Oyster Pure

Rating:
100% of 100

Oyster Pure on ravintolisä, joka sisältää vain ja ainoastaan huolellisesti kuivattuja ostereita Atlantin valtamerestä. Ostereissa on runsaasti B12-vitamiinia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia. Sekä valmistaja että riippumaton testilaboratorio ovat testanneet Oyster Pure – valmisteen osterit ja varmistaneet, ettei niistä löydy raskasmetalleja tai mikro-organismeja.

 • 100 % ostereita Atlantin valtamerestä
 • Sisältää luontaisesti B12-vitamiinia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia
 • Paleo-ravintolisä
 • Valmistetaan GMP- ja HACCP-järjestelmien sääntöjen mukaisesti
 • Ei sisällä lainkaan täyte-, väri- ja lisäaineita
 • Testeissä on varmistettu, ettei tuote sisällä raskasmetalleja, sieniä, hiivaa eikä bakteereita
 • Ei sisällä gluteenia, soijaa, maitotuotteita, magnesiumstearaattia eikä GMO:ta
Special Price 65,99 €
Regular Price 71,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  120 kaps
  Alkuperäishinta
  71.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  GREAT10006
  EAN
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure on ravintolisä, joka sisältää vain ja ainoastaan huolellisesti kuivattuja ostereita Atlantin valtamerestä. Oyster Pure valmistetaan irlantilaisista ostereista, joiden laji on Crassostrea gigas. Ostereissa on luontaisesti runsaasti B12-vitamiinia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia. Sekä valmistaja että riippumaton testilaboratorio ovat testanneet Oyster Pure -valmisteen osterit ja varmistaneet, ettei niistä löydy raskasmetalleja tai mikro-organismeja. Jokaisesta erästä etsitään testeissä raskasmetalleja, sieniä, hiivaa ja bakteereita. Lisäksi tarkistetaan vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus, jotta etiketissä luvatut asiat varmasti pitävät paikkansa. Oyster Pure valmistetaan GMP- ja HACCP-järjestelmien sääntöjen mukaisesti.

Osterit kuivatetaan heti kalastuspäivänä, ja kuivattaminen tehdään huolella, jotta ostereiden luontaisesti sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Oyster Pure ei sisällä lainkaan keinotekoisia vitamiineja tai kivennäisaineita. Perusteellisen kuivatuksen ansiosta Oyster Pure säilyy erittäin pitkään. 120 kapselin Oyster Pure -purkki sisältää yhteensä yli 6 kg ostereita.

Oyster Pure sopii hyvin myös eläinten, kuten koirien ja kissojen, ravintolisäksi.

Päivittäinen annos (4 kaps.) sisältää   % DRI:stä*
Osteriuutejauhe 1,2 g *
B12-vitamiini 0,92 µg 37
Jodi 12,2 µg 8
Sinkki 2,3 mg 23
Seleeni 3,5 µg 6
Kupari 190 µg 19

DRI = päivittäinen viitearvo, *DRI ei määritetty

Ainesosat

Osteriuutejauhe (Crassostrea gigas), kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Annostus

4 kapselia päivässä ruoan kanssa tai ilman. Oyster Pure voi piristää osaa ihmisistä, joten suosittelemme sen ottamista aamuisin. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, sen voi rikkoa ja sirotella sisällön heti nautittavaan ruokaan tai juomaan.

Huomioitavaa

Päivittäisannosta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytettävä huoneenlämmössä kuivassa ja pimeässä. Älä koskaan säilytä ravintolisiä suorassa auringonpaisteessa, kosteassa ympäristössä tai lämmönlähteen lähellä. Sulje purkki huolellisesti. Valmistettu EU:ssa.

Oyster Pure on luonnollinen ravintolisä, joka sisältää ainoastaan ostereita. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen vitamiini- ja kivennäisainepitoisuudet voivat vaihdella vuodenajan mukaan. Siksi kotisivuilta löytyvässä sisällysluettelossa kerrotut arvot ovat kunkin vitamiinin ja kivennäisaineen keskiarvoja. Purkin etiketissä sen sijaan ilmoitetaan aina tarkat vitamiini- ja kivennäisainearvot, sillä jokainen tuote-erä testataan laboratoriossa.

