Undecylenic Acid

Rating:
100% of 100

Formula SF722 sisältää undekyleenihappoa pohjanaan puhdas ekstra-neitsytoliiviöljy. Formula SF722 tukee suoliston ja vatsan terveen floran ylläpitämistä.

 • kuusi kertaa tehokkaampi kuin kapryylihappo Candidaa vastaan 
 • Edistää tervettä suolistoflooraa 
 • Edistää sukupuolielinten hyvää bakteerikantaa 
 • Laboratoriotestattu myrkkyvapaa resepti 
Special Price 49,99 €
Regular Price 59,99 €
Hinta per päivä
1
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  250 kaps
  Alkuperäishinta
  59.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  50
  Tuotenumero
  SF722
  EAN
  693749722014

Undecylenic Acid

Formula SF722 Candidaa vastaan ​​sisältää undekaanihappoa (kutsutaan myös undekyleenihapoksi). Se on luonnollinen rasvahappo, jota löytyy ruoasta ja kehosta. Se on kuusi kertaa tehokkaampi kuin kapryylihappo candidan torjunnassa. SF722 Candidaa vastaan ​​edistää hyvää suolistoflooraa, joka on vapaa sienibakteereista, kuten candida-sienestä. SF722 Candidaa vastaan on tehokas candida-kannoista ​​muun muassa Candida albicansia, Candida glabrataa, Candida tropicalista, Candida parapsilosista ja Candida kruseita vastaan. SF722 Candidaa vastaan ​​on aktiivinen myös muita Candida-muotoja sekä muita sieni-infektioita vastaan. SF722 Candidaa vastaan ​​auttaa myös ylläpitämään emättimen hyvää, sieni-infektioista vapaata flooraa. 

Hyvin toimiva ja terve suolistofloora on tärkeää ravintoaineiden tehokkaalle imeytymiselle sekä kuona-aineiden poistumiselle. Väärä ruokavalio, antibiootit, kortisoni ja stressi voivat vaikuttaa haitallisesti suolistoflooraan. Tämä voi johtaa Candidan ja muiden suolistossa luontaisesti esiintyvien sieni-infektioiden esteettömään leviämiseen. Tämä puolestaan ​​voi aiheuttaa useita hajanaisia ​​terveysongelmia. Tietyt rasvahapot toimivat suolistossa estämällä sienten ja candidan hallitsematonta leviämistä. Esimerkkejä näistä rasvahapoista ovat lauriinihappo, kapryylihappo ja undekaanihappo (undekyleenihappo). Undekaanihappo on tehokkain tuntemamme antifungaalinen rasvahappo. Sitä esiintyy luonnollisesti muun muassa hiessä, joka suojaa ihoa sienten liikakasvulta. 

SF722 Candidaa vastaan sisältää undekyleenihappoa, joka estää myös Candida Albicansin morfogeneesiä. Toisin sanoen undekyleenihappo estää candidaa siirtymästä hiivamuodosta candida-muotoon, jossa on hyyfiä - solusäikeitä, jotka muodostavat verkkoja, joita kutsutaan myös rihmastoiksi. 

Formula SF722 Candidaa vastaan ​​yhdessä hyödyllisten suolistobakteerien ja muuttuneiden ruokailutottumusten kanssa on hyvä alku sieni-infektioiden leviämisen estämisessä. Hyviin ruokailutottumuksiin kuuluu muun muassa käsitellyn sokerin, tiettyjen epäterveellisten kasviöljyjen ja nopeiden hiilihydraattien poistaminen sekä roskaruoan eliminoiminen yleensä on hyvä alku estää sienten leviämisen esto. Formula SF722 Candidaa vastaan ​​on yksi Thornen kaikkien aikojen myydyimmistä tuotteista yli 20 vuoden ajalta. Huomaa, että tuote ei ole vegaaninen. 

Thornen Formula SF722 Candidaa vastaan ​​on undekaanihapon puhdas muoto, joka on täysin vapaa magnesiumstearaatista, synteettisistä lisäaineista ja keinotekoisista väriaineista. Thorne tunnetaan erittäin puhtaista ja erittäin huolellisesti valvotuista tuotteista. Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa GMP:n mukaisesti.

Päivittäinen annos (5 kaps)   % DRI:stä
10-Undekyleenihappo (risiiniöljystä) 250 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

10-Undekyleenihappo, ekstra-neitsytoliiviöljy, gelatiinikapseli (nautaperäinen), puhdistettu vesi, kasviglyseroli.

Annostus

5 kapselia 2-3 kertaa päivässä. Nautitaan tyhjään vatsaan vesilasillisen kanssa. Sisällysluettelossa mainittu päiväannos perustuu 5 kapseliin päivässä.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Raskaana olevien naisten tulee olla yhteydessä pätevän terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen tämän tuotteen käyttöä. Raskaana olevien naisten ei pidä ottaa.

Asiakasarvostelut
 1. Kokeilemistani keinoista tehokkain hiivasientä vastaan
  Arvo
  100%
  Haluan vain sanoa, että tuote on ihan mahtava! Tähän mennessä kokeilemistani konsteista tämä tehoaa hiivasieneen parhaiten!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Auttaa hiivasienen liikakasvuun
  Arvo
  100%
  Ehdottomasti tehokas hiivasientä vastaan. Hiivasienen aiheuttaman oireyhtymän oireet (väsymys, akne, masennus) lieventyivät selvästi, kun aloin käyttää tätä tuotetta. Taidan ostaa toisenkin purkin.

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Tosi hyvä
  Arvo
  100%
  Minulla oli suuria ongelmia, kun antibiootti sai hiivasienen villiintymään vatsassa ja alapäässä. Kokeilin kaikkea, myös reseptilääkkeitä. Tästä on ollut valtavasti apua, ja sieni on 30 päivän käytön jälkeen poissa, kiitos.

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Tehosi erittäin hyvin hiivasieneen
  Arvo
  100%
  Tämä on tehokkain kokeilemani keino hoitaa hiivasienen liikakasvua vatsassa.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiUndecylenic Acid
Luokitus
Liittyviä tuotteita
 1. Greatlife Flora Plus+
  Special Price 52,99 €
  Regular Price 55,99 €
 2. MSM – orgaaninen rikki
  Special Price 34,99 €
  Regular Price 36,99 €