Facebook

Oyster Pure

Oyster Pure on ravintolisä, joka sisältää vain ja ainoastaan huolellisesti kuivattuja ostereita Atlantin valtamerestä. Ostereissa on runsaasti B12-vitamiinia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia. Sekä valmistaja että riippumaton testilaboratorio ovat testanneet Oyster Pure – valmisteen osterit ja varmistaneet, ettei niistä löydy raskasmetalleja tai mikro-organismeja.

 • 100 % ostereita Atlantin valtamerestä
 • Sisältää luontaisesti B12-vitamiinia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia
 • Paleo-ravintolisä
 • Valmistetaan GMP- ja HACCP-järjestelmien sääntöjen mukaisesti
 • Ei sisällä lainkaan täyte-, väri- ja lisäaineita
 • Testeissä on varmistettu, ettei tuote sisällä raskasmetalleja, sieniä, hiivaa eikä bakteereita
 • Ei sisällä gluteenia, soijaa, maitotuotteita, magnesiumstearaattia eikä GMO:ta
Special Price 65,99 €
Regular Price 71,99 €
  • Nopea toimitus
  • Osta heti - Klarna Checkout
  • Varastossa
  Koko
  120 kaps
  Normaalihinta
  71.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  GREAT10006
  EAN
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure on ravintolisä, joka sisältää vain ja ainoastaan huolellisesti kuivattuja ostereita Atlantin valtamerestä. Oyster Pure valmistetaan irlantilaisista ostereista, joiden laji on Crassostrea gigas. Ostereissa on luontaisesti runsaasti B12-vitamiinia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia. Sekä valmistaja että riippumaton testilaboratorio ovat testanneet Oyster Pure -valmisteen osterit ja varmistaneet, ettei niistä löydy raskasmetalleja tai mikro-organismeja. Jokaisesta erästä etsitään testeissä raskasmetalleja, sieniä, hiivaa ja bakteereita. Lisäksi tarkistetaan vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus, jotta etiketissä luvatut asiat varmasti pitävät paikkansa. Oyster Pure valmistetaan GMP- ja HACCP-järjestelmien sääntöjen mukaisesti.

Osterit kuivatetaan heti kalastuspäivänä, ja kuivattaminen tehdään huolella, jotta ostereiden luontaisesti sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Oyster Pure ei sisällä lainkaan keinotekoisia vitamiineja tai kivennäisaineita. Perusteellisen kuivatuksen ansiosta Oyster Pure säilyy erittäin pitkään. 120 kapselin Oyster Pure -purkki sisältää yhteensä yli 6 kg ostereita.

Oyster Pure sopii hyvin myös eläinten, kuten koirien ja kissojen, ravintolisäksi.

Päivittäinen annos (4 kaps.) sisältää   % DRI:stä*
Osteriuutejauhe 1,2 g *
B12-vitamiini 0,92 µg 37
Jodi 12,2 µg 8
Sinkki 2,3 mg 23
Seleeni 3,5 µg 6
Kupari 190 µg 19

DRI = päivittäinen viitearvo, *DRI ei määritetty

Ainesosat

Osteriuutejauhe (Crassostrea gigas), kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Annostus

4 kapselia päivässä noin 30 min ennen aamiaista. Oyster Pure voi piristää osaa ihmisistä, joten suosittelemme sen ottamista aamuisin. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, sen voi rikkoa ja sirotella sisällön heti nautittavaan ruokaan tai juomaan.

Huomioitavaa

Päivittäisannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytettävä huoneenlämmössä kuivassa ja pimeässä. Älä koskaan säilytä ravintolisiä suorassa auringonpaisteessa, kosteassa ympäristössä tai lämmönlähteen lähellä. Sulje purkki huolellisesti. Valmistettu EU:ssa.

Oyster Pure on luonnollinen ravintolisä, joka sisältää ainoastaan ostereita. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen vitamiini- ja kivennäisainepitoisuudet voivat vaihdella vuodenajan mukaan. Siksi kotisivuilta löytyvässä sisällysluettelossa kerrotut arvot ovat kunkin vitamiinin ja kivennäisaineen keskiarvoja. Purkin etiketissä sen sijaan ilmoitetaan aina tarkat vitamiini- ja kivennäisainearvot, sillä jokainen tuote-erä testataan laboratoriossa.

Write Your Own Review
PalautteesiOyster Pure
Luokitus