Balanced B Complex

Rating:
100% of 100
 • Edistää sydämen normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa ja punasolujen tuotantoa
 • Vähentää väsymystä ja uupumusta ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
45,99 €
Hinta per päivä
0,51
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  90 tabl
  Alkuperäishinta
  45.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  90
  Tuotenumero
  10166
  EAN
  0 51494 10166 7

Balanced B Complex

B-vitamiineilla on monia tärkeitä tehtäviä kehossamme. Ne auttavat ylläpitämään ihon normaalia kuntoa sekä normaalia näkökykyä. B-vitamiinit auttavat myös suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vähentämään väsymystä ja uupumusta. Balanced B Complex edistää myös normaalia energia- ja rauta-aineenvaihduntaa sekä hermoston ja psyyken normaalia toimintaa. Lisäksi B-vitamiinit edistävät limakalvojen pysymistä normaaleina, mikä on tärkeää hyvän immuunijärjestelmän kannalta. Balanced B Complex edistää normaalia kysteiinin synteesiä, normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän ja hormonitoiminnan säätelyn normaalia toimintaa. Lisäksi Balanced B Complex edistää punasolujen normaalia muodostumista, normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa sekä sydämen normaalia toimintaa.

Lisäksi Balanced B Complex edistää raskaana olevien naisten kudoskasvua, normaalia aminohapposynteesiä, normaalia verenmuodostusta sekä normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Sen sisältämillä vitamiineilla on tärkeä rooli myös solunjakautumisprosessissa.

Balanced B Complexin sisältämä biotiini edistää makroravinteiden normaalia aineenvaihduntaa sekä hiusten, limakalvojen ja ihon normaalia kuntoa. Valmisteen sisältämä pantoteenihappo edistää puolestaan normaalia henkistä suorituskykyä sekä steroidihormonien, D-vitamiinin ja tiettyjen välittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
B1-vitamiini (tiamiini) 9 mg 818
B2-vitamiini (riboflaviini) 4 mg 286
Niasiini (B3-vitamiini) 45 mg NE 281
B6-vitamiini (pyridoksiini) 10 mg 714
Foolihappo (Kalsium-L-metyylifolaatti) 240 µg 120
B12-vitamiini (Metyylikobalamiini) 50 µg 2000
Biotiini 30 µg 60
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) 45 mg 750
Lehtikaali 125 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Raakariisi (Oryza sativa), täyteaine (selluloosa), lehtikaalin lehdet (Brassica oleracea sabellica), pantoteenihappo, Saccharomyces cerevisiae, niasiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), päällystysaine (steariinihappo), B1-vitamiini, B6-vitamiini, B2-vitamiini, parsakaali (Brassica oleracea), foolihappo, B12-vitamiini, biotiini.

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Erinomaiset B-vitamiinit!
  Rating
  100%
  Olen syönyt teidän B-vitamiinejanne useiden vuosien ajan enkä pärjää ilman niitä. Väsyn ja tunnen itseni hieman alakuloiseksi ilman niitä.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiBalanced B Complex
Luokitus