Flora Plus+ Probiootti

Rating:
100% of 100

Kenties markkinoiden paras probiootti, jossa on 16 kliinisesti tutkittua ja ei-kilpailevaa kantaa ja 20 miljardia bakteeria kapselia kohti. Sopii sekä naisille että miehille. Sopii hyvin ärtyvän suolen oireyhtymästä, haavaisesta paksusuolitulehduksesta ja Crohnin taudista kärsiville.

 • 16 kliinisesti testattua ja ei-kilpailevaa kantaa
 • 20 miljardia bakteeria per kapseli, jotka kestävät huoneenlämpötilan
 • DR-kapselilla ilman muovia probioottien maksimaalinen selviytyminen paksusuoleen
 • Vain ihmisen luonnollisesti esiintyviä kantoja
 • Tumma lasipurkki vapaa hormonihäiritsijä BPA:sta, BPF:stä, BPS:stä, pehmittimistä ja ftalaateista
 • Maidoton, gluteeniton, GMO-vapaa ja magnesiumstearaatti-vapaa
 • Valmistettu ISO9001:n ja HACCP:n (ISO22000) mukaan
 • Soveltuu vegaaneille ja kasvissyöjille
Special Price 52,99 €
Regular Price 55,99 €
Hinta per päivä
0,88
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
   • Osta lisää - Säästä lisää
   • Osta 2 kpl hintaan 49,99 € kpl ja säästä 6%
   • Osta 3 kpl hintaan 47,99 € kpl ja säästä 9%
   • Osta 4 kpl hintaan 45,99 € kpl ja säästä 13%
  Pakkauskoko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  55.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  GREAT10002
  EAN
  7350131871011

Flora Plus+ Probiootti

Flora Plus+ Probioottinen on paras probioottivalmiste, johon olemme törmänneet. Jokainen kapseli sisältää 20 miljardia bakteeria 16 kliinisesti tutkitusta ja luonnollisesti esiintyvästä kannasta. Se sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS), haavainen paksusuolen tulehdus (UC) ja Crohnin tauti, mutta myös niille, joilla on niin kutsuttu "vuotava suoli" tai lieviä vatsa- ja suolisto-ongelmia, sekä niille, joilla on levoton tai kupliva/kaasumainen vatsa ja suolisto.

Flora Plus+ Probioottinen sopii sekä vanhemmille että nuoremmille naisille ja miehille. Flora Plus+ Probioottinen on gluteeniton, maidoton, GMO-vapaa, magnesiumstearaatiton ja se ei sisällä hormonihäiritseviä aineita kuten BPA, BPF, BPS, ftalaatteja tai muita pehmittimiä.

Bakteerimäärä kapselia kohden
Flora Plus+ sisältää 20 miljardia terveitä ja luonnollisesti suolistossa esiintyviä bakteereita kapselia kohden.

Kantamäärä
Flora Plus+ sisältää 16 eri kantaa.

Säilytys – huoneenlämpö tai jääkaappi
Kaikki probiootit voivat parhaiten säilyä viileässä jääkaapissa, mutta Flora Plus+ kestää huoneenlämpötilan ja siksi se sopii myös matkoille.

Purkki
Flora Plus+ käyttää tummaa lasipurkkia, joka on täysin vapaa hormonihäiritsevistä aineista kuten BPA, BPF, BPS, ftalaateista ja muista pehmittimistä. Purkki on valmistettu sokeriruo'osta saatavasta polyeteenistä, uusiutuvasta raaka-aineesta.

Valmistus
Flora Plus+ Probioottinen valmistetaan ei vain tiukan ISO9001 laadunvalvonnan alla vaan myös kansainvälisen elintarviketurvallisuuden standardin ISO 22000 ja HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) mukaisesti. Flora Plus+ Probioottinen on luonnollisesti gluteeniton, maidoton, GMO-vapaa ja se sopii sekä vegaaneille että kasvissyöjille.

