Purple Defense – Resveratrol

Purple Defense on voimakas ja suojaava antioksidanttisekoitus, joka tukee kehon solujen suojausta oksidatiiviselta stressiltä. Se sisältää resveratrolia, mustaviinimarjauutetta, viinirypäleensiemenuutetta, viinirypäleenkuoriuutetta ja luumu-uutetta.

 • Sisältää resveratrolia sen hienoimmassa muodossa 
 • Tukee sydän ja verisuoniterveyttä ja mitokondrioiden terveyttä 
 • Suojaa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä 
 • Tukee normaalipainon ylläpitoa 
 • Puhdistava vaikutus 
Special Price 64,99 €
Regular Price 69,99 €
Hinta per päivä
0,72
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  90 kaps
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  90
  Tuotenumero
  DM10038
  EAN
  813006011334

Purple Defense – Resveratrol

Purple Defense on hyvin koostettu whole food-sekoitus useista terveyttä tukevista aineista.

Resveratroli
Dr. Mercola sanoo, että resveratroli – yksi Purple Defensen polyfenoli – suojaa mitokondrioita, eli solun voimalaitosta, joka tuottaa energiaa varastoon ATP:n muodossa. Paitsi että se tukee mitokondrioiden terveyttä, on resveratrolilla Dr. Mercolan mukaan useita muita terveysvaikutteita. Se suojaa vapailta radikaaleilta, ehkäisee solun vahingoittumista DNA:ssa, tukee terveellistä verenpainetta sekä sydämen terveyttä. Noami Whittel, Glow 15 -kirjan kirjoittaja, kirjoittaa, että resveratrol on hänen suosikkipolyfenolinsa paitsi siksi, että se suojaa kehoa tulehdukselta ja hapettumiselta, myös siksi, että se tekee ihosta kauniin, taistelee ryppyjä, kuivaa ihoa ja karheaa ihoa vastaan. Purple Defensessä olevan japanintatarin rungon ja juuren sanotaan vähentävän vaihdevuosien oireita.

Monesta muusta antioksidantista poiketen voi resveratroli mennä läpi veri- ja aivoesteen ja suojata aivokudosta. Resveratroli on vesiliukoinen antioksidantti, joka vaikuttaa veressä sekä solujen välisessä ja solujen sisällä olevassa nesteessä. Muita vesiliukoisia antioksidantteja ovat glutationi ja C-vitamiini. Keho tarvitsee myös rasvaliukoisia solukalvoja suojaavia antioksidantteja. Näitä ovat esimerkiksi A- ja E-vitamiinit, beetakaroteeni ja astaksantiini.

Mustaviinimarjauute
Mustaviinimarjauute sisältää kversetiiniä, ja siinä on myös paljon antosyaaneja, jotka ovat voimakkaita antioksidantteja. Musta viinimarja tukee myös ylläpitäen lihasten ja nivelten hyvää toimivuutta sekä nivelten liikkuvuutta. Samoin musta viinimarja tukee myös ylläpitäen munuaisten ja virtsateiden toimivuutta. Mustan viinimarjan arvellaan myös helpottavan painon pudotusta ja tukee normaalipainon ylläpitämistä. Mustien viinimarjojen arvellaan myös tukevan parantunutta immuunipuolustusta.

Viinirypäleensiemenuute
Viinirypäleensiemenuute sisältää paljon antioksidantteja ja Dr. Axen mukaan viinirypäleensiemenuutteella on useita ominaisuuksia: se ehkäisee candidaa, virtsatieinfektioita, Histoplasma capsulatum sieni-infektioita sekä jalka- ja kynsisientä. Dr. Mercola käyttää OxyPhyteä valmistaessaan viinirypäleensiemenuutetta Purple Defensessä.

Viinirypäleensiemenuute
Viinirypäleensiemenuute sisältää luontaisesti paljon trans-resveratrolia ja sisältää myös muita soluja suojaavia antioksidantteja. Viinirypäleensiemenuute lisänä on myös parantanut ihon elastisuutta. Dr. Mercola käyttää OxyPhyteä valmistaessaan Purple Defensen viinirypäleensiemenuutetta.

Luumu-uute
Luumu-uute alentaa verensokeritasoja ja kehon triglyseridejä Dr. Axen mukaan.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Mustaviinimarjauute 150 mg *
Viinirypäleensiemenuute** 100 mg *
Viinirypäleenkuoriuute** 100 mg *
Luumu-uute** 50 mg *
Resveratrolia japanintatarista (Polygonum cuspidatum)** 50 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Mustaviinimarjauute (Ribes nigrum), Viinirypäleensiemenuute (Vitis vinifera), Viinirypäleenkuoriuute (Vitis vinifera), Luumu-uute (Prunus domestica), resveratrolia japanintatarista (Polygonum cuspidatum), kasvispohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

**OxyPhyte on RFI, LLC:lle kuuluva tavaramerkki.

Annostus

1 kapseli aterian yhteydessä tai ilman ateriaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Raskaana olevien naisten ei tule ottaa sitä, koska se sisältää resveratrolia.

Write Your Own Review
PalautteesiPurple Defense – Resveratrol
Luokitus