JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Luuliemi Premium – LUOMU

Rating:
100% of 100

Luomu Luuliemi Premium on valmistettu ehdottomasti parhaista ruotsalaisista KRAV-sertifioidusta karjasta saatavista raaka-aineista. Luomu Luuliemi Premium on sekä luomu- että KRAV-sertifioitu, ja se tulee eläimistä, jotka on kasvatettu 100 % ruoholla ja yrteillä. Nämä eläimet eivät saa lainkaan viljarehua (soija, vehnä, maissi).

 • Luuliemi ruotsalaisesta, nurmilaiduntavasta ja luonnonmukaisesti kasvatetusta karjasta 
 • Lehmistä, jotka on kasvatettu 100 % ruoholla ja 0 % viljalla 
 • Täysin vapaa antibiooteista, kasvuhormoneista ja torjunta-aineista 
 • 84 % kollageenia ja korkean hyötyosuuden proteiinia 
 • Ei sisällä emulgointiaineita ja laboratoriotestattu raskasmetallien varalta 
 • 0 % sokeria
Special Price 53,99 €
Regular Price 54,99 €
Hinta per päivä
0,65
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  500 g
  Alkuperäishinta
  54.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  NK33181
  EAN
  7350133601708

Luuliemi Premium – LUOMU

Luomu Luuliemi Premium on valmistettu ehdottomasti parhaista ruotsalaisista KRAV-sertifioidusta karjasta saatavista raaka-aineista. Luomu Luuliemi Premium on sekä luomu- että KRAV-sertifioitu, ja se tulee eläimistä, jotka on kasvatettu 100 % ruoholla ja yrteillä. Nämä eläimet eivät saa lainkaan viljarehua (soija, vehnä, maissi). Luomu Luuliemi Premium ei sisällä lisäaineita, täyteaineita, sideaineita tai emulgointiaineita. Se on sertifioitu aidoksi tuotteeksi sen puhtauden ja korkean laadun vuoksi. 

Miten luulientä tulisi ottaa? 

Luomu Luuliemi Premium sopii erinomaisesti smoothieihin ja proteiinijauheena pirtelöihin, mutta sitä voidaan käyttää myös keitoissa ja leivonnassa. Tuotetta käytetään myös lisäämään pannukakkujen ja vohveleiden proteiini- ja kollageenipitoisuutta. Tuote ei sisällä lainkaan emulgointiaineita, joten saatat joutua sekoittamaan hieman tavallista enemmän valmistuksen yhteydessä. 

Luuliemi sisältää paljon kollageenia 

Luomu Luuliemi Premium sisältää erittäin runsaasti kollageenia. Se on tärkeä ainesosa ihossa, hiuksissa, kynsissä ja nivelissä. Elimistön luonnollinen kyky tuottaa kollageenia vähenee 25 vuoden iästä alkaen. Jos haluat optimoida kollageenin muodostumista, suosittelemme nauttimaan Luomu Luuliemi Premiumia yhdessä Silica Collagen Builder – piikollageenin ja C-vitamiinin kanssa. C-vitamiinia tarvitaan normaaliin kollageenin muodostukseen, kauneushoitoihin ja ikääntymistä estäviin hoitoihin. 

Miten luuliemi valmistetaan? 

Luomu Luuliemi Premiumin valmistuksessa käytetään ruotsalaisen luomu- ja KRAV-sertifioidun, ulkona laiduntavan nautakarjan luuydinluita ja kollageenipitoisia luita. Näiden annetaan kiehua hiljalleen suodatetussa vedessä noin 72 tuntia. Sen jälkeen jäljelle jää ravitseva luuliemi, jossa on runsaasti kollageenia ja kivennäisaineita. Se kuivataan ravitsevaksi jauheeksi. 

Päivittäinen annos per 100 g per 12 g
Energiaa 420 kcal/1770 kJ 50,4 kcal/212,4 kJ
Proteiinia 95 g 11,4 g
josta kollageenia 84,0 g 10,1 g
Rasvaa 2,0 g 0,24 g
joista tyydyttyneitä 0,8 g 0,10 g
Hiilihydraattia 1,0 g 0,12 g
josta sokereita 0,0 g 0,0 g
Suolaa (ei lisättyä) 2 g 0,24 g

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Luuliemijauhe* ulkona laiduntavista ruohoa syövistä eläimistä
*Luomu ainesosat.

Annostus

1-2 ruokalusikallista mihin tahansa määrään nestettä. 2 ruokalusikallista on noin 12 grammaa luuliemijauhetta. Ekologinen Luuliemi Premium ei sisällä emulgointiaineita, joten sinun täytyy ehkä sekoittaa enemmän valmistuksen aikana, jos sekoitat sen nesteeseen.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Vinkki!
  Arvo
  100%
  Tuntuu todella hyvältä kehossa, sielussa ja mielessä. Sekoitan sen kiehuvaan veteen ja reilusti yrttisuolaa. Sitten muutama ruokalusikallinen MCT-öljyä. Nam!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiLuuliemi Premium – LUOMU
Luokitus