Vitamin D3 5000 IE

Rating:
100% of 100

Innate Responsen Vitamin D3 5000 IU (125 µg) K1- ja K2-vitamiinia sisältävä lisä on yksi markkinoiden parhaista D3-vitamiinilisistä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

 • D3-vitamiini (kolekalsiferoli) K1- ja K2-vitamiinin kanssa 
 • 5000 IU (125 µg) per kapseli 
 • Laboratoriossa testattu D3-vitamiiniannos 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
104,99 €
Hinta per päivä
0,87
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  120 kaps
  Alkuperäishinta
  104.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  120
  Tuotenumero
  10441
  EAN
  0 51494 10441 5

Vitamin D3 5000 IE

Vitamin D3 5000 IU (125 µg) K-vitamiinia sisältävä Innate Response -valmiste on erittäin hyvä ja vakaa ravintolisä, joka muun muassa edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. D3-vitamiinin (kolekalsiferoli) yhdistelmä K1- ja K2-vitamiinin kanssa tekee MegaFoods-lisäravinteista turvallisia myös silloin, kun käytetään suurempia D-vitamiiniannoksia. Valitettavasti D-vitamiini on vitamiini, joka on Suomessa helposti puutteellinen. 

Normaalin immuunijärjestelmän toiminnan lisäksi D-vitamiini edistää myös veren normaalia kalsiumpitoisuutta ja luuston normaalin rakenteen ylläpitoa. D-vitamiini edistää myös normaalien hampaiden säilymistä sekä kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja käyttöä. Lisäksi D-vitamiini edistää lihasten normaalia toimintaa, ja sillä on merkitystä myös solujen jakautumisprosessissa. K-vitamiini edistää myös normaalia veren hyytymistä. 

Vuonna 2013 Journal of the American Medical Association -lehdessä julkaistussa laajassa tutkimuksessa tutkittiin monia erilaisia D-vitamiinilisävalmisteita. Valitettavasti kahdessa kolmasosassa kaikista lisäravinteista todettiin, että purkin sisällössä oli hyvin suuria eroja verrattuna etiketissä oleviin tietoihin. Laadun ostaminen kannattaa. D3-vitamiini 5000 IU (125 µg) K-vitamiinin kanssa on peräisin MegaFoodilta, joka testaa kaikki lisäravinteensa omassa laboratoriossaan sekä riippumattomissa kolmannen osapuolen laboratorioissa varmistaakseen, että se, mitä etiketissä lukee, on se, mitä todella otat. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Vitamin D3 (5000 IE) 125 µg 2500
K-vitamiini (K1- ja K2-vitamiini) 200 µg 267

Ainesosat

Täyteaine (selluloosajauhe, dikalsiumfosfaatti), D3-vitamiini, K1-vitamiini, raakariisi (Oryza sativa), valkokaali (Brassica oleracea capitata), K2-vitamiini, antioksidantti (askorbyylipalmitaatti), kasvikapseli (selluloosa).

Annostus

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit rikkoa sen ja sirotella sisällön kylmään ruokaan tai juomaan, joka nautitaan heti.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Fantastinen tuote!
  Rating
  100%
  Paras ikinä kokeilemani. Aion ostaa uudelleen.
  Minulla on autoimmuunisairaus (nivelpsoriaasi), ja tämä D-vitamiini yhdessä Innate Response -valmisteen B-ryhmän vitamiinien kanssa on todella auttanut minua.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiVitamin D3 5000 IE
Luokitus