Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

 • Sisältää DHA-rasvahappoja kontrolloiduissa olosuhteissa kasvatetuista levistä 
 • Tuotteen kehittäjä on yksi USA:n johtavista naisiin ja raskaana oleviin erikoistuneista lääkäreistä 
 • Laboratoriotesteissä on todettu, ettei tuote sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa, GMO:ta, glyfosaatteja, torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä eikä magnesiumstearaattia 
59,99 €
Hinta per päivä
2
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  59.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  10429
  EAN
  0 51494 10429 3

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline sisältää kahta äärettömän tärkeää ainetta niille, jotka haluavat tulla raskaaksi, ovat raskaana tai imettävät. 

Dokosaheksaeenihappo (DHA) on omega 3 -rasvahapoista pitkäketjuisin ja tärkein. DHA tunnetaan parhaiten siitä, että se auttaa pitämään aivojen toiminnan normaalina, mutta se edistää myös näkökyvyn säilymistä normaalina. Tutkimus osoittaa, että raskausaikana otetut DHA-lisät pienentävät ennenaikaisen synnytyksen ja vauvan alipainon riskiä. Tutkimuksissa on myös havaittu, että monet naiset kärsivät raskauden aikana DHA:n puutteesta. Tutkijoiden mukaan monet tutkimukset ovat myös osoittaneet, että EPA ja DHA ovat tärkeitä sikiön kehitykselle, mukaan lukien hermosto, verkkokalvot ja immuunitoiminta. EPA ja DHA voivat vaikuttaa monin tavoin sydämen ja verisuonten toimintaan ja tulehdusten estämiseen. 

Riittävästä koliinin saannista huolehtiminen raskauden aikana on vielä tärkeämpää. Koliini edistää normaalia homokysteiiniaineenvaihduntaa ja rasva-aineenvaihduntaa, ja auttaa myös pitämään maksan toiminnan normaalina. Tutkimusten mukaan raskauden viimeisen kolmanneksen aikana saatu koliini vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti pikkulasten aivot käsittelevät tietoa. Odottavan äidin koliininsaanti voi siis tutkitusti antaa lapselle paremmat kognitiiviset taidot tulevina vuosina. Tutkijoiden mukaan koliinilla on raskausaikana ratkaiseva merkitys monien fysiologisten prosessien kannalta. Koliini osallistuu sikiön solukalvon synteesiin ja kudosten muodostamiseen, hermojärjestelmän ja aivojen kehitykseen sekä metyyliryhmien syntyyn ja geeniekspressioon. Sekä eläin- että ihmiskokeissa on todettu, että äidin ruokavalion täydentäminen koliinilla tukee raskautta monin tavoin ja suojaa sikiötä tietyiltä hermostollisilta ja metabolisilta vaurioilta. Yhdysvalloissa suurin osa raskaana olevista naisista ei saa suositeltua määrää koliinia, ja tutkijat kirjoittavat, että "he hyötyisivät todennäköisesti suuresti siitä, että heidän koliininsaantiaan lisättäisiin ravinnon ja/tai täydentävien ravintolisien avulla." 

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline -valmisteen kehittäjä on Tri. Tieraona Lowdog. Hän on lääkärintutkintonsa pohjalta tutkinut mm. integratiivista lääketiedettä, ravintolisiä ja naisten terveyttä. Hän on myös toiminut The U.S. Pharmacopeial Conventionin (USP) johtokunnassa. Kyseessä on tieteellinen järjestö, joka määrittelee kriteerit lääkkeiden ja ravintolisien tuotannolle kaikkialla maailmassa. President Bill Clinton nimitti Tieraonan Valkoisen talon täydentävää ja vaihtoehtoista lääketiedettä käsittelevään komissioon, ja hän toimii neuvonantajana National Institute’s of Healthille, joka on Yhdysvalloissa biolääketieteeseen ja terveyteen liittyvää tutkimustyötä valvova viranomainen. Hän on kirjoittanut useita tieteellisiä artikkeleita ja oppikirjoja. 

Baby & Me 2 Prenatal Multi / Baby & Me 2 Postnatal Multi

Tuote on suunnattu raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville. Ota täydennykseksi joko Baby & Me 2 Prenatal Multi (raskautta suunnitteleville tai raskaana oleville) tai Baby & Me 2 Postnatal Multi (imettäville).

Viitteet

Carlson SE, Colombo J, Gajewski BJ, Gustafson KM, Mundy D, Yeast J, Georgieff MK, Markley LA, Kerling EH, Shaddy DJ. DHA supplementation and pregnancy outcomes. Am J Clin Nutr. 2013 Apr;97(4):808-15. doi: 10.3945/ajcn.112.050021. Epub 2013 Feb 20. PMID: 23426033; PMCID: PMC3607655. 

Wierzejska R, Jarosz M, Wojda B, Siuba-Strzelińska M. Dietary intake of DHA during pregnancy: a significant gap between the actual intake and current nutritional recommendations. Rocz Panstw Zakl Hig. 2018;69(4):381-386. doi: 10.32394/rpzh.2018.0044. PMID: 30525329. 

Swanson D, Block R, Mousa SA. Omega-3 fatty acids EPA and DHA: health benefits throughout life. Adv Nutr. 2012 Jan;3(1):1-7. doi: 10.3945/an.111.000893. Epub 2012 Jan 5. PMID: 22332096; PMCID: PMC3262608. 

Caudill MA, Strupp BJ, Muscalu L, Nevins JEH, Canfield RL. Maternal choline supplementation during the third trimester of pregnancy improves infant information processing speed: a randomized, double-blind, controlled feeding study. FASEB J. 2018 Apr;32(4):2172-2180. doi: 10.1096/fj.201700692RR. Epub 2018 Jan 5. PMID: 29217669; PMCID: PMC6988845.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Koliini 160 mg *
Omega-3, DHA (vegaaninen) 250 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Dokosaheksaeenihappo (DHA:n lähteenä Schizochytrium), koliinibitartraatti, MCT-öljy, täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), auringonkukkaöljy, hapettumisenestoaine (E-vitamiini, rosmariiniuute), mono- ja diglyseridit, kasvisperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

2 kapselia päivässä. Voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman. Tuote on tarkoitettu raskautta suunnitteleville, raskaana oleville tai imettäville. Ota täydennykseksi joko Baby & Me 2 Prenatal Multi (multivitamiini-kivennäisainevalmiste raskautta suunnitteleville tai raskaana oleville) tai Baby & Me 2 Postnatal Multi (multivitamiini-kivennäisainevalmiste imettäville).

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneenlämpöisessä paikassa. Sulje purkki huolellisesti. Valmistettu USA:ssa. Tuote tulee käyttää kolmen kuukauden kuluessa purkin avaamisesta.

Write Your Own Review
PalautteesiBaby & Me 2 Prenatal DHA & Choline
Luokitus