Astaxantin

Astaksantiini on yksi maailman voimakkaimmista antioksidanteista. Se on osoittanut sisältävän huomattavasti paremman antioksidanttikapasiteetin kuin E-vitamiini, beetakaroteeni ja C-vitamiini.

 • Voi käsitellä monta erilaista vapaata radikaalia samanaikaisesti 
 • Suojaa sekä rasvaliukoisia että vesiliukoisia solun osia 
 • On peräisin meren mikrolevistä, ei synteettistä astaksantiinia 
 • Äärimmäisen vakaa astaksantiini
Special Price 34,99 €
Regular Price 36,99 €
Hinta per päivä
1,17
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  30 kaps
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  DM10059
  EAN
  813006013048

Astaxantin

Astaksantiini on yksi maailman voimakkaimmista antioksidanteista. Se on osoittanut sisältävän huomattavasti paremman antioksidanttikapasiteetin kuin E-vitamiini, beetakaroteeni ja C-vitamiini. Astaksantiinia voi saada sienistä, synteettisesti valmistettuna tai Haematococcus pluvialis -levästä. Hyvä astaksantiini tulee Haematococcus pluvialis-levästä, eikä ole eroteltu levästä liuotinaineella, kuten esimerkiksi heksaanilla. Lohen punertava väri tulee astaksantiinista; viljelty lohi saa kuitenkin synteettistä astaksantiinia, joka on peräisin petrokemian teollisuudesta. Se ei ole suositeltavaa.

Dr. Mercolan astaksantiini on parasta ja puhtainta meidän tähän asti löytämistämme. Amerikkalaisessa Allure kauneuslehdessä (tammik. 2009) kerrotaan, kuinka Madonna antaa iholleen kosteutta, elastisuutta ja UV-suojaa syömällä villiä lohta, jonka astaksantiini-pitoisuus on suuri (vain villilohella on suuri astaksantiini-pitoisuus). Tähtien iholääkäri Nicholas Perricone, joka on muun muassa ollut mukana Oprah- ja Acces Hollywood-ohjelmissa ja joka on sen lisäksi kirjoittanut kirjan Ageless Face, Ageless Mind sanoo, että "Astaksantiini on anti-aging -ruokien tähti". Hän jatkaa, että astaksantiini "on näyttänyt parantavan ihon laatua ja elastisuutta sekä vähentävän ryppyjä. Se parantaa myös kestävyyttä ja palautumista intensiivisissä harjoituksissa." Emme ole toistaiseksi löytäneet Dr. Mercolan Astaksiinia parempaa.

Dr. Mercolan Astaksantiini on peräisin Haematococcus pluvialis -levästä, jota viljellään makeanveden lähteissä Floridassa.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Astaxantin 4 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Astaksantiini (Haematococcus pluvialis), gelatiinikapseli (kala), auringonkukkalesitiini, ekologinen oliiviöljy (Olea europaea), rosmariininlehtiuute (Rosmarinus officinalis).

Annostus

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä tai ilman ateriaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiAstaxantin
Luokitus