Tru Niagen NAD+

Rating:
100% of 100

Tru Niagen on ainutlaatuinen ravintolisä, joka edistää mielenkiintoisen ja välttämättömän NAD+-molekyylin tuotantoa. Molekyyliä esiintyy ja sitä käytetään luonnollisesti kaikissa kehon soluissa ja mitokondrioissa. Tru Niagen auttaa muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistämään hermoston normaalia toimintaa.

 • Maailman tutkituin NAD-lisä
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston normaalia toimintaa ja auttaa limakalvoja pysymään normaaleina
 • 300 mg nikotiiniamidiribosidikloridia per kapseli
 • Laboratoriotesteissä osoitettu vapaaksi patogeenisista sienistä ja E.coli-bakteereista
Special Price 54,99 €
Regular Price 69,98 €
Hinta per päivä
1,83
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  30 kaps
  Alkuperäishinta
  69.98
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  NIAGEN30
  EAN
  850015311178

Tru Niagen NAD+

Tru Niagen sisältää nikotiiniamidiribosidikloridia (englanniksi nicotinamide riboside chloride), joka edistää NAD+:n (nikotiiniamidi-adeniinidinukleotidi tai englanniksi Nicotinamide adenine dinucleotide) muodostumista. NAD+ on koentsyymi, jota löytyy kaikista ihmissoluista ja jota ilman emme voi elää. Sitä tarvitaan muun muassa mitokondrioiden toimintaan. Tru Niagen edistää energian muodostumista kehossa ja limakalvojen sekä ihon pysymistä normaaleina. Tru Niagen auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistämään hermoston normaalia toimintaa. Tutkimukset osoittavat, että kahden viikon Tru Niagenin ottaminen lisää NAD+-tasoja kehossa 51 %. 

NAD+:a tarvitaan muuttamaan syömäsi ravinto energiaksi. NAD+ edistää myös erilaisten proteiinien muodostumista, ja ne puolestaan ​​edistävät solujen korjausta. Valitettavasti kehon NAD+:n tuotanto laskee 50 % 40–60 ikävuoden välillä, mikä johtaa solujen toiminnan heikkenemiseen ja ikääntymiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että mekin ikäännymme. Emme ole nuorempia kuin solujemme terveys, mitokondrioidemme terveys ja suolistoflooramme terveys. NAD+ on yksi tärkeimmistä tällä hetkellä tutkituista molekyyleistä, jotka pystyvät torjumaan ikääntymistä ja edistämään terveyttä. Keho käyttää NAD+:a myös torjumaan oksidatiivista stressiä ja vapaita radikaaleja. Eläimillä, joille on annettu NAD+:aa, on havaittu solujen nuorentumista ja solujen korjaantumista. 

Kokeet hiirillä, joilla on tyypin 2 diabetes, osoittavat, että nikotiiniamidiribosidikloridi alentaa merkittävästi verensokeritasoja. Keskustele siis lääkärisi kanssa ennen Tru Niagenin ottamista, jos sinulla on diabetes tai verensokeriongelmia. 

Toinen NAD+:n esiaste on NMN (nikotiiniamidimononukleotidi), mutta NMN ei lisää NAD+:aa samassa määrin kuin Tru Niagen, ja tällä hetkellä Tru Niagen on turvallisin ravintolisä lisäämään NAD+:a kehon soluissa. 

Tru Niagen stimuloi NAD+:n muodostumista huomattavasti enemmän ja tehokkaammin kuin sekä B3-vitamiini nikotiinihapon muodossa että B3-vitamiini nikotiiniamidin/niasiiniamidin muodossa. B3-vitamiinia tarvitaan muihin kehon toimintoihin, mutta mitä tulee NAD+:n muodostukseen, ei ole mitään parempaa kuin Tru Niagen nikotiiniamidiribosidikloridi. Nikotiinihappo muuttuu nikotiiniamidiksi/niasiiniamidiksi. Suuret annokset B3-vitamiinia nikotiinihapon muodossa voivat aiheuttaa niin sanottua punoitusta eli ihon muuttumista punaiseksi. Nikotiiniamidi/niasiiniamidi tai Tru Niagen eivät kuitenkaan tätä aiheuta. 

Viitteet 

Rajman L, Chwalek K, Sinclair DA. Therapeutic Potential of NAD-Boosting Molecules: The In Vivo Evidence. Cell Metab. 2018;27(3):529-547. doi:10.1016/j.cmet.2018.02.011.

Conze D, Brenner C, Kruger CL. Safety and Metabolism of Long-term Administration of NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) in a Randomized, Double-Blind, Placebo-controlled Clinical Trial of Healthy Overweight Adults. Sci Rep. 2019;9(1):9772. Published 2019 Jul 5. doi:10.1038/s41598-019-46120-z.

Elhassan YS, Kluckova K, Fletcher RS, et al. Nicotinamide Riboside Augments the Aged Human Skeletal Muscle NAD+ Metabolome and Induces Transcriptomic and Anti-inflammatory Signatures. Cell Rep. 2019;28(7):1717-1728.e6. doi:10.1016/j.celrep.2019.07.043

Samuel A.J. Trammell, Benjamin J. Weidemann, Ankita Chadda, Matthew S. Yorek, Amey Holmes, Lawrence J. Coppey, Alexander Obrosov, Randy H. Kardon, Mark A. Yorek, Charles Brenner. Nicotinamide Riboside Opposes Type 2 Diabetes and Neuropathy in Mice. Scientific Reports, 2016; 6: 26933 DOI: 10.1038/srep26933

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Niagen (nikotiiniamidiribosidikloridi) 300 mg 1875 %

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Nikotiiniamidiribosidikloridi (Niagen), täyteaine (selluloosa), kasvikapseli (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Annostus

1 kapseli päivässä, joko ruoan kanssa tai ilman. Tru Niagen tulee ottaa samaan aikaan joka päivä.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneenlämpöisessä paikassa. Sulje purkki tiiviisti. Valmistettu Yhdysvalloissa. Nikotiiniamidiribosidikloridi voi alentaa verensokeritasoja. Keskustele siis lääkärisi kanssa ennen Tru Niagenin ottamista, jos sinulla on diabetes tai verensokeriongelmia.

Write Your Own Review
PalautteesiTru Niagen NAD+
Luokitus
Asiakasarvostelut
 1. Parempaa jaksamista!
  Arvo
  100%
  Olen syönyt yhden purkin NAD+:ssaa ja tunnen jaksavani fyysisesti paremmin! En huohota enää yhtä paljon! Tätä ostan lisää!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Antaa lisää energiaa
  Arvo
  100%
  Saan lisää energiaa, niin yksinkertaista se on. Tämä on pelastanut minut. Ota joka päivä, yksi tabletti aamiaisen ja yksi lounaan yhteydessä.

  Arvostelu

  Lähetetty

Liittyviä tuotteita
 1. ESKIO-3 Omega-3 Pure
  Special Price 15,99 € Regular Price 17,99 €
 2. Methyl B12
  Special Price 53,99 € Regular Price 55,99 €
 3. Köp C-vitamin från MegaFood. Innehåller även amerikanska tranbär och vilda blåbär.
  Special Price 57,99 € Regular Price 59,99 €