Baby & Me 2 Prenatal Multi

Rating:
100% of 100

Baby & Me 2 Prenatal Multi on monivitamiinimineraaliluontaistuote koliinilla, joka on kehitetty erityisesti naisille, jotka haluavat tulla raskaaksi tai jotka ovat raskaana. Baby & Me Prenatal Multi sisältää muun muassa metyylifolaattia (foolihappoa), joka edistää raskaana olevien naisten kudosten kasvua.

 • Sen on kehittänyt yksi Amerikan johtavista naistentautien- ja synnytyslääkäreistä 
 • Sisältää folaattia, joka edistää raskaana olevien naisten kudosten kasvua. 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
45,99 €
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Alkuperäishinta
  399
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  BABY-ME-2
  EAN
  0 51494 10315 9

Baby & Me 2 Prenatal Multi

Sinulle, joka imetät, suosittelemme sen sijaan Baby & Me 2 Postnatal Multia. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], jos haluat ilmaisia vinkkejä ​​raskaaksi tulemiseen, olet raskaana tai imetät. 

Baby & Me 2 Prenatal Multi sisältää luontaistuote vitamiineja ja kivennäisaineita sekä koliinia raskaaksi haluaville ja raskaana oleville naisille sovitettuina annoksina. Koliini edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa, normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja ylläpitää normaalia maksan toimintaa. Se sisältää muun muassa seleeniä, joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä, ​​pantoteenihappoa, joka edistää steroidihormonien, D-vitamiinin ja tiettyjen välittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa. 

Baby & Me 2 Prenatal Multi sisältää myös B12-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, B6-vitamiinia, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa ja kromia, joka auttaa ylläpitämään normaalia verensokeria. Se sisältää myös sinkkiä, joka edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä sekä monia muita vitamiineja ja mineraaleja. Baby & Me 2 Prenatal Multi sisältää myös aktiivisen muodon foolihappoa, metyylifolaattia, joka edistää raskaana olevien naisten kudosten kasvua. Baby & Me 2 Prenatal Multi sisältää kofaktoreita, joita tarvitaan optimaaliseen imeytymiseen. 

Baby & Me 2 Prenatal Multin on kehittänyt tohtori Tieraona Lowdog. Lääketieteentutkintonsa lisäksi hän on opiskellut mm. integroivaa lääketiedettä, ravintolisiä ja naisten terveyttä. Hän on myös istunut Yhdysvaltojen Pharmacopeical Conventionin (USP) hallituksessa. Pharmacopeial Convention on tieteellinen organisaatio, joka asettaa standardeja lääkkeiden ja ravintolisien valmistukseen maailmanlaajuisesti. Presidentti Bill Clinton nimitti Tieraonan Valkoisen talon täydentävän ja vaihtoehtoisen lääketieteen toimikuntaan, ja hän toimii myös neuvonantajana National Institutes of Healthissa, Yhdysvaltain biolääketieteen ja terveyteen liittyvän tutkimuksen virastossa. Hän on kirjoittanut useita tieteellisiä artikkeleita ja jopa oppikirjoja. 

Tämä tuote ei sisällä magnesiumia tai kalsiumia. Suosittelemme Basic Bone Nutrients -tuotetta ja magnesiumia lisätuotteina, jos tarvitset lisää magnesiumia ja kalsiumia.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
A-vitamiini (beetakaroteeni) 750 µg RE 94
C-vitamiini (askorbiinihappo) 100 mg 125
D3-vitamiini (600 IU) 15 µg 300
E-vitamiini 20 mg α-TE 167
K-vitamiini (K1 ja K2) 90 µg 120
B1-vitamiini 1,5 mg 136
B2-vitamiini 1,7 mg 121
Niasiini 20 mg NE 125
B6-vitamiini 8 mg 571
Foolihappo 600 µg 300
B12-vitamiini (metyylikobalamiinin) 8 µg 320
Biotiini 300 µg 600
Pantoteenihappo 10 mg 167
Rauta 18 mg 129
Jodi 150 µg 100
Sinkki 15 mg 150
Kupari 200 µg 20
Seleeni 50 µg 91
Mangaani 1 mg 50
GTF kromi 50 µg 125
Molybdeeni 10 µg 20
Koliini 300 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Koliinibitartraatti, aasialainen riisi (Oryza sativa), C-vitamiini, Saccharomyces cerevisiae, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), sinkkiglysinaatti, täyteaine (selluloosa), appelsiini (Citrus sinensis), pintakäsittelyaine (steariinihappo), rautaklysinaatti, E-vitamiini , karoteeni (Daucus sativa), niasiini, A-vitamiini (beetakaroteeni), pantoteenihappo, B6-vitamiini (pyridoksaali-5′-fosfaatti), parsakaali (Brassica oleracea italica), B2-vitamiini (riboflaviini-5′-natriumfosfaatti), kaali (Brassica oleracea capitata), mangaaniglysinaatti, antioksidantti (askorbyyli), B1-vitamiini, sekakarotenoidit, foolihappo (kalsium-L-metyylifolaatti), kupariglysinaatti, biotiini, jodiglysinaatti, kromiglysinaatti, K1-vitamiini, K2-vitamiini, seleeniglysinaatti, D3-vitamiini, molybdeeniglysinaatti, B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

