Daily Turmeric Booster

Daily Turmeric Nutrient Booster Powder (kurkumajauhetta ja pyhäbasilikaa) on täysravintojauhe superyritys MegaFoodilta. Daily Turmeric sisältää mm. kurkumaa, pyhäbasilikaa, piperiiniä ja C-vitamiinia.

 • Sisältää kurkumiinin lisäksi muitakin kurkuminoideja 
 • Sisältää Bioperine-uutetta, jossa on aina vähintään 98 % piperiiniä, joka takaa kaikkien kurkuminoidien parhaan mahdollisen hyödyntämisen 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
37,98 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 g
  Alkuperäishinta
  37.98
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  60138
  EAN
  051494601389

Daily Turmeric Booster

Daily Turmeric Superfood Booster on superfood-valmiste, joka sisältää luomukurkumaa, luomupyhäbasilikaa ja Bioperine-uutetta, joka on ainoa patentoitu piperiiniuute, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu kasvattavan muiden ravintoaineiden hyötyosuutta. Daily Turmeric Superfood Booster sisältää myös mustaviinimarjauutetta, karhunvatukkaa, metsämustikkaa, karpaloa ja appelsiinia. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini 120 mg 150
Kurkuma 500 mg *
Pyhäbasilika 250 mg *
Amerikankarpalo 175 mg *
Metsämustikka 150 mg *
Hapankirsikka 150 mg *
Mustavadelma 100 mg *
Piperiini mustapippurista 1,9 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Kurkuma, (Curcuma longa), appelsiini (Citrus sinensis), pyhäbasilika (Ocimum tenuiflorum), amerikankarpalo (Vaccinium macrocarpon, kokonaiset marjat ja uute), metsämustikka (Vaccinium angustifolium), hapankirsikka (Prunus cerasus), C-vitamiini, mustavadelma (Rubus occidentalis L. uute), raakariisi (Oryza sativa), täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi) , stabilointiaine (guarkumijauho), mustapippuri (Piper nigrum, uute 95 %), maltodekstriini.

Annostus

1 mittalusikallinen (1,97 g) päivässä sekoitettuna 2-3 dl:aan vettä. Voidaan sekoittaa myös smoothieen tai mehuun. Tuote on jauheen muodossa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiDaily Turmeric Booster
Luokitus