Oliivinlehtiuute

Oliivinlehtiuute on tehokas haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan ​​ja sisältää myös voimakkaita antioksidantteja, joilla on verisuonia vahvistava vaikutus ja positiivinen vaikutus kolesteroliin ja maksaan.

 • Ehdottomasti korkealaatuisin oliivinlehtiuute
 • Oliivipuiden lehdistä 18 prosenttia oleuropeeniä
 • On käytetty perinteisesti vahvistamaan immuunijärjestelmää
 • Ei sisällä liuottimia, säilöntäaineita, väriaineita tai geneettisesti muunnettuja aineita
Special Price 32,99 €
Regular Price 49,99 €
Hinta per päivä
0,55
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Ei ole varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  49.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  SF763
  EAN
  693749763031

Oliivinlehtiuute

Oliivinlehtiuute ei ole enää saatavana Thorne-tuotemerkiltä. Ota yhteyttä meihin osoitteessa [email protected], jos haluat ilmaisen protokollan bakteerien tai virusten torjumiseksi. Yksikään ravintolisistämme ei voi ehkäistä, hoitaa tai parantaa sairauksia. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveellinen elämäntapa ovat tärkeitä. Omia hoitosuosituksiamme ei tule käyttää sairauksien diagnosointiin tai hoitoon. Omia hoitosuosituksiamme ovat vain neuvoja ja vinkkejä omahoitoon, eikä niitä tule käyttää korvaamaan perinteistä lääketieteellistä hoitoa. Voimme antaa vain omahoitoon liittyviä neuvoja, joita noudattaisimme itse samassa tilanteessa.

Oliivinlehtiuute tulee oliivipuun lehdistä ja sisältää muun muassa tunkeutuvia bioaktiivisia aineita, kuten hydroksityrosolia, tyrosolia ja oleuropeiinia (ligstroside), jotka imeytyvät ohutsuoleen. Oliivinlehtiuute torjuu tai tappaa useita haitallisia bakteereja ja viruksia koeputkissa tehtyjen tutkimusten perusteella.

Päivittäinen annos (1 kaps)   % DRI:stä
Oliivinlehtiuute (Olea europaea) 500 mg *
L-leusiini 40 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Muut aineet: Hydroksipropyylimetyyliselluloosakapseli (havupuusta), piidioksidi (paakkuuntumisen esto).

Annostus

Päivittäinen saantisuositus on yksi kapseli joko ruoan kanssa tai ilman kaksi kertaa päivässä.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Raskaana olevien tai imettävien naisten ei tulisi ottaa sitä.

Write Your Own Review
PalautteesiOliivinlehtiuute
Luokitus