Annostus

Kaksi tablettia päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruoan tai juoman päälle, jos nielemisvaikeuksia ilmenee. Tuote on tarkoitettu raskaana oleville naisille ja raskaana oleville naisille. Sinulle, joka imetät, suosittelemme sen sijaan Baby & Me 2 Postnatal Multia.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Toimii
  Rating
  100%
  Ensin söin niitä satunnaisesti raskauteni ensimmäisen puoliskon aikana. Mutta kun B-Hb puolivälissä putosi lukemaan 119, aloin ottaa kaksi päivässä (kuten kuuluukin). B-Hb nousi joka mittauksella. Nyt viikolla 33 se on 133.

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Parhaita!
  Rating
  100%
  Söin näitä jo ennen kuin suunnittelin raskaaksi tuloa, raskauden aikana ja imettäessäni, joten kohta tulee 3 vuotta täyteen!
  Olen jo lähes 40-vuotias, tulin raskaaksi ensimmäisellä yrityksellä. Kummankaan lapsen kohdalla ei ollut mitään puutostiloja raskauden aikana, ehkä vähän hiuksia lähti imetyksen jälkeen. Minulla on myös 2-vuotias + vauva, erittäin terveitä eikä kellään ole juuri edes flunssia, ei itsellänikään.
  Ei kai se voi johtua vain tuurista...? Käytän yhtä aikaa Innaten probiootteja, rautatabletteja ja D-vitamiinia. Suosittelen samaa kaikille, jotka edes harkitsevat vauvan hankkimista

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Tosi tyytyväinen!
  Rating
  100%
  Vihdoinkin ravintolisä luonnollisista aineksista. Rakastan Innatea, koska se ei käytä keinotekoisia tuotteita. Olen ottanut näitä ensin raskauden ja nyt imetyksen aikana, ja veriarvoni olivat koko raskauden ajan hyvät, ei tietoakaan raudanpuutteesta. Voin vahvasti suositella näitä kaikille, jotka suunnittelevat raskautta, odottavat lasta tai imettävät!

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Hyvä ravintolisä!
  Rating
  100%
  Söin näitä molempien raskauksieni aikana ja imettäessäni. Rauta-arvoni olivat molemmilla kerroilla mahtavat, enkä syönyt mitään niistä rautalisistä, joita neuvolassa rutiininomaisesti suositeltiin ennen kuin he näkivät arvoni.

  Arvostelu

  Lähetetty

 5. Huipputuote
  Rating
  100%
  Söin näitä raskauden ja imetyksen aikana. Minulla ei ollut mitään vaivoja raskaana ollessani. Hyvät rauta-arvot, alussa jopa löysä vatsa, olin pirteä, ei ongelmia verensokerin kanssa.

  Arvostelu

  Lähetetty

 6. Huikeaa!
  Rating
  100%
  Käytin juuri ensimmäisen purkin loppuun, oloni ja koko kehoni vointi on niin paljon parempi. Tulen jatkamaan sittenkin kun saan vauvani. Innostuin kokeilemaan tätä tuotetta, koska ainesosat olivat niin luonnollisia ja puhtaita.

  Arvostelu

  Lähetetty

 7. Mahtava!!
  Rating
  100%
  Paras ravintolisä, jota voit käyttää ennen raskautta, sen aikana ja sen jälkeen niin kauan kuin imetät.
  Arvoni ovat olleet huippulukemissa 1,5 raskauden ajan (tähän mennessä) ja 18 kuukauden imetyksen ajan.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiBaby & Me 2 Prenatal Multi
Luokitus