman toiminnan kehossa ja jopa aineita, joita et halua saada elimistöösi. Pitkällä tähtäimellä kreatiinista tulee kallista. Meillä on kaksi erilaista kreatiinilisää: Creavitalis, joka on hienointa kreatiinia, ja Thornen kreatiini, joka on myös erittäin hyvä.

Kreatiinikapselit tai -jauhe

Valinta kreatiinikapselien ja -jauheen välillä voi olla henkilökohtainen mieltymys. Kreatiinijauhe on yleensä edullisempaa ja antaa sinulle mahdollisuuden annostella tarkasti tarpeidesi mukaan. Sitä on myös helppo sekoittaa juomiin tai ruokaan. Toisaalta kreatiinikapselit ovat käteviä ottaa mukaan ja eivät vaadi nestettä. Riippuu tarpeistasi ja mukavuudestasi, kumpi vaihtoehto sopii parhaiten sinulle.

Kreatiinijauhe

Kreatiinijauhe on yleensä edullisempaa ja antaa sinulle mahdollisuuden annostella tarkasti tarpeidesi mukaan. Sitä on myös helppo sekoittaa juomiin tai ruokaan. Kreatiinijauhe voi imeytyä nopeammin, koska se sekoitetaan nesteeseen, mikä voi olla etu joillekin käyttäjille.

Kreatiinikapselit

Kreatiinikapselit ovat käteviä ottaa mukaan ja eivät vaadi nestettä. Ne ovat myös käteviä tarkkaa annostelua varten, koska jokainen kapseli sisältää tietyn määrän kreatiinia. Kapselit voivat olla hyvä vaihtoehto, jos olet liikkeellä etkä pidä kreatiinijauheen mausta.

Vegaaninen kreatiini

Kreatiini vegetariani

Vaikka kasvissyöjien kreatiini on samankaltainen, siinä voi olla joitain eläinperäisiä sivutuotteita. Kasvissyöjien on tärkeää tarkistaa ainesosat varmistaakseen, että ne sopivat heidän ruokavalioonsa.

Vegaaninen kreatiini

Vegaaninen kreatiini on erityisesti kehitetty vastaamaan niiden tarpeita, jotka noudattavat vegaanista elämäntapaa. Nämä kreatiinilisät on valmistettu ilman mitään eläinperäisiä ainesosia, mikä tekee niistä sopivia vegaaneille. Creatine Monohydrate Pure - Kreatiini sopii sekä vegaaneille että kasvissyöjille. Tämä kreatiinilisä sopii täydellisesti vegaaneille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja voimaansa.