Miksi olemme valinneet MegaFoodin ja Innate Responsen?

Lukuaika: 3-4 min
Miksi olemme valinneet MegaFoodin ja Innate Responsen?

Maailman kaksi parasta ravintolisänvalmistajaa?

MegaFood on Innate Responsen sisaryritys. Molemmat yritykset valmistavat tuotteensa yhtä hyvin ja huolellisesti. Emme tiedä maailmassa olevan muita yrityksia, jotka valmistaisivat yhtä laadukkaita täysravintovalmisteita kuin MegaFood ja sen sisaryritys Innate Response. Ne ovat erikoistuneet aitoihin täysravintolisiin ja kaikkein laadukkaimpiin maitohappobakteereihin. Nämä ovat yritysten toimintaperiaatteet:

  • Innate Responsen ja MegaFoodin ravintolisissä ravintoaineet yhdistetään täysravintoon, toisin sanoen oikeaan ruokaan, sen sijaan, että käytettäisiin ainoastaan isoloituja ja synteettisesti tuotettuja ravintoaineita. Uskomme, että se selittää tuotteiden korkean hyötyosuuden. Mielestämme ravintolisän on aina hyvä sisältää mahdollisimman paljon ruokaa. Innate Responsen valikoimista löytyy vain muutamia tuotteita, jotka eivät ole täysravintoa. Niiden osalta yritys on valinnut parhaat ravintolisämuodot, parhaan laadun ja turvallisimmat saatavissa olevat mikroravintoaineet.
  • Innate Response ja MegaFood ovat ainoita yrityksiä maailmassa, jotka ostavat kokonaisia, käsittelemättömiä vihanneksia, hedelmiä, marjoja ja kasveja tuotteidensa pääraaka-aineeksi. Useimmat täysravintotuotteita valmistavat yritykset ostavat vain kolmansilta osapuolilta valmiiksi kuivattuja jauheita, joiden laatu saattaa usein vaihdella.
  • Monet whole food -ravintolisät ja superfood-jauheet kuivatetaan kuivausmenetelmillä, jotka saattavat vahingoittaa raaka-aineita. Innate Response ja MegaFood sen sijaan kuivattavat useimmat raaka-aineet Refractance Window Drying -menetelmällä, joka on tällä hetkellä kaikkein hellävaraisin olemassa oleva kuivausmenetelmä.
  • Yrityksillä on laaja valikoima erilaisia maidottomia suolistobakteerilisiä, joissa on enemmän hyödyllisiä bakteereja ja bakteerikantoja kuin missään muussa markkinoilla olevassa suolistobakteerilisässä. Kaikki kannat ovat kliinisesti tutkittuja, eivätkä ne kilpaile toistensa kanssa.
  • Innate Responsella ja MegaFoodilla on oma, ISO-9001-sertifikaatin saanut laboratorio, jota käytetään tuotteiden tarkastamiseen kolmessa eri vaiheessa. Muilla alan yrityksillä ei juuri ole omia laboratorioita. Lisäksi jokainen tuote-erä tarkastetaan vielä useissa riippumattomissa laboratorioissa.
  • Tuotannossa noudatetaan GMP-periaatetta (Good Manufacturing Practice), ja laboratoriokokeissa varmistetaan, että tuotteet eivät sisällä torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä, gluteenia, soijaa, maitotuotteita, magnesiumstearaattia, GMO:ta eikä glyfosaatteja.
  • Innate Response ja MegaFood pakkaavat 98 % tuotteistaan tummiin lasipurkkeihin. Tumma lasi päästää lävitseen vähemmän valoa kuin valkoiset muovipurkit. Lasista ei myöskään irtoa hormonitoimintaa häiritseviä aineita, ja se on ympäristöystävällisempää kuin muovi.
  • Kaikki tuotteet sopivat kasvissyöjille ja suurin osa myös vegaaneille.
  • Innate Response ja MegaFood tekevät yhteistyötä National Young Farmers Coalitionin ja Soil4Climaten kanssa luodakseen terveellistä, puhdasta ja ravinteikasta maaperää. Se on yksi Innate Responsen ja MegaFoodin tärkeimmistä tavoitteista. Yritykset tukevat regeneratiivista maanviljelyä, jossa ei käytetä torjunta-aineita, kasvimyrkkyjä, haitallisia aineita eikä glyfosaattia.

Jos löydät korkealaatuisia ravintolisiä valmistavan yrityksen, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], sillä haluaisimme kuulla siitä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected] saadaksesi ilmaisia ruokavalioneuvoja sekä muita ilmaisia itsehoitoneuvoja ja terveyskäytäntöjä erityyppisiin terveysongelmiin. Itsehoito-ohjeitamme ei tule käyttää minkään sairauden diagnosointiin, hoitoon tai parantamiseen. Itsehoito-ohjeemme ovat neuvoja ja vinkkejä itsehoitoon, jotka eivät korvaa tavanomaista lääketieteellistä hoitoa. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Kirjailija


Greatlife.fi

Greatlife.fi

Greatlife.fi perustettiin, koska markkinoilla ei ollut ravintolisiä, joihin olimme tyytyväisiä. Meiltä puuttuivat tuotteet, joita voisimme käyttää itse, antaa lapsillemme tai suositella läheisillemme.

 

Kirjailija