Tru Niagen NAD+

Rating:
100% of 100

Tru Niagen on ainutlaatuinen ravintolisä, joka edistää mielenkiintoisen ja välttämättömän NAD+-molekyylin tuotantoa. Molekyyliä esiintyy ja sitä käytetään luonnollisesti kaikissa kehon soluissa ja mitokondrioissa. Tru Niagen auttaa muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistämään hermoston normaalia toimintaa.

 • Maailman tutkituin NAD-lisä
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston normaalia toimintaa ja auttaa limakalvoja pysymään normaaleina
 • 300 mg nikotiiniamidiribosidikloridia per kapseli
 • Laboratoriotesteissä osoitettu vapaaksi patogeenisista sienistä ja E.coli-bakteereista
Special Price 41,99 €
Regular Price 69,98 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  1595
  Tuotemerkit
  Annokset
  90
  Tuotenumero
  NIAGEN-CONFIG
  EAN
  856029008813

Tru Niagen NAD+

Tru Niagen sisältää nikotiiniamidiribosidikloridia (englanniksi nicotinamide riboside chloride), joka edistää NAD+:n (nikotiiniamidi-adeniinidinukleotidi tai englanniksi Nicotinamide adenine dinucleotide) muodostumista. NAD+ on koentsyymi, jota löytyy kaikista ihmissoluista ja jota ilman emme voi elää. Sitä tarvitaan muun muassa mitokondrioiden toimintaan. Tru Niagen edistää energian muodostumista kehossa ja limakalvojen sekä ihon pysymistä normaaleina. Tru Niagen auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistämään hermoston normaalia toimintaa. Tutkimukset osoittavat, että kahden viikon Tru Niagenin ottaminen lisää NAD+-tasoja kehossa 51 %. 

NAD+:a tarvitaan muuttamaan syömäsi ravinto energiaksi. NAD+ edistää myös erilaisten proteiinien muodostumista, ja ne puolestaan ​​edistävät solujen korjausta. Valitettavasti kehon NAD+:n tuotanto laskee 50 % 40–60 ikävuoden välillä, mikä johtaa solujen toiminnan heikkenemiseen ja ikääntymiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että mekin ikäännymme. Emme ole nuorempia kuin solujemme terveys, mitokondrioidemme terveys ja suolistoflooramme terveys. NAD+ on yksi tärkeimmistä tällä hetkellä tutkituista molekyyleistä, jotka pystyvät torjumaan ikääntymistä ja edistämään terveyttä. Keho käyttää NAD+:a myös torjumaan oksidatiivista stressiä ja vapaita radikaaleja. Eläimillä, joille on annettu NAD+:aa, on havaittu solujen nuorentumista ja solujen korjaantumista. 

Toinen NAD+:n esiaste on NMN (nikotiiniamidimononukleotidi), mutta NMN ei lisää NAD+:aa samassa määrin kuin Tru Niagen, ja tällä hetkellä Tru Niagen on turvallisin ravintolisä lisäämään NAD+:a kehon soluissa. 

Tru Niagen stimuloi NAD+:n muodostumista huomattavasti enemmän ja tehokkaammin kuin sekä B3-vitamiini nikotiinihapon muodossa että B3-vitamiini nikotiiniamidin/niasiiniamidin muodossa. B3-vitamiinia tarvitaan muihin kehon toimintoihin, mutta mitä tulee NAD+:n muodostukseen, ei ole mitään parempaa kuin Tru Niagen nikotiiniamidiribosidikloridi. Nikotiinihappo muuttuu nikotiiniamidiksi/niasiiniamidiksi. Suuret annokset B3-vitamiinia nikotiinihapon muodossa voivat aiheuttaa niin sanottua punoitusta eli ihon muuttumista punaiseksi. Nikotiiniamidi/niasiiniamidi tai Tru Niagen eivät kuitenkaan tätä aiheuta. 

Viitteet 

Rajman L, Chwalek K, Sinclair DA. Cell Metab. 2018;27(3):529-547. doi:10.1016/j.cmet.2018.02.011.

Conze D, Brenner C, Kruger CL. Sci Rep. 2019;9(1):9772. Published 2019 Jul 5. doi:10.1038/s41598-019-46120-z.

Elhassan YS, Kluckova K, Fletcher RS, et al. Cell Rep. 2019;28(7):1717-1728.e6. doi:10.1016/j.celrep.2019.07.043

Samuel A.J. Trammell, Benjamin J. Weidemann, Ankita Chadda, Matthew S. Yorek, Amey Holmes, Lawrence J. Coppey, Alexander Obrosov, Randy H. Kardon, Mark A. Yorek, Charles Brenner. Scientific Reports, 2016; 6: 26933 DOI: 10.1038/srep26933

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Niagen (nikotiiniamidiribosidikloridi) 300 mg 1875 %

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Nikotiiniamidiribosidikloridi (Niagen), täyteaine (selluloosa), kasvikapseli (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Annostus

1 kapseli päivässä, joko ruoan kanssa tai ilman. Tru Niagen tulee ottaa samaan aikaan joka päivä.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneenlämpöisessä paikassa. Sulje purkki tiiviisti. Valmistettu Yhdysvalloissa. Nikotiiniamidiribosidikloridi voi alentaa verensokeritasoja. Joten keskustele lääkärisi kanssa ennen Tru Niagenin ottamista, jos sinulla on verensokeriongelmia.

Asiakasarvostelut
 1. Parempaa jaksamista!
  Rating
  100%
  Olen syönyt yhden purkin NAD+:ssaa ja tunnen jaksavani fyysisesti paremmin! En huohota enää yhtä paljon! Tätä ostan lisää!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Antaa lisää energiaa
  Rating
  100%
  Saan lisää energiaa, niin yksinkertaista se on. Tämä on pelastanut minut. Ota joka päivä, yksi tabletti aamiaisen ja yksi lounaan yhteydessä.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiTru Niagen NAD+
Luokitus