Selviytyminen
Valitettavasti on sitkeä myytti, että mitkään bakteerit eivät selviä mahahapoista. Muistakaa että hapankaali, muut fermentoidut vihannekset, juurekset ja maan bakteerit toivat meille jatkuvasti bakteereita suoliston mikrobiotaan, vaikka nämä eivät olleetkaan kapseleissa. Flora Plus+ sisältää kuitenkin prebioottia, frukto-oligosakkarideja (FOS), jotta bakteerien selviytyminen paksusuoleen ja tuotteen säilyvyys olisi parempi. Flora Plus+ käyttää myös niin kutsuttuja DR-kapseleita (Delayed Release) suojaamaan probiootteja mahahapoilta. DR-kapselit ovat hienoimmat kapselit, joita olemme löytäneet kestämään mahahapot ja ne ovat tietenkin täysin vapaita muovipolyymeereistä. DR-kapselit auttavat suojaamaan herkkiä ainesosia ravintolisissä, jotka ovat alttiita mahahapolle. Kapseli liukenee pidemmän ajan kuluessa ja suojaa kapselin ainesosia hajoamiselta mahalaukussa, jotta ne saavuttavat paksusuolen.

Lue täältä, miksi Flora Plus+ Probiootit sisältää juuri niitä kantoja, joita se sisältää.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteerit 16 eri kannasta 20 miljardia
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus gasseri
Streptococcus thermophilus
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus helveticus

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus helveticus, fruktoligosackarider, frukto-oligosakkaridit, MCT-öljy-jauhe, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruoan kanssa. Tarvittaessa annosta voidaan tilapäisesti nostaa 2 kapseliin päivässä. Jos kapseli on vaikea niellä, voidaan sen sisältö ripotella kylmään ruokaan tai kylmiin juomiin, jotka nautitaan sellaisenaan.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Vaimoni on parantunut huomattavasti!
  Rating
  100%
  Vaimoni käyttää Flora Plus+ säännöllisesti ja on tehnyt niin jo pitkään. Se on parantanut hänen vointiaan huomattavasti, ja hän voi tuskin syödä ollenkaan ilman Flora Plus+.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Loistava!
  Rating
  100%
  Auttaa todella paljon - suosittelen lämpimästi!

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Ehdottomasti paras probiootti!
  Rating
  100%
  Olen vuosien varrella kokeillut monia erilaisia probiootteja, mutta tämä tekee ihmeitä! Minulla on aiemmin ollut ongelmia endometrioosin ja IBS
  kanssa ja vatsakipuja lähes päivittäin. Viikon käytön jälkeen tunnen, että elän jälleen! Minulla ei ole enää kipuja kuten ennen.

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Toimii aivan uskomattoman hyvin!
  Rating
  100%
  Flora Plus+ Probiotika toimii aivan uskomattoman hyvin. Se auttaa minua niin paljon, että on vähän kriisi, jos en saa sitä lisää. Se on ollut ainoa, joka on auttanut IBS:ääni!

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. Olen erittäin tyytyväinen teidän probioottianne!
  Rating
  100%
  Olen erittäin tyytyväinen teidän probioottinne Flora Plus+. Se toimii hyvin ja auttaa minua!

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. On auttanut vatsaani paljon!
  Rating
  100%
  Jatkossa aion pysyä Flora Plus+ -probiotikassa enkä kokeile muita merkkejä, koska en koe niiden olevan yhtä hyviä kuin teidän probioottinne. Flora Plus+ on auttanut vatsaani paljon ajoittain.

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Hyvä probiootit!
  Rating
  100%
  Vatsani on todella parantunut!

  Arvostelu

  Lähetetty

 8. Olen huomannut eron jo 5 päivässä!
  Rating
  100%
  Olen kärsinyt löysästä ulosteesta viime vuosina, mutta vain 5 päivän jälkeen Flora Plus+ -tuotteen kanssa, tilanne on jo alkanut normalisoitua. Lisäksi nopeat toimitukset ja järjestys! Arvostetaan!

