L-Lysiini

Thornen L-lysiiniä on perinteisesti käytetty herpestä vastaan ​​ja ihon terveyden parantamiseen. L-lysiini on tärkeä komponentti kollageenin tuotannossa. Thornen L-lysiini on erittäin puhdasta eikä myöskään sisällä magnesiumstearaattia.

 • Perinteisesti käytetty herpeksen- ja ihonhoitoon 
 • Kollageenin tuotantoon osallistuva aminohappo 
 • Erittäin puhdas tuote, joka ei sisällä magnesiumstearaattia, synteettisiä lisäaineita ja keinotekoisia väriaineita 
Special Price 15,99 €
Regular Price 29,99 €
Hinta per päivä
0,27
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  29.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  SA516
  EAN
  693749516026

L-Lysiini

Lysiini on välttämätön aminohappo, jota meidän tulee saada ravinnon kautta. Yleensä lysiiniä tulisi saada vähintään 30 mg painokiloa kohden joka päivä. Lysiiniä esiintyy pääasiassa kalassa ja lihassa. Kasvissyöjät, jotka syövät paljon viljaa ja joitain palkokasveja, voivat saada liian vähän lysiiniä.

Lysiiniä tiedetään perinteisesti käytetyn herpes simplex -viruksen (HSV) hoitoon. Lysiini auttaa estämään herpesvirusta käyttämästä arginiinia lisääntymiseen. Tutkimusten mukaan annoskoko on tärkeä, jos käytät lysiiniä herpekseen. 3000 mg:n annokset ovat toimineet hyvin herpestä vastaan, kun taas 1250 mg:n annokset eivät ole tutkimusten mukaan toimineet. Lysiini edistää tutkimusten mukaan myös kalsiumin imeytymistä elimistöön ja haavojen nopeampaa paranemista.

Thornen L-lysiini on puhdas ja biologisesti käytettävissä oleva lysiinin muoto, joka ei sisällä magnesiumstearaattia, synteettisiä lisäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Thorne tunnetaan erittäin puhtaista ja erittäin huolellisesti valvotuista tuotteista. Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa GMP:n mukaisesti.

Herpeksestä kärsiville suosittelemme L-lysiiniä yhdessä Ultra C:n kanssa. C-vitamiini edistää normaalia immuunijärjestelmää ja normaalia kollageenin muodostumista, joka on tärkeää ihon normaalille toiminnalle.

Päivittäinen annos (1 kap)   % DRI:stä
L-lysiini (L-lysiinimonohydrokloridina) 500 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Kalsiumlauraatti (kalsiumsuola rasvahapoista, stabilointiaine), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kasvikapseli havupuusta), leusiini, piidioksidi (täyteaine).

Annostus

1 kapseli 1–3 kertaa päivässä. Otetaan tyhjään mahaan vesilasillisen kanssa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiL-Lysiini
Luokitus