D-Mannose

Rating:
100% of 100

D-Mannose on karpaloa, hibiskusta ja voikukkaa sisältävä tuote, joka on erityisesti kehitetty virtsatieinfektioiden torjuntaan. Se vähentää ja torjuu epäterveellistä biofilmiä virtsaputkessa ja sisältää muun muassa 1000 mg D-mannoosia päivittäistä annosta kohden.

 • Ainutlaatuinen erikoisvalmiste, jossa on D-mannoosia, karpaloa, hibiskusta ja voikukkaa virtsatietulehduksen torjumiseksi
 • 1000 mg D-Mannose päivittäinen annos
 • Laboratoriotestattu torjunta-aineista, raskasmetalleista, E.colista, salmonellasta, hiivasta ja sienistä vapaaksi
 • Ei sisällä magnesiumstearaattia
Special Price 49,99 €
Regular Price 54,99 €
Hinta per päivä
1,67
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Ei ole varastossa
   • Osta lisää - Säästä lisää
   • Osta 2 kpl hintaan 47,99 € kpl ja säästä 4%
   • Osta 3 kpl hintaan 45,99 € kpl ja säästä 8%
   • Osta 4 kpl hintaan 43,99 € kpl ja säästä 12%
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  49.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  GREAT10001
  EAN
  813006010528

D-Mannose

D-Mannose on karpaloa, hibiskusta ja voikukkaa sisältävä tuote, joka vähentää epäterveellistä biofilmiä virtsaputkessa ja ehkäisee virtsatieinfektioita. D-mannoosi on karpalomehun vaikuttava ainesosa virtsatieongelmia vastaan. Sitä on myös pieniä määriä muun muassa marjoissa, persikoissa ja omenoissa. D-mannoosi on monosakkaridi, joka ei aiheuta maksaongelmia, kuten fruktoosi voi aiheuttaa. D-mannoosi imeytyy elimistöön paljon hitaammin kuin glukoosi, ja se metaboloituu hyvin pieniä määriä, joten sen vaikutus verensokeriin on vähäinen. D-mannoosi ei muutu glykogeeniksi. Suurin osa D-mannoosista suodattuu munuaisissa ja kulkeutuu virtsarakon kautta virtsateiden kautta ulos elimistöstä. Virtsateissä D-mannoosi kuljettaa epäsuotuisat bakteerit pois virtsan mukana.

Karpaloissa on niin sanottuja proantosyanideja. Niitä on myös vihreässä teessä, viinirypäleissä, omenoissa ja suklaassa, mutta karpaloissa olevat proantosyanidit ovat niin sanottua A-tyyppiä, kun taas muissa elintarvikkeissa ne ovat B-tyyppiä. Ainoastaan tyypin A on osoitettu estävän bakteerien sitoutumista virtsaputken limakalvoon.

Hibiskus -lajin Hibiscus Sabdariffa, jota löytyy D-mannoosista karpalon, hibiskuksen ja voikukan kanssa, on tutkimuksissa osoitettu olevan antibakteerinen. Hibiscus Sabdariffalla uskotaan olevan voimakkaita antioksidanttisia vaikutuksia. Tutkimukset osoittavat, että Hibiskus -lajin Hibiscus Sabdariffalla on mahdollisesti suotuisa vaikutus virtsatieinfektioihin.

Voikukka on diureetti, ja tutkimukset osoittavat, että voikukkauute tehoaa bakteereihin suhteellisen tehokkaasti Staphylococcus aureukseen, Escherichia coliin ja Klebsiella pneumoniaeen sekä muihin gramnegatiivisiin bakteereihin.

Emme ole tällä hetkellä löytäneet parempaa tuotetta virtsatieinfektioiden hoitoon. D-Mannose, karpaloa, hibiskusta ja voikukkaa sisältävä tuote, on myös läpäissyt kaksi riippumatonta laboratoriotestiä, joissa ei ole havaittu minkäänlaisia havaintoja torjunta-aineista, useista raskasmetalleista, bakteereista, hiivasta ja sienistä. Tuote ei sisällä myöskään magnesiumstearaattia.

Päivittäinen annos
D-Mannose 1000 mg
Karpalomehu (jauhe) 150 mg
Hibiskuksen kukka (uute) 100 mg
Voikukkajuuri (uute) 100 mg

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

D-Mannose, Karpalo (Vaccinium macrocarpon, mehujauhe), Hibiskuksen kukka (Hibiscus sabdariffa, uute), Voikukanjuuri (Taraxacum officinale, uute), Kasvikapseli (selluloosa).

