Nurmiruokitun naudan maksa – LUOMU

Luomu naudanmaksa, joka on peräisin ruotsalaisesta nurmiruokitusta naudasta. Nurmiruokitun naudan maksa on sekä luomu- että KRAV-sertifioitu. Tuote on eläimistä, jotka ovat kasvatettu 100 % ruoholla ja yrteillä. Nämä eläimet eivät saa lainkaan viljarehua (soija, vehnä, maissi). Nurmiruokitun naudan maksa on pakastekuivatettu hellävaraisesti korkean ravintopitoisuuden säilyttämiseksi.

 • Naudanmaksa ruotsalaisesta nurmiruokitusta ja luomukasvatetusta nautaeläimestä
 • Lehmistä, jotka kasvoivat 100 prosenttisesti ruoholla, eivätkä saaneet lainkaan viljaa
 • Ei sisällä antibiootteja, kasvuhormoneita tai torjunta-aineita
 • Hellävaraisesti pakastekuivattu ravinteiden maksimaalisen säilymisen varmistamiseksi
 • Ei sisällä allergeenejä
Special Price 35,99 €
Regular Price 36,99 €
Hinta per päivä
1,2
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  180 kaps
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  NK55164
  EAN
  7 350133 601647

Nurmiruokitun naudan maksa – LUOMU

Luomu naudanmaksa, joka on peräisin ruotsalaisesta nurmiruokitusta naudasta. Nurmiruokitun naudan maksa on sekä luomu- että KRAV-sertifioitu. Tuote on eläimistä, jotka ovat kasvatettu 100 % ruoholla ja yrteillä. Nämä eläimet eivät saa lainkaan viljarehua (soija, vehnä, maissi). Nurmiruokitun naudan maksa on pakastekuivatettu hellävaraisesti korkean ravintopitoisuuden säilyttämiseksi. Tuote ei sisällä lainkaan antibiootteja, kasvuhormoneja tai torjunta-aineita. Se on täysin allergeeniton. Nurmiruokitun naudanmaksa ei sisällä lisä-, täyte- tai sideaineita. Tuote sisältää vain pakastekuivattua ravinnepitoista naudanmaksaa.

Maksassa on runsaasti A-vitamiinia sellaisessa retinolin muodossa, jota keho suosii. Naudanmaksa sisältää myös CoQ10:tä, käytettävissä olevaa hemirautaa, B12-vitamiinia, koliinia, folaattia, sekä kenties kaikkein tärkeimpänä useita erilaisia ​​maksassa olevia kofaktoreita. Luonnontutkija Chris Kresser uskoo, että maksa on yksi maailman parhaista superfoodeista.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Naudanmaksa 3000 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Laiduntavien* ruoholla ravittujen nautojen maksa
*Luomuainesosat.

Annostus

Kuusi kapselia päivässä vesilasillisen kanssa. Voidaan nauttia ruoan kanssa tai ilman. Jokainen kuuden kapselin päiväannos sisältää yhteensä 3000 milligrammaa ilmakuivattua maksaa, joka vastaa 18,9 grammaa tuoretta maksaa. Mikäli sinulla on nielemisvaikeuksia, voidaan kapselit avata ja sisältö ripotella ruokaan tai juomaan.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiNurmiruokitun naudan maksa – LUOMU
Luokitus