JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Electrolytes Plus+

Markkinoiden ehkä puhtaimmat elektrolyytit optimaaliseen nestetasapainoon ja elektrolyyttitasapainoon kehossa. Auttaa lievittämään kuivumisen oireita, kuten huimausta, väsymystä ja päänsärkyä. Soveltuu sekä liikunnalliseen että liikuntaa harrastamattomaan elämäntapaan. Vapaa piilotetusta magnesiumoksidista ja ilman lisättyjä makuaineita, sokeria tai makeutusaineita.

 • Huippulaatuisia elektrolyyttejä optimaalista nestetasapainoa varten
 • Kätevät annospakkaukset kertakäyttöön, täydellisiä mukaan otettaviksi
 • Vapaa puskuroituneesta magnesiumoksidista tai muista halvoista mineraalien muodoista
 • Vapaa maidosta, gluteenista, geenimuunnelluista organismeista (GMO), magnesiumstearaatista, sokerista, keinotekoisista makeutusaineista, täyteaineista ja raskasmetalleista
 • Paleo- ja ketoystävällinen, sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille
 • Annospakkaukset, jotka eivät sisällä hormoneja häiritseviä BPA-, BPF-, BPS-, pehmittimiä- ja ftalaatteja
 • Valmistettu HACCP:n (ISO22000) mukaan
Special Price 24,99 €
Regular Price 29,99 €
Hinta per päivä
0,83
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Ei ole varastossa
   • Osta lisää - Säästä lisää
   • Osta 2 kpl hintaan 23,99 € kpl ja säästä 4%
   • Osta 3 kpl hintaan 22,99 € kpl ja säästä 8%
   • Osta 4 kpl hintaan 21,99 € kpl ja säästä 12%
  Koko
  30 annospusseja
  Alkuperäishinta
  55,99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  GREAT10011
  EAN
  7350131871103

Electrolytes Plus+

Markkinoiden ehkä puhtaimmat elektrolyytit optimaaliseen nestetasapainoon ja elektrolyyttitasapainoon kehossa. Auttaa lievittämään kuivumisen oireita, kuten huimausta, väsymystä ja päänsärkyä. Sopii sekä urheilijoille että niille, jotka eivät urheile. Vapaa piilotetusta magnesiumoksidista ja ilman lisättyjä makuaineita. Vapaa maidosta, gluteenista, geenimuunnelluista organismeista (GMO), magnesiumstearaatista, sokerista, keinotekoisista makeutusaineista, täyteaineista ja raskasmetalleista.

Natriumkloridi - Le Guérandais Guérande Salt

Electrolytes Plus+ sisältää Le Guérande -merisuolaa, joka tunnetaan puhtaasta merisuolastaan, joka tarjoaa elektrolyytit natriumin ja kloridin. Le Guérande -merisuola kerätään käsin ja se on 100% luonnollinen ja käsittelemätön ilman lisäaineita. Le Guérandais Guérande Salt on tällä hetkellä ainoa Ranskassa valmistettu merisuola, joka on saanut Label Rouge -merkinnän, virallisen symbolin erinomaisesta laadusta, jota valvoo itsenäinen sertifiointielin, joka on hyväksytty Ranskan maatalousministeriössä. Merisuolan jäljitettävyys on tärkeä osa sen valvontaa.

Natrium (Na+)

Electrolytes Plus+ sisältää natriumia Le Guérande -merisuolasta.

 • Nestetasapaino: Natrium auttaa säätämään kehon nestetasapainoa kontrolloimalla veden määrää solujen sisällä ja ulkopuolella. Tämä auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta ja nestetasoja.
 • Heräte: Natriumionit ovat välttämättömiä heräteimpulsseille. Kun heräteimpulssi lähetetään, natrium virtaa soluun ja luo toimintapotentiaalin, mikä on sähköinen signaali, joka mahdollistaa hermosolujen viestinnän keskenään ja lihasten kanssa.
 • Lihaskontraktio: Natriumi on myös välttämätön lihasten oikealle toiminnalle. Lihaskontraktioissa, jotka sisältävät kaiken sormen liikuttamisesta kävelyyn tai juoksuun, natriumionit ovat mukana luomassa sähköistä signaalia, joka laukaisee lihasten liikkeen.

Kloridi (Cl-)

Electrolytes Plus+ sisältää kloridia Le Guérande -merisuolasta.