Annostus

2 kapselia päivässä 2,5 dl veden kanssa 30 minuuttia ennen ateriaa. Tarvittaessa annos voidaan kaksinkertaistaa ja ottaa kahteen eri kertaan. Ylläpitoannos: 2 kapselia 2,5 dl vettä tai makeuttamatonta karpalomehua 30 minuuttia ennen ateriaa 2-3 kertaa viikossa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet raskaana tai imetät ennen tämän lisäravinteen käyttöä.

Asiakasarvostelut
 1. Loisto tuote!
  Arvo
  100%
  Mikä mahtava tuote! Neljän virtsatietulehduksen jälkeen halusin välttää lisää antibioottihoitoja, ja kun aloitin D-mannosen käytön, olen säästynyt virtsatietulehduksilta ja antibiooteilta.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Tartunnasta ei ole tietoakaan
  Arvo
  100%
  Ostin D-Mannosen virtsatieinfektioon, joka minulla oli useita vuosia (söin toistuvia penisilliinikuureja), otin 2 tablettia joka päivä 2 viikon ajan, ja en ole tuntenut infektiota nyt useisiin viikkoihin. Olen ostanut toisen purkin varuiksi, jos se palaa.

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Hieno tuote!
  Arvo
  100%
  Jos sinulla on toistuvia virtsatietulehduksia, kokeile tätä hienoa tuotetta. Se on auttanut minua ja myös monia monia muita.

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Niin hyvä!
  Arvo
  100%
  Toimii minulle niin hyvin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. On pelastanut minut!
  Arvo
  100%
  Tämä oli pelastukseni yli 1 vuoden toistuvien virtsatieinfektioiden jälkeen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. Ainoa mikä toimii!
  Arvo
  100%
  Minulla oli virtsatietulehdus vähintään kerran kuukaudessa, mutta en ole tuntenut oloani näin hyväksi pitkään aikaan! Otan kaksi kapselia joka päivä.

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Auttoi heti!
  Arvo
  100%
  Ostin juuri D-mannosen virtsatietulehdukseen, ja se on auttoi välittömästi!

  Arvostelu

  Lähetetty

 8. On ollut hyvä!
  Arvo
  100%
  Olen saanut kolme antibioottikuuria virtsatietulehdukseeni, eikä tilanne ole parantunut. D-Mannosen avulla olen vihdoin päässyt eroon virtsatietulehduksestani!

  Arvostelu

  Lähetetty

 9. Paras!!!
  Arvo
  100%
  Hänellä on ollut toistuvia virtsatietulehduksia ja olen käyttänyt antibiootteja. Aloitin D-Mannosella. Olen syönyt nyt kuukauden ajan, ja toistaiseksi olen voinut hyvin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 10. Paras mitä olen ottanut virtsatietulehdusta vastaan!
  Arvo
  100%
  Otan 2 kapselia aamulla ja 2 kapselia iltapäivällä ja 2 kapselia illalla, koska minulla oli vakava virtsatietulehdus. Olo oli jo hieman parempi eilen, ja tänään olen lähes vapaa virtsatietulehduksesta, kiitos D-Mannosen! Se on parasta, mitä olen koskaan ottanut virtsatietulehdukseen, ja nyt olen tilannut uuden purkin varmuuden vuoksi!

  Arvostelu

  Lähetetty

 11. 5 tähteä!
  Arvo
  100%
  Otan 2 tablettia aamulla, iltapäivällä ja illalla, koska sain voimakkaan virtsatietulehduksen 2 päivää sitten. Voin jo hieman paremmin eilen ja tänään olen melkein vapaa virtsatietulehduksesta kiitos D-Mannosen, joka on auttanut minua virtsatietulehdusta vastaan. Ja et tule katumaan, jos tilaat tuotteen, koska se on paras, jonka olen ottanut virtsatietulehdusta vastaan. Ja nyt olen tilannut uuden purkin varmuuden vuoksi. Ota niitä, kun sinulla on virtsatietulehdus, ja pidä tauko, kunnes se on parantunut

  Arvostelu

  Lähetetty

 12. Paras mitä olen kokeillut!
  Arvo
  100%
  D-Mannose auttoi minua virtsatietulehdusta vastaan jo 2 päivän kuluttua! Tämä on parasta, mitä olen kokeillut virtsatietulehdukseen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 13. Apua on saatu!
  Arvo
  100%
  D-Mannose ja virtsatietulehdukseen auttavat ruokavalioehdotuksenne ovat auttaneet minua. Niin kiitollinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 14. Niin fantastista!
  Arvo
  100%
  D-Mannose on todella auttanut minua! Täytyy sanoa, että se on fantastinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 15. Erinomainen!
  Arvo
  100%
  Erinomainen apu virtsatietulehdukseen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 16. Paljon parempi kuin antibiootit!
  Arvo
  100%
  Toimii paljon paremmin kuin antibiootit virtsatieinfektioihin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 17. Niin käsittämättömän hyvä!
  Arvo
  100%
  Niin uskomattoman hyvä! Toimi minulle jo toisena päivänä!

