Harjoitusnauhat 3-pakkaus – Premium Pro

Premium Pro -harjoitusnauhat sisältävät kolme erilaista nauhaa, joissa on vaihteleva elastinen vastus kehon päivittäiseen harjoitteluun. Ne toimitetaan hengittävässä säilytyspussissa. Premium Pro -harjoitusnauhoja voivat käyttää kaikenikäiset, ja ne ovat erinomaisia kotiharjoitteluun, ulkoharjoitteluun tai kuntosaliharjoitteluun.

 • Kolme erilaista harjoitusnauhaa erilaisilla elastisilla vastuksilla päivittäiseen harjoitteluun
 • Erittäin kestävät ja korkealaatuiset harjoitusnauhat
 • Eivät mene rikki suurissa rasituksissa eivätkä purista ihoa
 • Kaikenikäiset voivat käyttää
 • Väreinä musta, tummanharmaa ja vaaleanharmaa
 • Hengittävä säilytyspussi
 • Käyttöohjeet
Special Price 34,99 €
Regular Price 49,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  1 kpl
  Alkuperäishinta
  49.98
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  GREAT20005
  EAN
  7350131872049

Harjoitusnauhat 3-pakkaus – Premium Pro

Premiumissa on kolme erilaista harjoitusnauhaa, joissa on erilainen elastinen vastus kehon päivittäiseen harjoitteluun. Ne toimitetaan hengittävässä säilytyspussissa. Premium-harjoitusnauhoja voivat käyttää kaikenikäiset, ja ne sopivat erinomaisesti kotiharjoitteluun sekä ulkoliikuntaan tai kuntosalille. Premium Pro -harjoitusnauhaa on saatavana kolmessa värissä: musta, tummanharmaa ja vaaleanharmaa, ja siinä on kolme eri vastustasoa. Kolmen nauhan ja pussin sarja painaa hieman yli 370 grammaa, joten Premium Pro -harjoitusnauhat on helppo ottaa mukaan ulkoiluun tai kuntosaliharjoitteluun.

Premium Pro -harjoittelunauhan hintaan sisältyy kolme nauhaa, joissa on vaihteleva elastinen vastus, hengittävä säilytyspussi ja helposti luettava ohjekirja.

Vältä vääriä liikkeitä harjoituksen aikana
Oletko treenannut erivärisillä kuminauhoilla ilman, että sinulla on mitään käsitystä niiden vahvuudesta tai elastisuudesta? Sekaannusten välttämiseksi kussakin nauhassa on ilmoitettu sen vastus. Enää ei tarvitse arvailla tai muistaa värikoodeja, vaan harjoitus on suunnitelmallista ja järkevää.

Vältä nauhoja, jotka rikkovat tai puristavat ihoa.
Oletko kyllästynyt harjoitusnauhoihin, jotka katkeavat ja puristavat ihoa? Sitä ei Premium Pro -harjoitusnauhat tee. Reunat eivät myöskään repeä, ja nauhat säilyttävät kimmoisuutensa normaalissa käytössä. Nauhat ovat 8 cm leveät, eivätkä ne vahingoita ihoa.

Olemme testanneet monia erilaisia harjoitusnauhoja ja kuminauhoja. Jotkut ovat kestäneet pitkään, mutta useimmat katkeavat ja napsahtavat yhtäkkiä harjoituksen aikana päivän käytön jälkeen. Emme ole löytäneet kestävämpiä nauhoja kuin Premium Pro -harjoitusnauhat.

Harjoitusnauhojen pesu ja säilytys
Jotta nauhat pysyisivät hyvässä kunnossa, huuhtele ne haaleassa vedessä ja pese ne aika ajoin luomukäsisaippualla. Emme kuitenkaan suosittele hihnojen pesemistä pesukoneessa tai kovien pesuaineiden käyttöä. Premium Pro -harjoitusnauhoja ei saa altistaa auringonvalolle pitkäksi aikaa. Nauhojen altistuminen auringonvalolle itse harjoituksen aikana ei ole ongelma, mutta älä jätä niitä voimakkaaseen auringonvaloon silloin, kun et treenaa.

Materiaali

Premium-harjoitusnauhat on valmistettu polyesteristä ja lateksisilkistä.

Write Your Own Review
PalautteesiHarjoitusnauhat 3-pakkaus – Premium Pro
Luokitus