Adrenal Strength

MegaFoodin Adrenal Strength (Adrenal Complex) on luomu ravintolisä, joka sisältää adaptogeenejä, reishiä, L-seriiniä, C-vitamiinia ja pantoteenihappoa. Se sisältää muun muassa ashwagandhaa, joka edistää fyysistä ja henkistä terveyttä voimattomuuden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymiskyvyn heikkenemisen yhteydessä.

 • Sisältää ashwagandhaa, jolla on adaptogeenisiä ominaisuuksia ja joka edistää kehon kykyä käsitellä stressiä 
 • Korkea biologinen hyötyosuus 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
66,99 €
Hinta per päivä
2,23
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 tabl
  Alkuperäishinta
  66.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  20022
  EAN
  0 51494 20022 3

Adrenal Strength

MegaFoodin Adrenal Strength on luomu ravintolisä, joka sisältää adaptogeenejä. Se sisältää ashwagandhaa (Sensoril), joka edistää fyysistä ja henkistä terveyttä voimattomuuden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymiskyvyn heikkenemisen yhteydessä. Sensoril on Ashwagandan hienostunein muoto, jota kutsutaan myös Withania somniferaksi, Intian ginsengiksi tai talvikirsikkaksi. Sensoril on kahdeksan kertaa tehokkaampi kuin tavallinen ashwaganda. Sensoril, joka on tiivistetyn Ashwaganda-uutteen muoto on myös ainoa konsentraatti, jossa on jopa 8 % withanolideja (aktiivinen aine ashwagandassa). Ashwagandhalla on adaptogeenisiä ominaisuuksia ja se edistää kehon kykyä käsitellä stressiä ja edistää nukahtamista. 

Adrenal Strength sisältää myös reishi-sientä, ruusunjuurta, pyhää basilikaa, astragalusjuurta, schisandra-marjaa ja L-seriiniä. Jälkimmäinen auttaa koliinin tuotannossa ja auttaa myös hermosoluja välittämään signaaleja oikein. Lisäksi Adrenal Strength sisältää C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä, ​​vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia kollageenin muodostumista, joka on tärkeää sekä verisuonten että luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalille toiminnalle. C-vitamiini edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja E-vitamiinin pelkistyneen muodon uudistumista. C-vitamiini tehostaa myös raudan imeytymistä. Pantoteenihappo, jota Adrenal Strength myös sisältää, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia henkistä suorituskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää steroidihormonien, D-vitamiinin ja tiettyjen välittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini 100 mg 125
Pantoteenihappo 30 mg 500
Magnesium 40 mg 11
Ashwagandha 250 mg *
L-Seriini 200 mg *
Reishi-sieni (lakkakääpä) 200 mg *
Ruusujuuri 200 mg *
Pyhä basilika 175 mg *
Astragalus-juuri 100 mg *
Schisandran marja 100 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Riisi (Oryza sativa), täyteaine (selluloosa), Ashwagandha (Withania somnifera, juuri- ja lehtiuute, Sensoril), C-vitamiini, L-Serine, Reishi-sieni (Ganoderma Lucidum), ruusunjuuri (Rhodiola rosea, juuriuute), pyhäbasilika (Ocimum sanctum, lehdet), Magnesiumbisglykinaatti, Saccharomyces cerevisiae, appelsiini (Citrus sinensis), paakkuuntumisenestoaine (silika), violetti maissi, schisandra-marja (Schisandra chinensis, marja), astragalus-juuri (Astragalus membranaceus, juuri), pintakäsittelyaine (steariinihappo), pantyhosehappo.

Sensoril Ashwagandha on Nateron Inc:ille kuuluva tavaramerkki. Se on suojattu Yhdysvaltojen patentilla 6,713,092.

Annostus

2 tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Raskaana olevien tai imettävien naisten ei tulisi ottaa sitä.

Sensoril® Ashwagandha on Nateron, Inc:n tavaramerkki. Se on suojattu Yhdysvalloissa. Patentti 6,713,092.

Write Your Own Review
PalautteesiAdrenal Strength
Luokitus