Iron Response – rautatabletit

Rating:
100% of 100
 • Täysravinnosta saatua rautaa, joka edistää punasolujen normaalia muodostumista.
 • Ei aiheuta ruoansulatuskanavan ongelmia
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
43,99 €
Hinta per päivä
0,49
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  90 tabl
  Alkuperäishinta
  43.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  90
  Tuotenumero
  40010
  EAN
  0 51494 40010 4

Iron Response – rautatabletit

Iron Response on täys- ja raakaruokaan perustuva ravintolisä, joka edistää punasolujen normaalia muodostumista. Se sisältää myös B12-vitamiinia, foolihappoa, C-vitamiinia, punajuurta, appelsiinia ja parsakaalia. Se sisältää rautaa, joka myös edistää hemoglobiinin normaalia muodostumista ja normaalia hapenkuljetusta elimistössä. Iron Response auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Iron Response ei aiheuta ruoansulatuskanavan ongelmia.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini (askorbiinihappo 15 mg 19
Folaatti (foolihappo) 408 µg 204
B12-vitamiini 30 µg 1200
Rauta (rautaglysiiniatti) 26 mg 186
Punajuuri (Beta vulgaris) luomu 125 mg *

Ruokaseos (luomu):

Täysjyväriisi (Oryza sativa), Appelsiini (Citrus sinensis), 
Parsakaali (Brassica oleracea italica)

36 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Muut ainesosat

Fermentoidut aineet (riisiproteiini (Oryza sativa), autolysoidut hiivauutteet, luomu täysjyväriisi (Oryza sativa), inaktivoitu hiiva (Saccharomyces cerevisiae)), pintakäsittelyaine (steariinihappo), riisiproteiini (Oryza sativa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), autolysoidut hiivauutteet, täyteaine (selluloosajauhe).

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Ainoa, joka tehoaa!
  Rating
  100%
  Ainoa rautalisä, jota voin syödä ilman, että vatsa menee sekaisin!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Viimeinkin tuloksia
  Rating
  100%
  Olen raskaana ja kamppailen saadakseni matalat rauta-arvoni nousemaan. Syön juuri nyt 4 tablettia päivässä, ja vain se saa tuloksia aikaan. Lukema kipuaa aina hiukan ylöspäin, kun käyn mittauttamassa sen parin viikon välein. En ole huomannut vatsassani minkäänlaisia sivuvaikutuksia, toisin kuin käyttäessäni apteekista ostamiani rautatabletteja. Ne eivät nostaneet rauta-arvojani lainkaan, mutta aiheuttivat täydellisen ummetuksen.

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Suosittelen lämpimästi!
  Rating
  100%
  Suosittelen lämpimästi! En ole pystynyt käyttämään mitään muuta markkinoilla olevaa tuotetta! Iron Response on saanut ferritiiniarvoni nousemaan, voin paremmin ja olen energisempi! Tabletit voi jakaa osiin, mikä on hyvä, koska minun on vaikea niellä niitä. Ne tuntuvat myös sulavan helposti mahassa, eikä suuhun tule outoa keinotekoista sivumakua. Muitakaan sivuvaikutuksia ei ole ollut!

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Korkeampi ferritiini
  Rating
  100%
  Tämä nosti ferritiiniarvoani, ja tämä on ainoa rauta, jota vatsani on sietänyt (lukuun ottamatta tietenkin suonensisäisesti annettua rautaa...)

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. Vau!!! Suuri ero entiseen!!!
  Rating
  100%
  Voin sanoa ainoastaan VAU! Naiset, älkää unohtako, että meille tulee luonnostaan helposti raudanpuutosta, joka johtaa alakuloisuuteen, ahdistukseen ja uupumukseen! Olen napsinut Innate Iron Responsea parin viikon ajan! Suuri ero entiseen verrattuna. Ennen tunsin oloni 20 vuotta vanhemmaksi ja väsyneeksi, nyt olen iloinen, nuori ja säihkyvä!!

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. Paras rautalisä!
  Rating
  100%
  Tämä on yksinkertaisesti paras rautalisä. Se paransi raudanpuutteeni parissa päivässä. Muutuin jatkuvasti väsyneestä taas omaksi itsekseni. Eikä mitään vaikeuksia vatsan kanssa! Minulla on haavainen paksusuolentulehdus, ja minun on katsottavat hyvin tarkkaan, mitä suuhuni laitan. Tätä ravintolisää pystyin hyvin syömään.

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Todella hyvät rauta-arvot
  Rating
  100%
  Olen nyt syönyt rautatablettejanne säännöllisesti pidemmän aikaa. Rauta-arvoni ovat nyt todella hyvät siitä huolimatta, että luovutan verta enkä syö duroferonia. Vatsallani on taipumus "lakkoilla" duroferon-tabletin jälkeen. Kiitos hienoista tuotteistanne.

  Arvostelu

  Lähetetty

 8. Paras ravintolisä
  Rating
  100%
  Olen syönyt Iron responsea raskauteni aikana ja saanut huippuarvot!

  Arvostelu

  Lähetetty

 9. Ehdottomasti paras rautalisä
  Rating
  100%
  Minulla on ollut vakava puute vitamiineista ja kivennäisaineista sen jälkeen, kun sairastamani tulehdus vahingoitti suolistoani. Arvoni eivät parantuneet, ennen kuin aloin käyttää Innate Response -vitamiiniravintolisää. Iron Response sai ferritiiniarvoni ensimmäistä kertaa nousuun.

  Arvostelu

  Lähetetty

 10. Rauta-arvot huipussaan
  Rating
  100%
  Ainoa rautatabletti, joka on saanut syntymästäni saakka surkeat rauta-arvoni nousemaan. Jopa raskaana ollessani sain aluksi huonot arvoni paranemaan, ja kätilöni sanoi, että minun kannattaa jatkaa hyvin toimivien tablettien ottamista.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiIron Response – rautatabletit
Luokitus