Write Your Own Review
PalautteesiOyster Pure
Luokitus
Asiakasarvostelut
 1. Tulin heti paljon pirteämmäksi!
  Arvo
  100%
  Aloin ottaa Oyster Pureasi onnettomuuden ja leikkauksen jälkeen, kun en saanut takaisin vireyttäni. Tulin heti paljon pirteämmäksi, kun aloin ottaa sitä!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Poikani on saanut energiansa takaisin!
  Arvo
  100%
  18-vuotias poikani on ollut väsynyt ja vailla energiaa. Annoin hänelle Oyster Purea, ja hän on parantunut! Hänellä on enemmän virtaa rakennusmestariharjoittelussaan ja hän tuntee olonsa yleisesti paremmaksi!

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Enemmän energiaa!
  Arvo
  100%
  Hieno tuote, jota käyttämällä on mahdollista nostaa testosteronitasoa valtavasti. Energiatasoni ja itseluottamukseni ovat kohonneet otettuani neljä kapselia päivässä. Kiitos kun parannatte terveyttäni ja elinvoimaani!

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Kiitos!
  Arvo
  100%
  Kiitos! Oyster Puren upeat terveysvaikutukset näkyvät hyvin pojassani.

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. Paras saatavilla oleva ravintolisä!
  Arvo
  100%
  Olen käyttänyt tätä tuotetta nyt kaksi vuotta syyskuusta toukokuuhun. Olen äärimmäisen tyytyväinen tuotteeseen, koska saan siitä kaikki tarvitsemani ravintoaineet. Minulla on Hashimoton tauti, jonka vuoksi tarvitsen sinkki-, seleeni- ja jodilisiä. Tuotteenne on auttanut estämään joitakin sairauteeni liittyviä sivuoireita. En voi tarpeeksi suositella osteriuutetta.

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. Parhaat!
  Arvo
  100%
  Meidän perhe tulee käyttämään tätä tuotetta AINA! Energiani, testosteronitasoni ja libidoni ovat supertasolla.

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Hyvä tuote!
  Arvo
  100%
  Hyvä tuote, toimii todella nostaen energiatasoa ja libidoa. Otan 6-8 kpl silloin kun tarvitsen ylimääräistä energiaa, ja tehon todella huomaa!

  Arvostelu

  Lähetetty

 8. Tärkeä osa elämääni!
  Arvo
  100%
  Harvoin olen löytänyt luontaistuotteen, joka todella toimii ja joka tuottaa aidosti intensiivisen energisyyden tunteen. Kun valitset tämän tuotteen, voit todella tuntea sen. Tämä tuote on nyt tärkeä osa elämääni.

  Arvostelu

  Lähetetty

 9. Se on jokaisen euron arvoinen!
  Arvo
  100%
  Vuosi sitten aloin tilata osteriuutetta yli 65-vuotiaalle miehelleni luonnonlääkitsijän kehotuksesta. Mieheni huomasi eron energiatasossaan noin viikon kuluessa. Muutamassa viikossa huomasin eron intiimissä kanssakäymisessämme, mikä oli iloinen yllätys meille molemmille. Aion pitää huolen, ettei hän koskaan lopeta tuotteen käyttöä! Se on jokaisen euron arvoinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 10. Vain puhdasta onnen tunnetta!!!
  Arvo
  100%
  Aloin käyttää osteriuutetta noin 2 kuukautta sitten ja elämäni on muuttunut radikaalisti! Minulla on kaksi työtä, mutta nyt selviydyn kummastakin, ja energiaa jää vielä ylikin. Kehoni ei tunnu olevan enää niin väsynyt ja hellä kuin ennen! Mielialani on myös entistä tasaisempi. Tuntuu siis, että energiaa vain on niin paljon! Muut ovat itse asiassa kyselleet, miksi olen niin energinen. Kerron heille aina osteriuutteesta, ja kuinka suuren vaikutuksen se on elämääni tuonut! Huomasin, että herään aamulla pirteämpänä! Ei enää sumussa kulkemista ja valittamista pitkin päivää! En tarvitse edes kahvia eikä minun tee sitä mieli! Vain puhdasta onnen tunnetta!!! Millään ei ole koskaan ollut niin dramaattista vaikutusta minuun kuin osteriuutteella.

