E Vitamiini tokoferoleilla ja tokotrienoleilla

Rating:
100% of 100

Tri. Mercolan E Vitamiini tokoferoleilla ja tokotrienoleilla on ehdottomasti parasta laatua. Se sisältää kahdeksan E-vitamiinin isomeeriä, neljä tokofenolia ja neljä tokotrienolia toisin kuin useimmat muut, jotka sisältävät vain alfatokoferolia. Se ei ole valmistettu soijasta, kuten suurin osa kaikesta E-vitamiineista.

 • E-vitamiini kaikilla neljällä tokoferolilla ja neljällä tokotrienolilla 
 • Ei sisällä synteettistä E-vitamiinia 
 • Ja MCT optimaaliseen imeytymiseen 
 • Suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä 
 • Ei sisällä GMOta, gluteenia tai soijaa 
Special Price 34,99 €
Regular Price 36,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  749
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  DM-EVITAMIN
  EAN
  810487033336

E Vitamiini tokoferoleilla ja tokotrienoleilla

Tri. Mercolan E Vitamiini tokoferoleilla ja tokotrienoleilla on ehdottomasti parasta laatua. Se ei sisällä synteettistä E-vitamiinia ja sisältää neljä E-vitamiinin isomeeria, neljää tokoferolia ja neljää tokotrienolia poiketen useimmista muista, jotka sisältävät vain alfa-tokoferolia. Sitä ei valmisteta soijasta, kuten suurin osa kaikista E-vitamiineista. Tri. Mercolan Vitamiini E tokferoleilla ja tokotrinoleilla sisältää MCTtä optimaaliseen imeytymiseen. Tri. Mercolan E Vitamiini tokoferoleilla ja tokotrienoleilla tukee solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä.

Tri. Mercolan E Vitamiini tokoferoleilla ja tokotrienoleilla sisältää kahdeksan isomeeriä (tokoferoleita, tokotrienoleja) E-vitamiinista, eli d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tokoferoleita ja samat tokotrienoleista. Keho suosii E-vitamiinin luonnollisia muotoja. Saatavilla 30 kapselia ja 90 kapselia.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 134 mg α-TE 1117
Tokotrienoleja (d-alfa, beta, gamma, delta) 50 mg *
Tokoferoleja (d-alfa, beta, gamma, delta) 25 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

E-vitamiini (sekalaisia tokoferoleja), E-vitamiini (sekalaisia tokotrienoleja), kasvispohjainen kapseli(hydroxipropylmetylcellulosa), Keskipitkiä Triglyseridejä (MCT). E-vitamiini: auringonkukkaöljy ja palmuöljy.

Annostu

1 kapseli aterian yhteydessä tai ilma ateriaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Paras E-vitamiini!
  Arvo
  100%
  Ostin Dr. Mercolan E-vitamiinia, koska se oli ainoa vaihtoehto, jonka löysin ilman soijapapuöljyä. Ihoani on parantunut huomattavasti, ja olen erittäin tyytyväinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiE Vitamiini tokoferoleilla ja tokotrienoleilla
Luokitus