JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Jodi Iosol jodi

Rating:
100% of 100

Iosol jodi on Yhdysvalloista peräisin oleva jodin vesiliukoinen muoto. Jodi edistää normaalia kilpirauhashormonien tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa.

 • Vesiliukoinen jodin muoto
 • Edistää normaalia kilpirauhasen toimintaa
 • Auttaa ylläpitämään normaalia ihoa
 • Edistää hermoston normaalia toimintaa
 • Ehkäisee radioaktiivisen säteilyn aiheuttamia vahinkoja
 • Laboratoriotesteillä osoitettu vapaaksi arseenista, elohopeasta ja lyijystä
Special Price 51,99 €
Regular Price 54,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
   • Osta lisää - Säästä lisää
   • Osta 2 kpl hintaan 48,99 € kpl ja säästä 6%
   • Osta 3 kpl hintaan 47,99 € kpl ja säästä 8%
   • Osta 4 kpl hintaan 44,99 € kpl ja säästä 13%
  Koko
  30 ml
  Alkuperäishinta
  54.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  610
  Tuotenumero
  GREAT10004
  EAN
  854951001124

Jodi Iosol jodi

Jodia tarvitaan kilpirauhashormonien muodostamiseen ja normaaliin kilpirauhasen toimintaan. Jodi edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi jodi edistää ihon pysymistä normaalina, kognitiivisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa. Jos käytät jodia, suosittelemme myös seleenin ottamista. Seleeni edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa ja toimii synergiassa jodin kanssa.

Iosol jodi
Iosol jodi (Iosol Iodine) on jodin muoto, joka liukenee helposti veteen. Se ei siis rasita tai ärsytä kilpirauhasta samalla tavalla kuin kaliumjodidi ja Lugolin jodi. Kaliumjodidi ei liukene veteen ja voi ylikuormittaa kilpirauhasta, jos sitä otetaan suurina annoksina. Hashimoton tauti (Hashimoton tyreoidiitti), joka vaikuttaa kilpirauhaseen ja johtaa yleensä kilpirauhasen vajaatoimintaan, havaittiin japanilaisilla, jotka söivät suuria määriä rakkolevää (merilevää). Merilevä sisältää paljon kaliumjodidia.

Turvallisuus
Iosol jodin pitoisuus on noin 4 % 96 -prosenttisessa kasviglyseriiniliuoksessa, kun taas Lugolin jodin kaliumjodidin pitoisuus vaihtelee 1–15 % välillä. Iosol jodia testataan Geiger-mittareilla sen varmistamiseksi, ettei siinä ole lainkaan radioaktiivisia kuormia. Iosol jodi on myös osoitettu testeillä vapaaksi raskasmetalleista, kuten arseenista, elohopeasta ja lyijystä, sekä tavallisista vedestä löytyvistä myrkyistä.

Kilpirauhasen liikatoiminta
Jos sinulla on hypertyreoosi (kilpirauhasen liikatoiminta), sinun tulee tarkistaa joditasosi ennen jodilisän ottamista.

Radioaktiivisuus
Jodi on ensimmäinen asia, jota tarvitaan radioaktiivisen säteilyn tapahtuessa. Jodi suojaa kilpirauhasta, joka vaurioituu vakavasti altistuessaan radioaktiiviselle säteilylle. Jodi kyllästää kilpirauhasen, mikä tarkoittaa, että radioaktiiviset hiukkaset eivät imeydy kilpirauhaseen. Ydinvoimaloiden lähellä asuvat saavat jodia tästä syystä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Jodi 459 µg 306

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Glyseriini (kasviperäinen), jodi ruskolevästä (Macrocystis pyrifera), jodikiteet kivestä, puhdistettu vesi.

Annostus

Lisää 1 tippa iosol jodia 0,6 dl vettä. Sekoita ja ota sitten 3 tl seosta. Se antaa 459 µg (mikrogrammaa) jodia. Hävitä jäljellä oleva liuos. Liuosta ei voi säästää, koska jodi haihtuu. Saadaksesi 100 % DRI:tä (150 µg), ota sen sijaan vain 1 tl seosta. Se antaa 153 µg jodia. Yksi tippa iosol jodia sisältää 1,83 mg (1830 µg), mikä on liian suuri jodin määrä. Siksi on tärkeää sekoittaa iosol jodi annosteluohjeiden mukaisesti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Saanut paremman terveyden!
  Arvo
  100%
  Käytän Iosol-jodia teiltä ja huomaan terveyteni parantuneen. Pystyn harjoittelemaan enemmän ja raskaammin ja hikoilemaan enemmän. Minulla oli ongelmia hikoilemisen kanssa ennen kuin aloitin jodin käytön.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Superhyvä!
  Arvo
  100%
  Olen käyttänyt tuotetta vuoden ajan, ja se on todella hyvä! Minulta ei enää lähde hiuksia, ja olen energisempi. Voin nyt paremmin ja aion jatkossakin käyttää jodianne!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiJodi Iosol jodi
Luokitus