JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Nestemäiset D-vitamiini D-tipat 500 IU

Thornen nestemäinen D-vitamiini - D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) sisältävät D-tipat ovat tärkeä ravintolisä 0-2-vuotiaille lapsille, joissain tapauksissa lapsille aina viidenteen ikävuoteen asti. Thornen tuotteet ovat erittäin puhtaita eivätkä heidän D-tippansa sisällä sorbitolia, butyylihydroksianisolia, propyyligallaattia, sorbiinihappoa tai sakkariininatriumia, joita löytyy tavallisista d-tipoista.

 • D3-vitamiini nestemäisessä muodossa 
 • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa 
 • Ei sisällä sorbitolia, butyylihydroksianisolia, propyyligallaattia, sorbiinihappoa tai sakkariininatriumia. 
 • Luonnollisesti gluteeniton 
 • Ei sisällä liuottimia, säilöntäaineita, väriaineita ja geenimuunneltuja aineita 
Special Price 18,99 €
Regular Price 21,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  30 ml
  Alkuperäishinta
  21.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  600
  Tuotenumero
  SK-D168
  EAN
  693749005759

Nestemäiset D-vitamiini D-tipat 500 IU

Thornen nestemäinen D-vitamiini - D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) sisältävät D-tipat ovat tärkeä ravintolisä 0-2-vuotiaille lapsille, joissain tapauksissa lapsille aina viidenteen ikävuoteen asti. Thornen tuotteet ovat erittäin puhtaita ja niiden nestemäiset D-vitamiini-D-tipat eivät sisällä sorbitolia, butyylihydroksianisolia, propyyligallaattia, sorbiinihappoa tai sakkariininatriumia, jotka ovat muuten yleisiä lasten D-tipoissa. Tavalliset D-tipat sisältävät myös makrogoliglyserolirisinoleaattia, joka voi aiheuttaa vatsavaivoja ja ripulia pienille lapsille. Thornen nestemäinen D-vitamiini - D3-vitamiinia sisältävät D-tipat eivät sisällä makrogoliglyserolirisinoleaattia. Emme ole löytäneet puhtaampia ja laadukkaampia nestemäisiä D-vitamiinitippoja. 

D-tippoja suositellaan yleensä alle 2-vuotiaille lapsille. Seuraaviin luokkiin kuuluvat lapset saattavat kuitenkin tarvita lisäravintoa D-tippojen muodossa 5-vuotiaaksi asti. 

 • Lapset, jotka eivät ole ulkona kesällä 
 • Lapset, jotka käyttävät kesäisin kädet, jalat ja kasvot peittävää vaatetusta 
 • Lapset, joilla on tumma iho 
 • Lapset, joiden ruokavalio ei sisällä runsaasti D-vitamiinia 

Viiden vuoden iän jälkeen voit antaa lapsellesi säännöllisesti D-vitamiinitabletteja. Annostus tapahtuu painon mukaan. Robert P. Heaney, yksi maailman tunnetuimmista luubiologian ja D-vitamiinifysiologian professoreista, uskoo, että sinun pitäisi saada 70-80 IU D3-vitamiinia painokiloa kohden päivässä, riippumatta siitä, tuleeko se auringonvalosta, ruokavaliosta tai lisäravinteista vai näiden yhdistelmästä. Sen pitäisi tarjota noin 35-50 ng/ml (87,5-125 nmol/l) D-vitamiinitaso, mikä on optimaalinen taso veressä. 

Katso suositus kohdasta Ainesosat ja annostus 0–5-vuotiaille lapsille. Aikuiset voivat ottaa myös Thornen nestemäistä D-vitamiinia, D-vitamiinitippoja D3-vitamiinin kanssa yllä kuvatun annostuksen mukaisesti.

Sisältö tippaa kohden   % DRI:stä
D3-vitamiini (500 IE) 12,5 µg 250

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

1 IU (kansainvälinen yksikkö) on sama kuin 1 IE (kansainvälinen yksikkö). 100 IU (IE) vastaa 2,5 µg (mikrogrammaa) D-vitamiinia.

Ainesosat

D3-vitamiini, keskipitkäketjuiset triglyseridit, sekoitettu tokoferoli (E-vitamiini).

Annostus

Tipat voidaan sekoittaa ruokaan tai nesteeseen. Käännä pulloa ylösalaisin annostellaksesi tippoja tippakorkista.

0-2-vuotiaiden lasten saantisuositus on 400 IU päivässä. Yksi tippa D3-vitamiinia sisältäviä Thornen D-tippoja sisältää 500 IU. Tämä tarkoittaa sitä, että joka viides päivä lapselle ei tule antaa tippaakaan.

Erityistarpeita omaavien 2-5 vuotiaiden lasten saantisuositus on 400 IU päivässä. Yksi tippa D3-vitamiinia sisältäviä Thornen D-tippoja sisältää 500 IU. Tämä tarkoittaa sitä, että joka viides päivä lapselle ei tule antaa tippaakaan.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiNestemäiset D-vitamiini D-tipat 500 IU
Luokitus