JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Ruoholla ruokittu naudan sydän – LUOMU

Ruotsalaisten ruoholla ruokittujen nautaeläinten luomusydän. Ruoholla ruokittu sydän on sekä luomutuote että KRAV-sertifioitu. Ruoholla ruokittu sydän tulee eläimistä, joita on ruokittu 100 prosenttisesti ruoholla ja yrteillä. Eläimet eivät saa lainkaan viljarehua (soija, vehnä, maissi). Ruoholla ruokittu sydän ilmakuivataan hellävaraisesti korkean ravintopitoisuuden säilyttämiseksi.

 • Ruotsalaisten ruoholla ruokittujen ja luomukasvatettujen nautaeläinten sydän
 • Lehmistä, jotka kasvoivat 100 prosenttisesti ruoholla, eivätkä saaneet lainkaan viljaa
 • Ei sisällä antibiootteja, kasvuhormoneita tai torjunta-aineita
 • Hellävaraisesti pakastekuivattu ravinteiden maksimaalisen säilymisen varmistamiseksi
 • Ei sisällä allergeenejä
Special Price 35,99 €
Regular Price 36,99 €
Hinta per päivä
1,2
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  180 kaps
  Alkuperäishinta
  36.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  NK55166
  EAN
  7 350133 601661

Ruoholla ruokittu naudan sydän – LUOMU

Ruotsalaisten ruoholla ruokittujen nautaeläinten sydän. Ruoholla ruokittu sydän on sekä luomutuote että KRAV-sertifioitu. Ruoholla ruokittu sydän tulee eläimistä, joita on ruokittu 100 prosenttisesti ruoholla ja yrteillä. Eläimet eivät saa lainkaan viljarehua (soija, vehnä, maissi). Ruoholla ruokittu sydän ilmakuivataan hellävaraisesti korkean ravintopitoisuuden säilyttämiseksi. Tuote ei sisällä antibiootteja, kasvuhormoneja tai torjunta-aineita. Tuote ei sisällä lainkaan allergeenejä. Ruoholla ruokittu sydän ei sisällä lisä-, täyte- tai sideaineita. Ruoholla ruokittu sydän sisältää ainoastaan ilmakuivattua sydäntä

Sydän sisältää erittäin runsaasti CoQ10:tä. Se on luonnon voimakkain Co Q10:n lähde. Sydän sisältää myös A-vitamiinia, B12-vitamiinia, kollageenia, elastiinia ja paljon glysiiniä ja proliinia.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Naudansydän 3000 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Ulkonalaiduntavien ruohoa syövien nautojen sydän*
*Luomuainesosat.

Annostus

Kuusi kapselia päivässä vesilasillisen kanssa. Voidaan nauttia joko ruoan kanssa tai ilman. Jokainen kuuden kapselin päiväannos sisältää yhteensä 3000 milligrammaa pakastekuivattua sydäntä, mikä vastaa 18,9 grammaa tuoretta sydäntä. Jos sinulla on nielemisvaikeuksia, kapselit voidaan purkaa ja sisältö ripotella ruoan tai juoman päälle.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiRuoholla ruokittu naudan sydän – LUOMU
Luokitus