Flora Plus+ Probiootti

Rating:
100% of 100

Kenties markkinoiden paras probiootti, jossa on 16 kliinisesti tutkittua ja ei-kilpailevaa kantaa ja 20 miljardia bakteeria kapselia kohti. Sopii sekä naisille että miehille. Sopii hyvin ärtyvän suolen oireyhtymästä, haavaisesta paksusuolitulehduksesta ja Crohnin taudista kärsiville.

 • 16 kliinisesti tutkittua ja ei-kilpailukykyistä kantaa
 • 20 miljardia bakteeria kapselia kohti, jotka kestävät huoneenlämpötilaa
 • Luomupurkit, joissa ei ole hormoneja häiritsevää BPA:ta, BPF:ää ja BPS:ää
 • Vapaa pehmittimistä ja ftalaateista
 • Ei sisällä maitoa eikä gluteenia
 • Valmistettu ISO9001- ja HACCP-standardin (ISO22000) mukaisesti
 • Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille
Special Price 52,00 €
Regular Price 54,99 €
Hinta per päivä
0,87
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  54.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  GREAT10002
  EAN
  7350131871011

Flora Plus+ Probiootti

Flora Plus+ Probiootit on paras probiootti, johon olemme törmänneet. Siinä on16 kliinisesti tutkittua ja ei-kilpailevaa kantaa ja 20 miljardia bakteeria kapselia kohti. Flora Plus+ Probiotika sopii sekä naisille että miehille ja erinomaisesti ärtyvän suolen oireyhtymästä, haavaisesta paksusuolitulehduksesta ja Crohnin taudista kärsiville.

Flora Plus+ Probiootit valmistetaan tiukan ISO9001-laadunvarmistusjärjestelmän lisäksi myös elintarviketurvallisuuden kansainvälisen hallintajärjestelmästandardin ISO 22000 ja HACCP:n (Hazard Analysis and Critical Control Points) mukaisesti. Flora Plus+ Probiootit on luonnostaan gluteeniton, maidoton ja sopii sekä vegaaneille että kasvissyöjille.

Purkki on niin sanottu biopurkki, jossa ei ole lainkaan hormonaalisia haitta-aineita BPA:ta, BPF:ää, BPS:ää, ftalaatteja eikä muita pehmittimiä. Se on valmistettu sokeriruo'osta saatavasta polyeteenistä, joka on uusiutuva raaka-aine, kun taas perinteinen polyeteeni on valmistettu öljystä tai maakaasusta saatavasta raaka-aineesta.

Lue täältä, miksi Flora Plus+ Probiootit sisältää juuri niitä kantoja, joita se sisältää.

Päivittäinen annos  
Maitohappobakteerit 16 eri kannasta 20 miljardia
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus gasseri
Streptococcus thermophilus
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus helveticus

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus helveticus, fruktoligosackarider, frukto-oligosakkaridit, riisijauho, kasviperäinen kapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruoan kanssa. Tarvittaessa annosta voidaan tilapäisesti nostaa 2 kapseliin päivässä. Jos kapseli on vaikea niellä, voidaan sen sisältö ripotella kylmään ruokaan tai kylmiin juomiin, jotka nautitaan sellaisenaan.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiFlora Plus+ Probiootti
Luokitus
Asiakasarvostelut
 1. Voin paremmin kuin koskaan!
  Arvo
  100%
  Kiitos fantastisesta Flora Plus -probiootista. Vatsani voi sen ansiosta TOSI hyvin! Yksikään probiootti ei ole aiemmin saanut oloani näin hyväksi!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Loistotuote!
  Arvo
  100%
  Vatsani on voinut todella hyvin sen jälkeen, kun aloin käyttää Flora Plus -probioottia. Minulla on erittäin hankala ibs.

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. En enää vilustu!
  Arvo
  100%
  Minulla ei ole vatsavaivoja, mutta otan Flora Plus -probiootteja ennaltaehkäisevästi, enkä ole saanut yhtäkään flunssaa niitä käyttäessäni.

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Auttoi valtavasti!
  Arvo
  100%
  Flora Plus+ on auttanut minua valtavasti!

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. Vaikutuksen todella huomasi!
  Arvo
  100%
  Flora Plus+ on todellakin näyttänyt tehonsa. Saatoin syödä todella huonosti sulavaa ruokaa, mutta vatsani ei reistaillut lainkaan, mikä oli todella vakuuttavaa. Asia on nyt todellakin todistettu!

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. Vatsani ei ole enää kipeä!
  Arvo
  100%
  Kun en syönyt probiootteja, vatsani oli usein kipeä. Sitten aloin käyttää Flora Plus -probiootteja, ja voin paljon paremmin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Paras, jota olen kokeillut!
  Arvo
  100%
  Flora Probiootti Plus on paras, jota olen kokeillut. Ja olen monen vuoden ajan kokeillut monia tuotteita, koska minulla on vaikea IBS.

  Arvostelu

  Lähetetty

 8. Paras tähän mennessä, tuote ja asiakaspalvelu +++++
  Arvo
  100%
  Olen käyttänyt tätä tuotetta kohta 2 kuukautta antibioottikuurin päättymisen jälkeen. Vuosien varrella olen kokeillut monia probioottimerkkejä lukuisilta valmistajilta, mutta täytyy sanoa, että olen kokenut tämän parhaaksi. Se on auttanut sekä antibiooteista toipumiseen että yleiseen terveydentilaani. Oli myös kiva käydä lukemassa kotisivuilta lisätietoja eri bakteerikannoista jne.

  Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä... Asiakaspalvelu täällä Greatlifellä ansaitsee oman kappaleensa. En ole koskaan aiemmin kohdannut yhtä suurta intoa ja hyväntahtoista halua löytää parhaat mahdolliset ratkaisut. Asiakkaalle ei tarjota vain tuotteita, vaan heille vinkataan kokonaisvaltaisesti kaikesta siitä, mitä he voisivat tehdä saadakseen kehonsa ja sielunsa tasapainoon arjen keskellä.

  Arvostelu

  Lähetetty