Oliivinlehtiuute

Oliivinlehtiuute on tehokas haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan ​​ja sisältää myös voimakkaita antioksidantteja, joilla on verisuonia vahvistava vaikutus ja positiivinen vaikutus kolesteroliin ja maksaan.

 • Ehdottomasti korkealaatuisin oliivinlehtiuute
 • Oliivipuiden lehdistä 18 prosenttia oleuropeeniä
 • On käytetty perinteisesti vahvistamaan immuunijärjestelmää
 • Ei sisällä liuottimia, säilöntäaineita, väriaineita tai geneettisesti muunnettuja aineita
Special Price 39,99 € Regular Price 49,99 €
Hinta per päivä
0,67
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  49.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  SF763
  EAN
  693749763031

Oliivinlehtiuute

Oliivinlehtiuutteet ovat peräisin oliivin lehdistä, ja sisältävät mm. ohutsuolesta imeytyviä bioaktiivisia aineita hydroksityrosolia, tyrosolia ja oleuropeiinia (ligstrosidia). In vitro -tutkimuksissa oliivinlehtiuute on torjunut tai tappanut useita haitallisia bakteereja, esimerkiksi Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis ja Streptococcus pyogenes, sekä kampylobakteerit ohutsuolessa, Helicobacter pylori, Klebsiella pneumoniae ja Escherichia coli (E. coli). Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että koko oliivinlehtiuute torjuu bakteereja paremmin kuin oliivinlehtien sisältämät yksittäiset aineet, koska aineet toimivat yhteistyössä keskenään. 

Koeputkitutkimukset osoittavat myös, että oliivinlehtiuute torjuu useita erilaisia ​​viruksia, kuten herpesvirus (MRS), coxackievirus A21, parainfluenssa 3 virus, pseudorabies-virus, vesicular stomatitis virus, enkefalomyokardiittivirus, Newcastle-virus (GB), influenssa A-virus ( PR8), Sindb-virukset ja lapsille ripulia aiheuttavat rotavirukset. 

Oliivinlehtiuute sisältää tehokkaita antioksidantteja. Oliivilehtiuute suojaa LDL-kolesterolia hapettumiselta ja vaikuttaa myös suotuisasti LDL-, HLD- ja kokonaiskolesteroliin. Oliivinlehtiuutteen fenolit estävät tukosten muodostumista verisuonissa. Oliivilehtiuute näyttää myös alentavan korkeaa verenpainetta. Oliivilehtiuutteella näyttää olevan myös terveellinen vaikutus sokeriaineenvaihduntaan. Diabetesta sairastavilla rotilla tehdyt tutkimukset osoittavat, että oliivinlehtiuute vähentää neurologisen kivun riskiä. 

 • Oliivilehtiuutteen on tutkimuksissa osoitettu torjuvan auringon haitallisia vaikutuksia iholle uutteen ihoa tulehdusta ehkäisevien vaikutusten kautta. 
 • Oliivilehtiuutteen on myös osoitettu estävän maksavaurioita rotilla, joille oli annettu haitallisesti maksan terveyteen vaikuttavaa ruokavaliota. 
 • Oliivinlehtiuutteiden tutkimus ei ole osoittanut merkittäviä haitallisia sivuvaikutuksia kahdeksan viikon aikana nautituilla 1000 mg annoksilla. 
 • Thorne Oliivilehtiuute on standardoitu 18 % oleuropeiiniin.
Päivittäinen annos (1 kaps)   % DRI:stä
Oliivinlehtiuute (Olea europaea) 500 mg *
L-leusiini 40 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Muut aineet: Hydroksipropyylimetyyliselluloosakapseli (havupuusta), piidioksidi (paakkuuntumisen esto).

Annostus

Päivittäinen saantisuositus on yksi kapseli joko ruoan kanssa tai ilman kaksi kertaa päivässä.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiOliivinlehtiuute
Luokitus