Manganese Bisglycinate

Thornen korkealaatuinen Manganese Bisglycinate – mangaani edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, auttaa pitämään luuston kunnossa ja osallistuu sidekudoksen muodostamiseen. Se suojaa myös soluja oksidatiiviselta stressiltä. Tuotetta ei enää valmisteta. On kuitenkin olemassa joitain muita mineraaleja ja vitamiineja, jotka voivat vaikuttaa samankaltaisesti tietyillä alueilla. Katso alempana korvaavat tuotteet.

 • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • Auttaa pitämään luuston kunnossa ja osallistuu sidekudoksen muodostamiseen
 • Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
 • Ei sisällä liuotusaineita, säilöntäaineita, väriaineita ja geenimanipuloituja aineita
Special Price 21,99 €
Regular Price 32,99 €
Hinta per päivä
0,37
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Ei ole varastossa
  Koko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  32.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  M227
  EAN
  693749003731

Manganese Bisglycinate

Thornen Manganese Bisglycinate – mangaani edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, auttaa pitämään luuston kunnossa ja osallistuu sidekudoksen muodostamiseen. Se suojaa myös soluja oksidatiiviselta stressiltä. Mangaania tarvitaan rustojen ja sidekudosten muodostamiseen, mutta myös glukoosiaineenvaihduntaan ja kollageenin valmistamiseen. Mangaani suojaa myös soluja hapettumiselta.

Tuotetta ei enää valmisteta. On kuitenkin joitain muita mineraaleja ja vitamiineja, jotka voivat vaikuttaa samankaltaisesti tietyillä alueilla:

 • Sinkki on mineraali, joka osallistuu moniin entsyymireaktioihin ja on mukana elimistön aineenvaihdunnassa. Se myös vaikuttaa immuunijärjestelmän toimintaan ja haavan paranemiseen.
 • Kupari on toinen hivenaine, joka on tärkeä punasolujen muodostumiselle, kollageenin tuotannolle ja raudan imeytymiselle. Se voi myös edistää terveen hermoston toimintaa.
 • E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Se voi myös tukea immuunijärjestelmää ja omaa tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
 • C-vitamiini on tärkeä antioksidantti ja vaikuttaa kollageenin tuotantoon, haavan paranemiseen ja immuunijärjestelmän toimintaan. Se voi myös auttaa lisäämään raudan imeytymistä ruoasta.
Päivittäinen annos (1 kap)   % DRI:stä
Mangaani (mangaanibisglysinaatti) 15 mg 750

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Mangaanibisglysinaatti, kapselit hydroksipropyylimetyyliselluloosasta (havupuista tehdystä), mikrokiteinen selluloosa (stabilointiaine), kalsiumlauraatti (rasvahappojen kalsiumsuola) (stabilointiaine), piidioksidi (täyteaine).

Annostus

1 kapseli 1–2 kertaa päivässä

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiManganese Bisglycinate
Luokitus