Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3

Rating:
100% of 100
 • Erittäin puhdas Omega-3-villi lohi Alaskasta pyydetystä villilohiöljystä
 • Muuttumaton ja keskittämätön kalaöljy
 • Luonnollinen EPA:n ja DHA:n suhde
 • Sisältää luonnollisesti D-vitamiinia, A-vitamiinia ja astaksantiinia
 • Erittäin alhainen peroksidipitoisuus valmistuspäivästä lähtien
 • Ei sisällä keinotekoisia aineita, vitamiineja tai mineraaleja
 • Täysin vapaa täyteaineista, väriaineista ja lisäaineista
 • Testattu vapaa raskasmetalleista, sienistä, hiivasta ja bakteereista
 • Ei sisällä gluteenia, soijaa, maitotuotteita, magnesiumstearaattia tai GMO:ita
Special Price 29,99 €
Regular Price 34,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
   • Osta lisää - Säästä lisää
   • Osta 2 kpl hintaan 28,99 € kpl ja säästä 3%
   • Osta 3 kpl hintaan 27,99 € kpl ja säästä 7%
   • Osta 4 kpl hintaan 25,99 € kpl ja säästä 13%
  Pakkauskoko
  90 kaps
  Alkuperäishinta
  34.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  GREAT10007
  EAN
  7350131871066

Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 on ehdottoman korkealaatuista omega 3 -öljyä, joka on peräisin Alaskan puhtaista ja koskemattomista vesistä pyydystetystä villistä Sockeye-lohesta. Villisti pyydetty Sockeye-lohi on luonnostaan runsas tärkeissä omega-3-rasvahapoissa, kuten EPA:ssa ja DHA:ssa, sekä D-vitamiinissa. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 sisältää myös astaksantiinia ja A-vitamiinia. Se on hienointa omega 3 -kalaöljyä, jonka olemme löytäneet markkinoilta. Sockeye-lohen liha on tummanpunainen, mikä johtuu niiden luonnollisesta ravinnosta, joka koostuu krillistä ja planktonista, jotka sisältävät karotenoidipigmenttiä nimeltään astaksantiini. Tämä voimakas yhdiste ei ainoastaan ​​anna syvää väriä, vaan toimii myös antioksidanttina.

Luonnollinen ja muuttumaton kalaöljy

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 säilyy muuttumattomana ja säilyttää luonnollisen muotonsa ilman liiallista käsittelyä. Tähän tuotteeseen ei lisätä keinotekoisia vitamiineja tai mineraaleja, eikä se ole pitoisuudeltaan korkeampaa. Kun kalaöljyjä pitoisuudeltaan korotetaan, niissä voi usein esiintyä peroksidointiongelmaa. Peroksidaatio on prosessi, jossa kalaöljyn rasva reagoi hapen kanssa ja muodostaa peroksideja. Tämä voi tapahtua, kun öljy altistuu lämmölle, valolle tai pitkäaikaiselle varastoinnille. Peroksidit ovat haitallisia yhdisteitä, jotka voivat aiheuttaa kehossa oksidatiivista stressiä ja soluvaurioita. Pitoisuudeltaan korotetut kalaöljyt sisältävät epänormaalin suuren määrän rasvahappoja, mikä lisää peroksidointiriskiä, koska siinä on enemmän rasvamolekyylejä, jotka voivat reagoida hapen kanssa. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 on luonnollinen kalaöljy, joka sisältää hyvän suhteen EPA:ta ja DHA:ta eikä sitä ole pitoisuudeltaan korotettu.

Kalaöljy on luonnostaan runsaasti D-vitamiinia ja astaksantiinia

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 on runsas luonnostaan esiintyvä D-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään normaalia luustoa, normaaleja hampaita, normaalia lihastoimintaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi D-vitamiinilla on rooli solujen jakautumisprosessissa ja se edistää normaalia kalsiumtasoa veressä.

Villilohet ovat ainoat kalat, jotka luonnostaan sisältävät astaksantiinia. Villilohilajeista sockeye-lohi sisältää korkeimmat tasot astaksantiinia ja D3-vitamiinia. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 -valmisteessa oleva luonnollinen astaksantiini suojaa sitä tehokkaammin hapettumiselta kuin tavallisiin kalaöljyihin lisätyt heikommat tokoferoli-antioksidantit.

