Methylcobalamin

B12-vitamiini, jota myös kutsutaan kobalamiiniksi, on tärkeä solujen aineenvaihdunnalle ja verisolujen muodostumiselle. B12-vitamiini on myös välttämätön hermojärjestelmän ja immuunijärjestelmän toiminnoille. Myrkytön, äärimmäisen puhdas lisäravinne.

 • Bioaktiivinen B12-vitamiini
 • Tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta
 • Ei sisällä liuottimia, säilöntäaineita, väriaineita tai geenimuunneltuja aineita
Special Price 25,99 €
Regular Price 42,99 €
Hinta per päivä
0,43
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 kaps
  Alkuperäishinta
  42.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  B125
  EAN
  693749005803

Methylcobalamin

B12-vitamiini, jota myös kutsutaan kobalamiiniksi, on tärkeä solujen aineenvaihdunnalle ja verisolujen muodostumiselle. B12-vitamiini on myös välttämätön hermojärjestelmän ja immuunijärjestelmän toiminnoille. 

B12-vitamiinia on lähinnä eläinperäisissä elintarvikkeissa, kuten kala, liha, äyriäiset, kananmunat, maksa, maito ja juusto. B12-vitamiinin inaktiivisia muotoja sitä vastoin löytyy vihanneksista, mutta inaktiivisia muotoja ei keho käytä hyväkseen. Vegaanit tai kasvissyöjät tarvitsevat siksi B12-vitamiinilisän. Metyylikobalamiini on B12-vitamiinin eräs aktiivisista koentsyymimuodoista ja tärkeä kofaktori metioniinisynteesissä. Aktiivinen B12-vitamiini on helpommin imeytyvää kuin B12 perusmuoto. 

Päivittäinen annos (1 kap)   % DRI:stä
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 1 mg 40000
L-leusiini 3 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

B12-vitamiini (metyylikobalamiini), L-leusiini, mikrokiteinen selluloosa (stabilointiaine), kapselit hydroksipropyylimetyyliselluloosasta (havupuista), piidioksidi (täyteaine).

Annostus

1 kapseli kerran päivässä

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiMethylcobalamin
Luokitus