 • Happo-emäs-tasapaino: Kloridi on tärkeä osa suolahappoa (HCl) mahassa, mikä auttaa ruoan sulattamisessa ja ravintoaineiden imeytymisessä. Se auttaa ylläpitämään kehon happo-emäs-tasapainoa toimimalla puskurina liiallisen happojen tai emästen neutraloimiseksi kehossa.
 • Nestetasapaino: Kloridi työskentelee yhdessä natriumin kanssa säätämään kehon nestetasapainoa. Säätämällä natriumin ja kloridin määrää kehossa solut voivat säilyttää oikean määrän vettä toimiakseen oikein.
 • Hermoston toiminta: Kloridi-ionit auttavat myös säätämään hermoston toimintaa osallistumalla sähköisen gradientin luomiseen solukalvon yli. Tämä on välttämätöntä hermosolujen kyvylle lähettää ja vastaanottaa signaaleja.

Kalium (K+)

Electrolytes Plus+ sisältää korkealaatuista kaliumia. Kalium on tärkeä mineraali, joka edistää hermoston normaalia toimintaa, normaalia lihastoimintaa ja normaalin verenpaineen ylläpitämistä.

 • Lihaskontraktio ja hermoston toiminta: Kalium on avainelektrolyytti normaalin lihas- ja hermostotoiminnan ylläpitämisessä. Se on erityisen tärkeää sydänlihakselle, missä se auttaa säätämään sydämen rytmiä ja supistuksia.
 • Nestetasapaino: Kalium työskentelee yhdessä natriumin kanssa säätämään kehon nestetasapainoa ja verenpainetta. Se auttaa säätämään nesteen määrää solujen sisällä ja ulkopuolella.
 • Happo-emäs-tasapaino: Kalium on myös tärkeä kehon happo-emäs-tasapainon ylläpitämisessä auttamalla säätämään pH-tasoja.

Magnesium (Mg2+)

Electrolytes Plus+ sisältää helposti imeytyvää, korkealaatuista magnesiumia, joka on vapaa puffatusta tai piilotetusta magnesiumoksidista. Magnesium ei ole tärkeä vain elektrolyyttitasapainolle. Magnesium auttaa myös ylläpitämään normaaleja hampaita, normaalia luustoa ja normaalia proteiinisynteesiä. Magnesium auttaa myös väsymyksen ja uupumuksen vähentämisessä, normaalissa energiantuotannossa, normaalissa hermoston toiminnassa, normaalissa lihastoiminnassa ja sillä on rooli solujen jakautumisprosessissa.

 • Lihas- ja hermostotoiminta: Magnesium on välttämätön normaalille lihas- ja hermostotoiminnalle. Se osallistuu yli 600 biokemialliseen reaktioon kehossa, mukaan lukien lihasten supistukset ja heräteimpulssit. Magnesium auttaa lihaksia rentoutumaan supistumisen jälkeen, mikä on ratkaisevaa kramppien ehkäisyssä.
 • Energiantuotanto: Magnesium on tarpeen ruoan muuttamiseksi energiaksi. Se on osa prosessia, jossa solut hajottavat hiilihydraatteja ja rasvoja ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatti), kehon pääasialliseksi energialähteeksi.
 • Luuston terveys: Magnesium on tärkeä osa luuston rakennetta. Se auttaa säätämään parathormonin (PTH) toimintaa, joka on vastuussa kalsiumtasapainon ylläpitämisestä kehossa. Tämä on tärkeää vahvojen luiden edistämiseksi.

Miksi ei Kalsium (Ca2+), Fosfaatti (PO43-) ja Bikarbonaatti (HCO3-)

Kalsium (Ca2+)

Olemme päättäneet olla sisällyttämättä kalsiumia Electrolytes Plus+:iin välttääksemme ylimääräisen kalsiumin riskin. Kaikki eivät nimittäin tarvitse ylimääräistä kalsiumia, ja liian paljon kalsiumia voi olla haitallista ja johtaa kudosten, verisuonien ja elinten ylikalsifikaatioon. Jos kärsii kalsiumin puutteesta, on parempi ottaa puhdas kalsiumlisä, joka sisältää enemmän kalsiumia kuin mitä elektrolyyttivalmiste sisältäisi. Kalsiumin sisällyttäminen Electrolytes Plus+:iin voi siten olla tarpeetonta monille käyttäjille. Electrolytes Plus+:issa on muun muassa elektrolyytit magnesium ja kalium, joita monilla ihmisillä sen sijaan on puutetta.

