MSM – orgaaninen rikki

Rating:
100% of 100

MSM – Orgaaninen rikki, joka tunnetaan myös kauneusmineraalina, on osa kollageenia, proteiinia, joka rakentaa sidekudosta, lihaksia, luita, hiuksia, ihoa ja kynsiä. MSM on tärkeää myös sidekudokselle ja rustolle.

 • Sisältää hienointa saatavilla olevaa MSM: Opti-MSM 
 • Sisältää alfa-lipoiinihappoa, trimetyyliglysiinia ja erityistä rikkiseosta 
 • MSM, jonka laatu, puhtaus ja biologinen hyötyosuus ovat ehdottoman korkeatasoisia 
 • Turvallinen vegaaneille ja kasvissyöjille 
Special Price 34,99 €
Regular Price 36,99 €
Hinta per päivä
1,17
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  DM10075
  EAN
  8 13006 01500 4

MSM – orgaaninen rikki

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on orgaaninen rikki, jota esiintyy luonnostaan kehossasi ja syömässäsi ruoassa. Rikkiä kutsutaan luonnon "kauneusmineraaliksi", koska sen uskotaan pitävän ihon pehmeänä ja nuorekkaana, ja sen uskotaan edistävän vahvoja, terveitä hiuksia ja kynsiä. Rikki on välttämätön kollageenin ja keratiinin tuotannossa, jotka ovat proteiineja, joita tarvitaan ihon, hiusten ja kynsien vahvistamiseen ja ylläpitämiseen. MSM lisää lihasten, nivelten, ihon, hiusten ja kynsien joustavuutta, sävyä ja voimaa. MSM on tärkeää myös sidekudoksen ja ruston muodostumiselle. 

MSM on luokiteltu yhdeksi vähiten myrkyllisistä aineista, joka on verrattavissa veteen. Tutkijat kirjoittavat Nutrients-lehdessä, että MSM:ää käytetään moniin eri tarkoituksiin, ja sen yleisin käyttö on tulehdusta ehkäisevä lisäravinne. MSM:n lisäravinteella parannetaan monia terveydentiloja, kuten tulehdusta, lihaskipua, oksidatiivista stressiä ja antioksidanttikapasiteettia. Sitä on tutkittu hyvin eläimillä sekä kliinisissä tutkimuksissa ja kokeissa. MSM on yleisesti turvalliseksi tunnustettu aine, ja useimmat ihmiset sietävät sitä jopa neljän gramman päiväannoksina. Sillä on vain vähän tunnettuja ja lieviä sivuvaikutuksia. 

Tohtori Stanley Jacob, Harvardin lääketieteellisen tiedekunnan tutkija Yhdysvalloissa ja Oregonin terveystieteiden yliopiston tutkija Yhdysvalloissa, on tutkinut MSM:ää yli 30 vuoden ajan. Hän uskoo, että MSM, joka on osa kollageeniprosessia, vähentää arpikudosta. Hän uskoo myös, että MSM vähentää tulehdusta kehossa. 

Kansainvälisesti arvostetussa tieteellisessä International Journal for Vitamin and Nutrition Research -lehdessä julkaistu tutkimus osoittaa, että jo yksi gramma MSM:ää päivässä vähentää ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ja että kolme grammaa päivässä vähentää kasvojen ryppyjä. 

Kaksoissokkotutkimuksessa MSM:n vaikutuksesta hiuksiin ja kynsiin havaittiin, että 100 % MSM:ää saaneista hiusten kasvu lisääntyi ja parani lumelääkkeeseen verrattuna. Toinen kaksoissokkotutkimus osoitti, että MSM:ää käyttävillä ihmisillä kynsien kasvu lisääntyi ja kynnet olivat paksummat ja vahvemmat. Se, mikä vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä, vahvistaa myös ihoa.

Päivittäinen annos  
Opti-MSM (Metyylisulfonyylimetaani) 1000 mg
Trimetyyliglysiini 100 mg
R-alfalipoiinihappo 25 mg
Rikkisekoitus (luomuparsakaali, valkosipuli, savoijinkaali, lehtikaali) 25 mg

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Metyylisulfonyylimetaani (MSM), trimetyyliglysiini, R-alfalipoiinihappo, parsakaali (Brassica oleracea italica, koko kasvi), valkosipuli (Allium sativum), savoijinkaali (Brassica oleracea capitata), lehtikaali (Brassica oleracea sabellica), kasvikapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Annostus

2 kapselia päivässä ruoan kanssa tai ilman, mieluiten ennen klo 15.00. Jos on nielemisvaikeuksia, kapseli voidaan avata ja jauhe ripotella ruuan tai juoman kanssa nautittavaksi.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Upea tuote vatsalleni!
  Arvo
  100%
  MSM on upea tuote, joka on laittanut vatsani kuntoon. Olen kokeillut monenlaisia, mutta MSM tuntuu olevan lähes ainoa tuote, jossa on kaikki ne entsyymit, joita tarvitsen saadakseni vatsani toimimaan kunnolla.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Koivunsiitepölyallergiani on poissa!
  Arvo
  100%
  Olen niin onnellinen! Pääsin eroon koivunsiitepölyallergiastani tämän MSM:n ansiosta. Viimeinkin voin nauttia keväästä täysillä. Tästä tuotteesta on ollut apua myös kuivalle iholleni. Enää ei tarvitse ostella kalliita rasvoja ja öljyjä. Tulen suosittelemaan tätä tuotetta ystävilleni ja tuttavilleni.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiMSM – orgaaninen rikki
Luokitus