One Daily

Rating:
100% of 100
 • Vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävää täysravintoa raakaruokana
 • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja ihon normaalin toiminnan kannalta tärkeää kollageenin muodostumista
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
59,99 €
Hinta per päivä
0,67
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  90 tabl
  Alkuperäishinta
  59.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  90
  Tuotenumero
  40002
  EAN
  0 51494 40002 9

One Daily

Monivitamiinimineraali on hyvä peruslisä, joka sisältää useita hivenaineita. One Daily on täysravinteesta valmistettu monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste niille, jotka haluavat ottaa yhden tabletin päivässä. One Daily perustuu täysravintoon (kokonainen, käsittelemätön ruoka), johon on jätetty useita kofaktoreita. Innate Response on ollut erittäin huolellinen One Daily -tuotteen valmistuksessa. He ovat esimerkiksi käyttäneet maailman hellävaraisinta kuivausmenetelmää, jonka avulla he voivat säilyttää useita hyödyllisiä mutta herkkiä fytokemikaaleja, joita elintarvikkeissa on.

Tämä tuote ei sisällä magnesiumia tai kalsiumia. Suosittelemme Basic Bone Nutrients- ja Magnesium-valmisteita täydentäviksi tuotteiksi, jos tarvitset lisää magnesiumia ja kalsiumia.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
A-vitamiini (beetakaroteeni) 375 µg RE 47
C-vitamiini (askorbiinihappo) 60 mg 75
D3-vitamiini (400 IU) 10 µg 200
E-vitamiini 10 mg α-TE 83
K-vitamiini 65 µg 87
B1-vitamiini 5 mg 455
B2-vitamiini 5 mg 357
Niasiini 20 mg NE 125
B6-vitamiini 6 mg 429
Foolihappo 240 µg 120
B12-vitamiini 15 µg 600
Biotiini 30 µg 60
Pantoteenihappo 10 mg 167
Rauta 4,5 mg 32
Jodi 75 µg 50
Sinkki 6 mg 60
Seleeni 25 µg 45
Mangaani 1,2 mg 60
GTF kromi 40 µg 100
Molybdeeni 20 µg 40
Boori 500 µg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Raakariisi (Oryza sativa), täyteaine (selluloosa), Saccharomyces cerevisiae, C-vitamiini, appelsiini (Citrus sinensis), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), niasiini, päällystysaine (steariinihappo), E-vitamiini, porkkana (Daucus sativa), pantoteenihappo, rautaglysinaatti, sinkkiglysinaatti, A-vitamiini (beetakaroteeni), B6-vitamiini, B1- vitamiini, B2- vitamiini, booriglysinaatti, parsakaali (Brassica oleracea italica), mangaaniglysinaatti, karpalo (Vaccinium oxycoccos), kaali (Brassica oleracea capitata), metsämustikka (Vaccinium angustifolium), antioksidantti (askorbyylipalmitaatti), karotenoidien seos, foolihappo, kupariglysinaatti, kromiglysinaatti, jodiglysinaatti, K-vitamiini, seleeniglysinaatti, molybdeeniglysinaatti, biotiini, B12-vitamiini, D3-vitamiini.

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Parhaat monivitamiinit!!!
  Rating
  100%
  Otan näitä 2 päivässä, silloin se on suunnilleen kuin women's daily mutta nämä riittävät 45 päivää. Lisään rautaa ja magnesiumia. Parhaat multivitamiinitabletit jotka ovat saatavilla juuri nyt. Kehoni imee aineet ja tunnen eron kehossani verrattuna muihin monivitamiineihin.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Paras kokeilemani vitamiini!
  Rating
  100%
  Minulle tulee yleensä vitamiinitableteista maha kipeäksi, mutta ei näistä. Hellävarainen vatsalle + veriarvoni olivat viime kokeissa hyvät (minulla on kilpirauhasen vajaatoimintaa ja usein puutetta D-vitamiinista).

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Arkipäivän pelastus
  Rating
  100%
  Olen syönyt näitä vitamiineja jo pidemmän aikaa, ja olen erittäin tyytyväinen. Valitsin tuotteen sisällön laadun vuoksi, ja nyt vitamiineista on tullut itsestään selvä osa arkeani. Olen harvoin sairaana ja tunnen oloni energisemmäksi päivisin.

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Helppoa ja vaivatonta
  Rating
  100%
  Olen kokeillut monia multivitamiineja, mutta tämä tuote on ilman muuta paras! Annostelu on helppoa, kun yksi tabletti päivässä riittää.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiOne Daily
Luokitus