Fermented Chlorella

 • Fermentoitu chlorella korkeimmalla biologisella hyötyosuudella 
 • Sisältää Chlorella Growth Factoria (CGF) jota ei ole spirulinassa tai muissa levissä 
 • Sisältää runsaasti proteiineja, fytoravinteita, vitamiineja, mineraaleja ja klorofylliä. 
 • Viljellään steriilissä ympäristössä, jossa ei ole myrkkyjä ja raskasmetalleja 
 • Ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, soijaa, GMO:ta tai magnesiumsitraattia
Special Price 34,99 €
Regular Price 36,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  450 tabl
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  90
  Tuotenumero
  DM10097
  EAN
  813006015851

Fermented Chlorella

Fermented Chlorella - tabletit 

Tri. Mercolan fermentoitu chlorella on todennäköisesti yksi maailman hienoimmista chlorelloista. Fermentointiprosessi tekee siitä äärettömän helposti imeytyvän, koska solunseinämien pilkkominen on helppoa ruuansulatukselle. Chlorella on uskomattoman ravintopitoista ja käytetään myös useassa detox-protokollassa. 

Chlorella Growth Factor – CGF 

Tri. Mercolan fermentoitu chlorella sisältää myös Chlorella Growth Factoria (CGF), joka on ainutlaatuinen kompleksi sisältäen runsaasti RNA ja DNA nukleiinihappoja, aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja, polysakkarideja ja betaglukaaneja. Chlorella Growth Factoria ei ole spiruliinassa tai muissa mikrolevissä. 

Ihmisen vanhentuessa RNA:n ja DNA:n tuotanto vähenee, joka hidastaa solujärjestelmän prosesseja. Ravintoaineita ja kuonaa kuljettavien solujen seinämät toimivat huonommin, mutta runsaasti RNA:ta ja DNA:ta sisältävät ruuat voivat auttaa tukemaan solujen terveyttä ja solun energiatuotantoa. Chlorellan arvellaan olevan maailman eniten nukleiinihappoja (RNA ja DNA) sisältävä lähde, 17 kertaa enemmän kuin sardiinit, jotka ovat toiseksi paras lähde. 

Fermentoitu Chlorella - korkein biologinen hyötyosuus 

Fermentointiprosessi tekee suuren eron biologisen hyötyosuuden kannalta. Chlorellassa on luonnolliset soluseinämät, joiden läpäiseminen on vaikeaa. Tämä tekee chlorellasta vaikeasti pilkottavan ja elimistöön imeytyvän. Moni yritys rikkoo siksi soluseinämät etukäteen, mutta tämä voi pahimmassa tapauksessa vahingoittaa chlorellan solujen sisältöä. Tri. Mercolan fermentoitu chlorella tekee sen sijaan chlorellan solujen sisällön saataville ilman että ensin rikkoo soluseinämän ja vahingoittaa sisältöä. Tämä on ainutlaatuista, mitä tulee siihen prosessiin. 

Hivenaineet 

Tri. Mercolan fermentoitu chlorella sisältää myös hivenaineita kahdesta eri punalevästä: Lithothamnion glaciale ja Lithothamnion tophiforme. Nämä sisältävät runsaasti useita tärkeitä hivenaineita. 

Äärimmäisen puhdas tuote 

Tri. Mercolan fermentoitu chlorella on äärimmäisen puhdasta. Se kasvatetaan sisätiloissa steriilissä ympäristössä, jossa ei ole raskasmetalleja, toksiineja eikä synteettisiä ainesosia. Ne eivät myöskään sisällä soijaa, gluteenia ja GMO:ta. Tätä parempaa Chlorellaa emme ole löytäneet markkinoilta. 

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Energiaa 5 kcal/20,9 kJ
Proteiinia <1 g
Hiilihydraatteja 0 g
joista sokereita 0 g
Rasvaa 0 g
Chlorellaa 970 mg *
Hivenmineraalikompleksi punalevistä: Lithothamnion glaciale ja Lithothamnion tophiforme 30 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Fermentoitu chlorella (Chlorella vulgaris), Lithothamnion glaciale, Lithothamnion tophiforme.

Annostus

5 tablettia päivässä. Voidaan ottaa aterian yhteydessä tai ilman ateriaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiFermented Chlorella
Luokitus