Facebook

Magnesium

Rating:
100% of 100

Magnesium, jossa on neljää magnesiumtyyppiä: glysinaattia, malaattia, sitraattia ja tauraattia. Tämä magnesium ei sisällä lainkaan magnesiumoksidia, edes piilotettuna ainesosana.

 • Magnesium, jossa on neljää magnesiumtyyppiä: glysinaattia, malaattia, sitraattia ja tauraattia.
 • Useiden magnesiummuotojen yhdistelmä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseksi
 • 300 mg alkuainemagnesiumia päivittäistä annosta kohti
 • Valmistettu ISO 9001 -standardin mukaisesti
 • Ei sisällä gluteenia, soijaa, maitotuotteita, GMO:ta, kasvimyrkkyjä eikä torjunta-aineita.
 • Orgaanisesta selluloosasta valmistettu kapseli
 • Sopii vegaaneilla ja kasvissyöjille
 • Ei sisällä piilotettuja aineita, kuten maltodekstriiniä, keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita, säilöntäaineita, transrasvoja, maissisiirappia ja magnesiumstearaattia
Special Price 45,99 €
Regular Price 49,44 €
  • Nopea toimitus
  • Osta heti - Klarna Checkout
  • Ei ole varastossa
  Koko
  120 kaps
  Normaalihinta
  49.44
  Tuotemerkit
  Annokset
  40
  Tuotenumero
  GREAT10003
  EAN
  7 35013187102 8

Magnesium

Magnesium, jossa on neljää magnesiumtyyppiä: glysinaattia, malaattia, sitraattia ja tauraattia. Kyseessä on erittäin puhdas tuote, jossa ei ole magnesiumoksidia edes piilotettuna ainesosana. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Magnesium auttaa myös pitämään hampaat ja luuston kunnossa rakenteen sekä tukee psykologista terveyttä. Magnesium on myös tärkeä elektrolyytti, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja hermoston normaalia toimintaa.

Jokainen 3 kapselin päivittäinen annos antaa 300 mg alkuainemagnesiumia. Tämä magnesium valmistetaan ISO 9001 -standardin mukaisesti, ja se on luonnostaan vapaa gluteenista, soijasta, maitotuotteista, GMO:sta, kasvimyrkyistä ja torjunta-aineista. Tämä magnesium ei sisällä myöskään piilotettuja aineita, kuten maltodekstriiniä, keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita, säilöntäaineita, transrasvoja, maissisiirappia ja magnesiumstearaattia. Kapseli on valmistettu luomuselluloosasta, ja tuote sopii vegaaneille ja kasvissyöjille.

Lue lisää parhaiksi katsomistamme magnesiumin muodoista täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Magnesium (sitraatti, malaatti, tauraatti, bisglysinaatti) 300 mg 80

DRI = Päivittäinen viitearvo
* DRI ei määritelty

Ainesosat

Magnesiumsitraatti, magnesiummalaatti, magnesiumtauraatti, magnesiumbisglysinaatti, kasvikapseli (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (riisiuute).

Annostus

3 kapselia päivässä aterioiden yhteydessä. Vuorokausiannoksen voi ottaa 1 kapseli kerrallaan aterioiden yhteydessä, jotta magnesiumin saanti olisi tasaisempaa koko päivän ajan. Jos kapseli on vaikea niellä, sen sisältö voidaan ripotella ruokaan tai juomaan suoraan nautittavaksi.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiMagnesium
Luokitus
Asiakasarvostelut
 1. Tosi hyvä!
  Arvo
  100%
  Käytän jo toista purkillista magnesiumianne ja täytyy sanoa, että se toimii tosi hyvin! Äitinikin on nyt alkanut käyttää sitä! :) Ostin myös probioottejanne ja olen viime aikoina alkanut käyttää niitä.

  Arvostelu

  Lähetetty