JUURI NYT – 20 % alennus tuotteista hiukset, kynnet ja iho!

Baby & Me 2 Postnatal Multi

Rating:
100% of 100

Baby & Me 2 Postnatal Multi on luomu monivitamiinimineraali, joka on kehitetty erityisesti tärkeää imetysaikaa varten. Se sisältää myös koliinia, luteiinia ja moringaa. Baby & Me 2 Postnatal Multi on paras monivitamiinikivennäisaine, jonka olemme löytäneet imettäville naisille.

 • Sen on kehittänyt eräs Yhdysvaltojen johtavista naistentautien- ja synnytyslääkäreistä 
 • Sisältää folaattia, joka edistää raskaana olevien naisten kudosten kasvua. 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
45,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  BABY-ME-CONF
  EAN
  0 51494 10428 6

Baby & Me 2 Postnatal Multi

Baby & Me 2 Postnatal Multi sisältää luomuvitamiineja ja kivennäisaineita sekä koliinia, luteiinia ja moringaa imettävälle naiselle mitoitettuna annoksena. Koliini edistää normaalia homokysteiiniaineenvaihduntaa, normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja ylläpitää imettävien naisten normaalia maksan toimintaa. Se sisältää useita tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Baby & Me 2 Postnatal Multi sisältää myös mikroravinteita, jotka edistävät normaalia välittäjäaineiden muodostumista aivoissa ja jotka auttavat myös parantamaan imetyksen aikana toisinaan kärsivien ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. 

Baby & Me 2 Postnatal Multi sisältää moringaa. On tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että moringa parantaa rintamaidon laatua erityisesti proteiinien osalta. Baby & Me 2 Postnatal Multi sisältää luteiinia. Tutkimukset osoittavat, että rintamaidon luteiinipitoisuus kasvaa, jos imettävä nainen nauttii luteiinia. Se on ksantofyllikarotenoidi, jota löytyy normaalisti hedelmistä ja vihanneksista ja joka voi tutkimusten mukaan suojella kasvavaa lasta ja parantaa silmien ja aivojen kehitystä. 

Baby & Me 2 Postnatal Multi sisältää myös B12-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa, kromia, joka auttaa ylläpitämään normaalia verensokeria, sinkkiä, joka auttaa edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä monia muita vitamiineja ja kivennäisaineita. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
A-vitamiini (beetakaroteeni) 675 µg RE 84
C-vitamiini (askorbiinihappo) 100 mg 125
D3-vitamiini (1000 IU) 25 µg 500
E-vitamiini 19 mg α-TE 158
K-vitamiini 105 µg 140
B1-vitamiini 1,4 mg 127
B2-vitamiini 1,6 mg 114
Niasiini 17 mg NE 106
B6-vitamiini 2 mg 143
Foolihappo 294 µg 147
B12-vitamiini (metyylikobalamiinin) 2,8 µg 112
Biotiini 35 µg 70
Pantoteenihappo 7 mg 117
Rauta 9 mg 64
Jodi 290 µg 193
Sinkki 12 mg 120
Seleeni 70 µg 127
Kupari 1300 µg 130
Mangaani 2,6 mg 130
GTF Kromi 50 µg 125
Molybdeeni 45 µg 90
Boori 15 µg *
Luteiini 2 mg *
Koliini 200 mg *
Moringat 500 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Moringa (Moringa oleifera, lehdet), koliinibitartraatti, riisi (Oryza sativa), C-vitamiini, Saccharomyces cerevisiae, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), sinkkiglysinaatti, täyteaine (selluloosa), appelsiini (Citrus sinensis), pintakäsittelyaine ( vitamiinisteariinihappo), jeariinihappo, E-vitamiini, porkkana (Daucus sativa), niasiini, A-vitamiini (beetakaroteeni), pantoteenihappo, B6-vitamiini (pyridoksaali-5′-fosfaatti), luteiini, parsakaali (Brassica oleracea italica), B2-vitamiini (riboflaviini-5′-natriumfosfaatti), valkokaali (Brassica oleracea capitata), mangaaniglysinaatti, hapettumisenestoaine (askorbyylipalmitaatti), B1-vitamiini, karotenoidisekoitukset, foolihappo (kalsium-L-metyylifolaatti), kupariglysinaatti, biotiini, boori jodiglysiini, kromiglysinaatti, K1-vitamiini, K2-vitamiini, seleeniglysinaatti, D3-vitamiini, molybdeeniglysinaatti, B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

Annostus

Kaksi tablettia päivässä. Voidaan nauttia ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruoan tai juoman päälle, jos nielemisvaikeuksia ilmenee. Tuote on suunnattu imettäville naisille. Sinulle, joka haluat tulla raskaaksi tai olet raskaana, suositellaan sen sijaan Baby & Me 2 Prenatal Multia.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Auttoi minua rintamaidon tuottamisessa!
  Arvo
  100%
  Olen todellakin huomannut eron käyttäessäni tuotteitanne! Olin viikon ilman Baby & Me Postnatalia, ja silloin rintamaitoni vähentyi huomattavasti.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiBaby & Me 2 Postnatal Multi
Luokitus