  Arvostelu

  Lähetetty

 9. Auttaa todella hyvin!
  Rating
  100%
  Olen käyttänyt Flora Plus+ -tuotetta pitkään, ja se toimii erinomaisesti ärtyvän suoleni (IBS) oireisiin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 10. Sain uuden elämän!
  Rating
  100%
  Sain elämän, kun löysin ja aloin käyttää tätä probioottia!

  Arvostelu

  Lähetetty

 11. Mikä upea probiootti!
  Rating
  100%
  Hei! Haluan kiittää teitä upeasta tuotteestanne Flora Plus+! Se on auttanut minua IBS-vaivassani. Ruuan sulattaminen on nyt helpompaa, ja ummetukseni on poissa! Suosittelen kaikkia kokeilemaan Flora Plus+!

  Arvostelu

  Lähetetty

 12. Voin imeyttää ravintoaineita taas!
  Rating
  100%
  Olen käyttänyt Flora Plus+ tuotetta SIBO-puhdistuksen jälkeen. Vatsani voi paljon paremmin ja imeytän ravintoaineita taas. Elämä alkaa palata.

  Arvostelu

  Lähetetty

 13. Voin paremmin kuin koskaan!
  Rating
  100%
  Kiitos fantastisesta Flora Plus -probiootista. Vatsani voi sen ansiosta TOSI hyvin! Yksikään probiootti ei ole aiemmin saanut oloani näin hyväksi!

  Arvostelu

  Lähetetty

 14. Loistotuote!
  Rating
  100%
  Vatsani on voinut todella hyvin sen jälkeen, kun aloin käyttää Flora Plus -probioottia. Minulla on erittäin hankala ibs.

  Arvostelu

  Lähetetty

 15. En enää vilustu!
  Rating
  100%
  Minulla ei ole vatsavaivoja, mutta otan Flora Plus -probiootteja ennaltaehkäisevästi, enkä ole saanut yhtäkään flunssaa niitä käyttäessäni.

  Arvostelu

  Lähetetty

 16. Auttoi valtavasti!
  Rating
  100%
  Flora Plus+ on auttanut minua valtavasti!

  Arvostelu

  Lähetetty

 17. Vaikutuksen todella huomasi!
  Rating
  100%
  Flora Plus+ on todellakin näyttänyt tehonsa. Saatoin syödä todella huonosti sulavaa ruokaa, mutta vatsani ei reistaillut lainkaan, mikä oli todella vakuuttavaa. Asia on nyt todellakin todistettu!

  Arvostelu

  Lähetetty

 18. Vatsani ei ole enää kipeä!
  Rating
  100%
  Kun en syönyt probiootteja, vatsani oli usein kipeä. Sitten aloin käyttää Flora Plus -probiootteja, ja voin paljon paremmin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 19. Paras, jota olen kokeillut!
  Rating
  100%
  Flora Probiootti Plus on paras, jota olen kokeillut. Ja olen monen vuoden ajan kokeillut monia tuotteita, koska minulla on vaikea IBS.

  Arvostelu

  Lähetetty

 20. Paras tähän mennessä, tuote ja asiakaspalvelu +++++
  Rating
  100%
  Olen käyttänyt tätä tuotetta kohta 2 kuukautta antibioottikuurin päättymisen jälkeen. Vuosien varrella olen kokeillut monia probioottimerkkejä lukuisilta valmistajilta, mutta täytyy sanoa, että olen kokenut tämän parhaaksi. Se on auttanut sekä antibiooteista toipumiseen että yleiseen terveydentilaani. Oli myös kiva käydä lukemassa kotisivuilta lisätietoja eri bakteerikannoista jne.

  Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä... Asiakaspalvelu täällä Greatlifellä ansaitsee oman kappaleensa. En ole koskaan aiemmin kohdannut yhtä suurta intoa ja hyväntahtoista halua löytää parhaat mahdolliset ratkaisut. Asiakkaalle ei tarjota vain tuotteita, vaan heille vinkataan kokonaisvaltaisesti kaikesta siitä, mitä he voisivat tehdä saadakseen kehonsa ja sielunsa tasapainoon arjen keskellä.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiFlora Plus+ Probiootti
Luokitus