Puhtaampi ja stabiilimpi omega 3 -kalaöljy

Sockeye-lohi kuljetetaan suoraan veneestä omistetulle rannikkolaitokselle, jossa lohi puhdistetaan ja öljy poistetaan, syväjäädytetään ja säilytetään hapettomissa, UV-säteilyn kestävissä säiliöissä. Emme ole löytäneet markkinoilta puhtaampaa ja stabiilimpaa kalaöljyä hapettumisen suhteen. Hapettuneet kalaöljyt eivät ole terveellisiä, koska ne voivat sisältää korkeita pitoisuuksia haitallisia yhdisteitä, kuten vapaita radikaaleja ja hapettuneita rasvahappoja. Nämä aineet voivat aiheuttaa tulehdusta ja oksidatiivista stressiä elimistössä, mikä puolestaan voi johtaa soluvaurioihin.

Omega 3 -kalaöljy ja terveys

Pitkäketjuiset omega 3 -rasvahapot ovat äärimmäisen tärkeitä terveydelle. DHA auttaa ylläpitämään normaalia aivotoimintaa ja myös normaalia näkökykyä. EPA ja DHA edistävät normaalia sydämen toimintaa.

Voiko omega 3 -kalaöljyä antaa eläimille?

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 voidaan antaa hyvin myös lisäravinteena eläimille, kuten koirille, kissoille ja maatalouseläimille.

Kestävyys

Alaskan villit Sockeye-lohet viettävät 3 vuotta meressä ennen kuin palaavat makean veden virtauksiin kutemaan. Ne pyydetään lempeästi ajoverkolla tai verkoilla. Ajoverkkojen kalastusmenetelmä on vähävaikutteinen ympäristöön ja minimoi kosketuksen pohjaan. Kalan koko voidaan määrittää verkon silmäkoon perusteella, mikä auttaa välttämään nuorten kalojen pyytämisen. Avovedessä tapahtuva verkkokalastus on yleisesti tehokas kalastusmuoto. Siinä ei ole kosketusta meren pohjaan ja siinä voi olla vähän sivusaalista eli tahatonta ei-toivotun lajin pyyntiä. Alaskan Sockeye-lohen kalastusala on myös sertifioitu kahden riippumattoman kestävän kalastuksen standardin mukaisesti: RFM (Responsible Fisheries Management) ja MSC (Marine Stewardship Council). Alaskan osavaltion perustuslaissa on myös kestävyyttä koskeva periaate kalastusalan osalta. Alaskan kalavaroja tulee käyttää, kehittää ja suojella kestävän hyödyntämisen periaatteen mukaisesti, jotta villit Sockeye-lohet säilyvät Alaskan vesissä tuleville sukupolville. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 on kestävyyden kannalta markkinoiden kestävin kalaöljy, jonka olemme löytäneet.

Päivittäinen annos (3 softgels)   % DRI:stä*
Omega 3-öljyä villisti pyydystetyltä Alaskan punalohelta 3000 mg *
Omega-3 rasvahapot 630 mg *
joista EPA:ta 255 mg *
joista DHA:ta 216 mg *
Astaxanthin 17,7 µg *
Vitamin D 4,88 µg 98

DRI = Päivittäinen viitearvo, *DRI ei määritelty

Ainesosat

Lohiöljyä, joka on pyydetty Alaskan villisti pyydystetystä punalohesta (kala), pehmeäkapselit (kalageeli, glyseriini, puhdistettu vesi), antioksidantti (luonnolliset tokoferolit).

Annostus

3 kapselia päivässä ruoan kanssa tai ilman ruokaa.

Huomioitavaa

Päivittäisannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytettävä huoneenlämmössä kuivassa ja pimeässä. Älä koskaan säilytä ravintolisiä suorassa auringonpaisteessa, kosteassa ympäristössä tai lämmönlähteen lähellä. Sulje purkki huolellisesti. Valmistettu USA:ssa. Softgel-kapselit voidaan pureskella rikki henkilöiden, joilla on vaikeuksia niellä kokonaisia kapseleita. Sisältö maistuu kevyesti kalaöljyltä, mutta ei epämiellyttävältä.

Vasta-aiheet

Henkilöt, joilla on perinnöllinen verenvuototauti, eivät saa käyttää Eskimo-3-valmistetta. Omega-3-rasvahapot voivat pidentää verenvuotoaikaa jonkin verran. Henkilöiden, jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä (Apekumaroli, Warfariini) tai asetyylisalisyylihappoa (Bamycor, Trombyl, Magnecyl ym.), tulisi siksi neuvotella lääkärin kanssa ennen Eskimo-3-hoidon aloittamista.

Asiakasarvostelut
 1. Viisi tähteä!
  Rating
  100%
  Todella hyvä kalaöljy!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiWild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3
Luokitus