Fosfaatti (PO43-)

Fosforin puute on äärimmäisen harvinaista, koska fosforia on monissa elintarvikkeissa ja se on yleinen ainesosa ruokavaliossamme. Päinvastoin, on itse asiassa yleisempää saada liikaa fosforia kuin liian vähän. Tämä johtuu siitä, että monet käsitellyt elintarvikkeet, virvoitusjuomat ja lisäravinteet sisältävät fosforihappoa. Liian korkeat fosforitasot kehossa, erityisesti suhteessa kalsiumiin, voivat olla haitallisia luuston terveydelle ja ne voivat edistää pitkällä aikavälillä terveysongelmia, kuten osteoporoosia. Electrolytes Plus+:n tavoitteena on keskittyä palauttamaan ne elektrolyytit, jotka yleensä menetetään hikoilun ja harjoittelun aikana, kuten natrium, kalium ja magnesium, ilman riskiä liikaa muista ravintoaineista, joita jo on runsaasti ruokavaliossa.

Bikarbonaatti (HCO3-)

Bikarbonaatti (HCO3-) voi potentiaalisesti häiritä magnesiumin ja kaliumin tasapainoa kehossa sen kyvystä vaikuttaa pH-arvoon. Kun bikarbonaattia nautitaan, erityisesti suurina määrinä, se voi johtaa veren pH-arvojen nousuun, mikä luo emäksisemmän ympäristön. Tutkimukset ovat osoittaneet, että muutokset pH-arvossa voivat vaikuttaa siihen, miten elektrolyytit, kuten magnesium ja kalium, imeytyvät ja erittyvät kehosta. Lisääntynyt alkaliteetti voi vaikuttaa näiden elektrolyyttien jakautumiseen ja tasapainoon. Muutos pH-arvossa kohti emäksisempää tasoa voi vaikuttaa siihen, miten magnesium ja kalium toimivat ja imeytyvät kehossa. Kun pH-arvo nousee liian korkeaksi (alkaloosi), se voi vaikuttaa ionikanavien toimintaan soluissa, mikä puolestaan voi vaikuttaa siihen, miten magnesium ja kalium kulkeutuvat soluihin ja niistä ulos. Tämä voi häiritä lihasten ja hermojen normaalia toimintaa sekä nestetasapainoa. Välttämällä bikarbonaatin sisällyttämistä elektrolyyttisekoitukseen, vähennetään riskiä magnesiumin ja kaliumin epätasapainosta. Tutkimukset osoittavat, että alkaloosi, joka johtuu lisääntyneestä bikarbonaatin saannista, voi myös vaikuttaa negatiivisesti lihas- ja hermostotoimintaan.

Fickenscher, A., Mazer, C. D., & Verjee, Z. H. (2012). The acid-base effects of saline and albumin fluid resuscitation: the role of chloride content. Critical Care, 16(5), R154. [DOI: 10.1186/cc11416]

Phillips, R., et al. (1988). Effects of acid-base changes on serum potassium concentration. Journal of Clinical Pathology, 41(5), 501–504. [DOI: 10.1136/jcp.41.5.501]

Referenssi: Wood, P. G. (2000). Alkalosis and Potassium Handling. Nephron, 84(4), 281–286. [DOI: 10.1159/000045618]

Puhdas ja lisäaineeton

Electrolytes Plus+ on valmistettu Ruotsissa tiukkojen standardien mukaisesti. Se on valmistettu HACCP ISO 22000 -standardien mukaisesti. Electrolytes Plus+ on vapaa maidosta, gluteenista, GMO:sta, magnesiumstearaatista, sokerista, keinotekoisista makeutusaineista ja täyteaineista. Pakkaamme ovat hormonihäiritsijöistä vapaat BPA:sta, BPF:stä, BPS:stä, pehmentimistä ja ftalaateista?

Electrolytes Plus+ on ihanteellinen niille, jotka noudattavat paleo- tai ketoystävällistä ruokavaliota, sekä vegaaneille ja kasvissyöjille.

Päivittäinen annos (1 annospussi)   % DRI:stä
Le Guéranden merisuola 2 500 mg *
     Kloridi 1 500 mg *
     Natriumi 1 000 mg *
Kaliumi 300 mg 15
Magnesiumi 100 mg 27

DRI = Päivittäinen viitearvo
* DRI ei määritelty

Ainesosat

Le Guerandaisin merisuola, kaliumsitraatti, magnesiumbisglysinaatti, magnesiummalaatti.

Annostus

Sekoita yksi stick pack päivittäin vähintään 2,5 desilitraan vettä, mehua tai muuta haluamaasi juomaa. Tuote maistuu suolaiselta. Electrolytes Plus+ voidaan nauttia milloin tahansa päivän aikana, mutta suosittelemme ottamaan Electrolytes Plus+ heti aamulla herätessäsi, noin 30 minuuttia ennen harjoittelua ja kun tarvitset olla henkisesti virkeä ja keskittynyt.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiElectrolytes Plus+
Luokitus