JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Adrenal Response

Innate Responsen Adrenal Response on whole food-ravintolisä usealla adaptogeenillä. Se sisältää muun muassa ashwagandhaa, joka tukee fyysistä ja psyykkistä terveyttä heikkouden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymiskyvyn heikkenemisen yhteydessä.

 • Sisältää ashwagandhaa, jolla on adaptogeenisiä ominaisuuksia ja tukee kehon kykyä käsitellä stressiä
 • Korkea biologinen hyötyosuus
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
59,00 €
Hinta per päivä
1,31
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  90 tabl
  Alkuperäishinta
  59
  Tuotemerkit
  Annokset
  45
  Tuotenumero
  40119
  EAN
  0 51494 40119 4

Adrenal Response

Adrenal Response Innate Responselta on whole food-ravintolisä adaptogeeneillä. Sen sisältää ashwagandhaa, joka tukee fyysistä ja psyykkistä terveyttä heikkouden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymiskyvyn heikkenemisen yhteydessä. Ashwagandhalla on adaptogeenisiä ominaisuuksia, jotka tukevat kehon kykyä käsitellä stressiä ja auttavat nukahtamaan. Adrenal Response sisältää myös tunnettuja adaptogeenejä, kuten ruusunjuurta, astragalusjuurta, pyhää basilikaa ja schisandran marjoja. Adrenal Response on kasviaineiden yhdistelmä stressin hoitoon ja stressin hallintaan.

Ashwagandhaa, kutsutaan myös nimillä Withania somnifera, Intian Ginseng tai Winter Cherry, on eri lajeja. Sensoril, jota on Adrenal Responsessa ja Adrenal Stregnthissä on tavallista ashwagandhaa kahdeksan kertaa voimakkaampaa. Sensoril, joka on yksi Ashwagandauutteen tiivisteen muoto, joka sitä paitsi on ainoa tiiviste, jossa on jopa 8% withanolidejä (yksi ashwagandhan aktiivinen aine). Adrenal Response sisältää myös ruusujuurta sekä astragalusjuurta ja Holy Basil Leafia, jota myös pyhäksi basilikaksi tai tulsiksi kutsutaan. Sen lisäksi Adrenal Response sisältää Schizandraa.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos  
Ashwagandha 250 mg
Ruusujuuri 200 mg
Astragalusjuuri 150 mg
Pyhä basilika 150 mg
Schisandramarjat 100 mg
Amlahedelmä 100 mg
Sormilapakelppi 45 mg

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Ashwagandha (Withania somnifera, juuren uute, Sensoril), ruusujuuri (Astragalus membranaceus, juuri) pyhä basilika (Ocimum sanctum, lehdet), amlahedelmä (Emblica officinalis), schisandramarjat (Schisandra chinensis, marjat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (steariinihappo), raakariisi (Oryza sativa), sormilapakelppi (Laminaria sativa)stabilointiaine (quarkumi), täyteaine (selluloosa).

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Raskaana olevien naisten ei pidä ottaa.

Sensoril® Ashwagandha on Nateron, Inc:n tavaramerkki. Se on suojattu Yhdysvalloissa. Patentti 6,713,092.

Asiakasarvostelut
 1. Ingrid
  Arvo
  100%
  Olen ollut pitkään mieli maassa, koska elämässä nyt vain sattuu kaikenlaista. Olin utelias kokeilemaan tätä, koska minulla on hyviä kokemuksia muista Greatlifen tuotteista. Ja kuinka kävi? No, jo vajaan kuukauden kuluttua minulla on paljon enemmän energiaa, jaksan paremmin, enkä ole enää niin surullinen ja masentunut! Olen äärettömän kiitollinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Täysin tyytyväinen!
  Arvo
  100%
  Olen jo huomannut Adrenal Responsen vaikutuksen. Voin paremmin ja olen energisempi. Täysin tyytyväinen!

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Upea tuote
  Arvo
  100%
  Olen kokeillut vuosien varrella monia erilaisia ravintolisiä, kuntoilen paljon ja syön terveellisesti. Kuitenkin olin pahasti stressaantunut, enkä koskaan tuntunut pääsevän eroon koko kehossa tuntuvasta uupumuksesta. MUTTA! Käytettyäni tätä tuotetta muutaman päivän ajan huomasin valtavan muutoksen. Piipitys korvissa katosi kokonaan, olin pirteä aamuisin, minulla oli enemmän energiaa ja jaksoin paremmin. Paras tuote, jota olen koskaan kokeillut!

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Paljon parempi olo vain parissa viikossa!
  Arvo
  100%
  Minulla on ollut stressaava elämänvaihe, ja oloni on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Adrenal response sai muutoksen aikaan vain parissa viikossa, ja nyt voin paljon paremmin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. Stressi katosi kokonaan!
  Arvo
  100%
  Käytin puolen vuoden ajan. Teho oli ihan uskomaton! Stressi katosi täysin... Haluan myös mainita, että Adrenal Responsea oli suositeltu minulle, enkä edes ottanut selvää siitä, mihin sen pitäisi auttaa. Huomasin kuitenkin suuren eron tavassani reagoida stressiin, ja kiinnostuin tuotteesta vasta sitten. Kyse ei siis ole ainakaan placebo-vaikutuksesta!

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. Loppuunpalanut
  Arvo
  100%
  Jo parin viikon kuluttua suositellusta tehokuurista aloin ensimmäisen kerran tuntea kehossani rauhaa, jota en ollut kokenut vuosiin. Adrenal Response on auttanut minua uskomattoman paljon palautumisessa, joka on uskoakseni tapahtunut paljon tavallista nopeammin. Olen nyt aivan toinen ihminen kuin ennen. Rauhallinen ja tyytyväinen, enkä enää kärsimätön ja kireä. Kiitos!

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Fantastinen tuote!
  Arvo
  100%
  Tämä tuote teki minuun suuren vaikutuksen. Merkittävimmät muutokset olivat syvempi uni, lisääntynyt energia ja parempi mieli. Voin lämpimästi suositella sitä, se on todella hintansa arvoinen.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiAdrenal Response
Luokitus