Facebook

Laiduntavan karjan munuainen – EKO

Luomumunuainen ruotsalaisesta nurmikarjasta. Laiduntavan karjan munuainen on sekä luomu- että KRAV-sertifioitu. Laiduntavan karjan munuainen on eläimistä, jotka kasvatetaan 100 % ruoholla ja yrteillä. Ne saavat 0 % viljarehua (soija, vehnä, maissi). Tuote on hellävaraisesti pakastekuivattu korkean ravinneprofiilin säilyttämiseksi.

 • Munuainen ruotsalaisista, laiduntavista ja luonnonmukaisesti kasvatetusta karjasta
 • Lehmistä, jotka kasvoivat 100 prosenttisesti ruoholla, eivätkä saaneet lainkaan viljaa
 • Ei sisällä antibiootteja, kasvuhormoneita tai torjunta-aineita
 • Hellävaraisesti pakastekuivattu ravinteiden maksimaalisen säilymisen varmistamiseksi
 • Ei sisällä allergeenejä
Special Price 35,99 €
Regular Price 36,99 €
Hinta per päivä
1,2
  • Nopea toimitus
  • Osta heti - Klarna Checkout
  • Varastossa
  Koko
  180 kaps
  Normaalihinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  NK55165
  EAN
  7 350133 601654

Laiduntavan karjan munuainen – EKO

Luomumunuainen ruotsalaisesta nurmikarjasta. Laiduntavan karjan munuainen on sekä luomu- että KRAV-sertifioitu. Laiduntavan karjan munuainen on eläimistä, jotka kasvatetaan 100 % ruoholla ja yrteillä. Ne saavat 0 % viljarehua (soija, vehnä, maissi). Tuote on hellävaraisesti pakastekuivattu korkean ravinneprofiilin säilyttämiseksi. Se on täysin vapaa antibiooteista, kasvuhormoneista ja torjunta-aineista. Laiduntavan karjan munuainen on täysin allergeeniton. Laiduntavan karjan munuainen ei sisällä lisä-, täyte- tai sideaineita. Laiduntavan karjan munuainen sisältää vain pakastekuivattuja munuaisia. Munuaisissa on runsaasti seleeniä, DAO:ta (diamiinioksidaasia), rautaa, folaattia, A-vitamiinia ja B12-vitamiinia.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Naudan munuaiset 2700 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Naudan munuaiset * yksinomaan laiduntavista eläimistä
* Luonnonmukaiset ainesosat.

Annostelu

6 kapselia päivässä vesilasin kanssa. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Jokainen 6 kapselin päiväannos sisältää yhteensä 2700 milligrammaa pakastekuivattua munuaista, mikä vastaa 18,9 grammaa tuoretta munuaista. Jos sinulla on nielemisvaikeuksia, voit avata kapselin ja ripotella sen sisällön ruoan tai juoman päälle.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiLaiduntavan karjan munuainen – EKO
Luokitus