  Arvostelu

  Lähetetty

 18. Minulla oli on ollut ongelmia 2 vuotta! Nyt ne ovat hävinneet!
  Arvo
  100%
  Kun minulla todettiin krooninen virtsatietulehdus (diagnosoitu Lontoossa), olin ollut kroonisessa kivussa 2 vuotta! Otin D-mannosea, ja 90 % kivusta virtsarakon ympärillä hävisi. Ota esim yhdynnän jälkeen.

  Arvostelu

  Lähetetty

 19. Antibiootit eivät auttaneet, mutta D-Mannose auttoi!
  Arvo
  100%
  Kolme antibioottikuuria ei auttaneet! Tilasin D- Mannosen ja aloitin 2 kapselilla, sitten otin 1 kapselin aamulla, lounaalla ja päivällisellä + puoli sitruunaa päivittäin ja nyt vihdoin olen ok!!! Tilaan toisen annoksen siltä varalta, että kärsimys palaa. Tuntuu hyvältä ottaa luonnollinen lääke antibioottien sijaan. Niin onnellinen ja tyytyväinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 20. Hakkaa kaiken pitkällä tähtäimellä!
  Arvo
  100%
  Aivan loistava, päihittää kaikki aiemmat parannuskeinot kertaheitolla. Kaikille iäkkäille ihmisille olisi tarjottava tätä virtsatieongelmien varalta. Kuvitelkaa, kuinka paljon antibiootteja säästyisi, puhumattakaan kaikesta kärsimyksestä! Ei ongelmia viimeisen 2 vuoden aikana D-Mannosen ansiosta. PS. Toimii myös lemmikkieläimille sanoo eläinlääkäri!

  Arvostelu

  Lähetetty

 21. Selvästi paras!
  Arvo
  100%
  Se on paras!

  Arvostelu

  Lähetetty

 22. Todellinen ihmekuuri!
  Arvo
  100%
  Jo kahden ensimmäisen tabletin jälkeen huomasin eron (hieman liian pitkälle edenneessä) virtsatietulehduksessani, ja noin 1-2 viikon kuluttua se oli kokonaan poissa.
  Olen hyvin kiitollinen D-Mannosesta ja suosittelen sitä todella!

  Arvostelu

  Lähetetty

 23. Paras mitä olen kokeillut
  Arvo
  100%
  Otan tämän ja juon laimennetun makeuttamattoman karpalojuoman kanssa. Se on ainoa asia, joka on auttanut minua. Kesti vain kaksi päivää, enkä ole koskaan kokeillut mitään parempaa! Minulla on ollut aiemmin kolme virtsatietulehdusta peräkkäin.

  Arvostelu

  Lähetetty

 24. Niin kiitollinen!
  Arvo
  100%
  Kiitos Hyvä Jumala tästä tuotteesta virtsatietulehdusta vastaan, olen niin Kiitollinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 25. Ei kipuja!
  Arvo
  100%
  Terveyskeskus kertoi, että kyseessä oli virtsatietulehdus. Vau, minulla ei ole enää kipua pissatessani. Se sujuu niin kuin pitääkin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 26. Välitön vaikutus
  Arvo
  100%
  Aloin käyttää sitä luettuani kirjan "Plant Paradox". D-Mannosea suositeltiin lektiinin salpaajaksi. Tunnen oloni paremmaksi, ja polveni ja niveleni voivat paljon paremmin kuin silloin, kun otan pelkkää glukosamiinia.

  Arvostelu

  Lähetetty

 27. Paras parannuskeino
  Arvo
  100%
  Saatuani seitsemän antibioottikuuria, juotuani puhdasta sitruunaa ja kokeiltuani kaikkia muita kotikonsteja virtsatietulehdukseen, löysin D-Mannosen, ja se on AINOA asia, joka on auttanut minua!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiD-Mannose
Luokitus