JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Magnesium – whole food

MegaFoodin magnesium on täysravintomagnesium, joka auttaa pitämään lihakset kunnossa. Se sisältää myös pinaattia, jossa on luontaisesti paljon magnesiumia.

 • Magnesium, joka on täys- ja raakaravintoa 
 • Suuri hyötyosuus 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
39,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  60 tabl
  Alkuperäishinta
  39.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  10187
  EAN
  0 51494 10187 2

Magnesium – whole food

MegaFoodin magnesium auttaa pitämään lihakset kunnossa ja vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium on myös tärkeä elektrolyytti, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja hermoston normaalia toimintaa. Magnesium auttaa myös pitämään hampaat ja luut kunnossa, ja sillä on vaikutusta psykologiseen terveyteen. MegaFoodin magnesium sisältää myös pinaattia, jossa on luontaisesti paljon magnesiumia. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Magnesium 100 mg 27
Pinaatti 100 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Raakariisi (Oryza sativa), magnesiumglysinaatti, täyteaine (selluloosajauhe), Saccharomyces cerevisiae, pintakäsittelyaine (steariinihappo), pinaatti (Spinacia oleracea), paakkuuntumisenestoaine (kiseldioksidi).

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletit voidaan murskata tai hienontaa ja sekoittaa ruokaan tai juomaan, jos tabletin nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiMagnesium – whole food
Luokitus