  Arvostelu

  Lähetetty

 11. Sinkki!
  Arvo
  100%
  Tämä on paras ravintolisä, jota voit ottaa saadaksesi sinkkiä.

  Arvostelu

  Lähetetty

 12. Vahva suositus!
  Arvo
  100%
  Olen käyttänyt osteriuutetta nyt kolmen kuukauden ajan ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Nivelkivut ovat kadonneet, ja voin taas hymyillä. Vahva suositus. Kiitos!

  Arvostelu

  Lähetetty

 13. Paras ravintolisä!
  Arvo
  100%
  Etsin pitkään luonnollista ravintolisää, joka nostaisi vastustuskykyäni, koska kärsin elämänmittaisesta tulehduksellisesta ongelmasta. Vaivani ei ollut vakava, mutta hyvin häiritsevä, eivätkä lääkärit tuntuneet löytävän mitään parannuskeinoa siihen. Alettuani osteriuutteen käytön, oireet katosivat noin kuudessa kuukaudessa, ja nyt tunnen itseni terveeksi ja energiseksi. Voin rehellisesti suositella tätä ravintolisää. Et tule katumaan sen käyttöä.

  Arvostelu

  Lähetetty

 14. Parhaat lisäravinteet!
  Arvo
  100%
  Olen juuri nyt äärettömän vaikean kroonisen sairauden toipumisvaiheessa. Olen kokeillut lukemattomia eri ravintolisiä. Osteriuute on ollut niistä ylivoimaisesti paras. Sillä on ollut valtava vaikutus paranemisprosessiini siitä lähtien, kun otin sen mukaan ruokavaliooni useita kuukausia sitten. Positiiviset vaikutukset ovat olleet huomattavia ja pysyviä. Olen tutkinut aihetta ja voin luotettavasti sanoa, että tämä on hyvin puhdas tuote. Nykyään on vaikeaa löytää laadukkaita ravintolisiä, koska useimpia on ohennettu voittomarginaalien vuoksi, tai ne valmistetaan likaisista raaka-aineista. Olen todella iloinen ja kiitollinen siitä, että löysin Oyster Puren.

  Arvostelu

  Lähetetty

 15. Paras ravintolisä!
  Arvo
  100%
  Taas kerran saimme huomata osteriuutteen voiman. Muutimme asuntoa, ja osteriuute oli pakattuna joitakin viikkoja ennen kuin purimme laatikot. Mieheni huomasi eron muutamassa päivässä ja on alkanut käyttää uutetta uudelleen. Olimme verikokeessa vähän aikaa sitten ja voit arvata hämmästyksemme, kun 67-vuotiaan mieheni testosteronitasot olivat nousseet takaisin, korkeammalle kuin hänen ikäisensä miehen tavallinen taso! Uskomme että se johtuu tämän upean tuotteen päivittäisestä käytöstä!

  Arvostelu

  Lähetetty

 16. Voin paremmin!
  Arvo
  100%
  Yritän vähentää synteettisten ravintolisien käyttöä ja olen siirtynyt elintarvikepohjaisiin vaihtoehtoihin ravinnepuutosten kompensoimiseksi. Aloitettuani osteriuutteen käytön, huomasin muutamassa viikossa ihoni olevan kiinteämpi ja sileän hehkuva, sekä hiustenlähdön vähentyneen. Osteriuute on sitä paitsi aivan ehdoton tuote detox-kuuria noudattaville.

  Arvostelu

  Lähetetty

 17. Fantastinen!
  Arvo
  100%
  Tämä on FANTASTINEN tuote. Kuukautiseni alkoivat olla todella runsaat ja pitkät, ja kiertoni lyheni. Tätä kesti noin viisi kuukautta. En ole koskaan kokenut vastaavaa, ja se veikin kaikki voimani. Rauta, B-vitamiinit tai vastaavat eivät auttaneet. Työskentelen terveyskaupassa ja kokeilin kaikkea mahdollista. Kun löysin tämän tuotteen, kirjaimellisesti yhden kuukauden käytön jälkeen, otettuani noin 10 kpl päivässä seuraava kierto oli taas normaali vuodon, rasituksen ja pituuden suhteen, ja näin on jatkunut jo neljän kuukauden ajan. Otan 5-10 kpl päivässä. Tunnen nyt itseni taas kolmekymppiseksi naiseksi.

  Arvostelu

  Lähetetty