Blue Blockers Optic Pro

Rating:
100% of 100

Ehkä markkinoiden parhaat Blue Blockers -lasit, jotka estävät sinistä valoa. Blue Blockers Optic Pro estää 99,43 % kaikesta sinisestä valosta, joka tulee matkapuhelimista, tableteista, televisioruuduista, tietokonenäytöistä, tavallisista lampuista ja loisteputkista.

 • Silmälasit, jotka estävät 99,43% sinistä valoa
 • Edistävät parempaan unen saantiin ja helpottavat nukahtamista
 • Jakautumisen estävät linssit
 • Kehykset ja linssit painavat vain 23 grammaa
 • Kehykset, jotka istuvat mukavasti ja pysyvät hyvin paikoillaan
 • 100 % biohajoava FSC-sertifioitu kotelo
Special Price 49,99 €
Regular Price 56,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
   • Osta lisää - Säästä lisää
   • Osta 2 kpl hintaan 47,99 € kpl ja säästä 4%
   • Osta 3 kpl hintaan 45,99 € kpl ja säästä 8%
   • Osta 4 kpl hintaan 43,99 € kpl ja säästä 12%
  Koko
  1 kpl
  Alkuperäishinta
  49.98
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  GREAT20004
  EAN
  7350131872032

Blue Blockers Optic Pro

Miksi käyttää sinistä valoa estäviä laseja?
Keinotekoiselle siniselle valolle altistuminen illalla vaikuttaa unen laatuun ja voi myös lisätä unettomuutta. Matkapuhelimet, tabletit, televisioruudut, tietokonenäytöt ja jopa tavalliset lamput ja loisteputket säteilevät sinistä valoa. Tällainen valo vähentää aivojen melatoniinin tuotantoa, joka on tärkeä hormoni hyvän yöunen saamiseksi. Ilman riittävää melatoniinituotantoa on lähes mahdotonta nukkua hyvin. Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että unen laatu ja nukahtamisaika ovat huomattavasti paremmat sinisalpaavien silmälasien käyttäjillä ja että sinisalpaavia silmälaseja käyttävillä koeryhmillä unen laatu paranee merkittävästi verrattuna ryhmiin, joilla ei ole sinisalpaavia silmälaseja. Altistuminen suurille määrille sinistä valoa voi aiheuttaa kuivia ja kutisevia silmiä, silmien rasitusta, päänsärkyä sekä nukahtamisvaikeuksia. Sinisen valon uskotaan myös vaikuttavan negatiivisesti stressihormoneihin.

Miksi minun pitäisi valita Blue Blockers Optic Pro?
Blue Blockers Optic Pro -suojalinssi estää 99,43 % kaikesta sinisestä valosta, joka tulee matkapuhelimista, tableteista, televisioruuduista, tietokonenäytöistä ja jopa tavallisista lampuista. Se on yksi parhaista erikoislinsseistä, joihin olemme törmänneet sinisen valon estämiseksi. Kehykset ja linssit painavat vain 23 grammaa. Linssi on myös särkymätön. Ne istuvat mukavasti, eivätkä sangat paina korvia. Blue Blockers Optic Pro auttaa sinua nukahtamaan ja unen laatu paranee. Tutkimukset osoittavat, että unen tehokkuus ja unen latenssi (nukahtamisaika) paranevat merkittävästi Blue Blockers -lasien käyttäjillä.

Blue Blockers Optic Pro toimitetaan 100 % biohajoavassa FSC-sertifioidussa kotelossa. FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council, joka on organisaatio, mikä pyrkii edistämään kestävää metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. Kotelo on 100 % biohajoava.

Miten minun pitäisi käyttää Blue Blockers Optic Pro -laseja?
Käytä Blue Blockers Optic Pro -laseja 2–3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Älä ota niitä pois ennen kuin olet sammuttanut kaikki valot ja mennyt nukkumaan. Jos sinun on katsottava puhelintasi ennen nukkumaanmenoa tai keskellä yötä, laita Blue Blockers Optic Pro -lasit päähän, jotta vähennät nukahtamisen tai huonon unen riskiä. Huomioi, että laseja ei saa käyttää autolla ajaessa.

Mitä on sininen valo?
Valon aallonpituudet mitataan nanometreinä (nm), ja jokaisella aallonpituusalueella on oma värinsä. Mitä lyhyempi aallonpituus, sitä enemmän energiaa valo sisältää. Sinisen valon alue on noin 380-500 nm. Luonnollista sinistä valoa esiintyy useimmiten aamulla ja päivänvalossa. Illan aikana sinisen valon määrä vähenee. On tärkeää altistua luonnolliselle siniselle valolle aamuisin, jotta herääminen ja vireystila päivällä helpottuu. Keinotekoista sinistä valoa taas on luonnottoman paljon suhteessa muuhun valoon (vihreä, keltainen, punainen), kun sitä säteilevät matkapuhelimet, tabletit, televisioruudut, tietokonenäytöt ja jopa tavalliset lamput ja loisteputket. Tämä vaikuttaa kielteisesti unihormoni melatoniiniin sekä myös verkkokalvon soluihin.

Voinko käyttää Blue Blockers Optic Pro -laseja muiden lasien päällä?
Blue Blockers Optic Pro -laseja ei ole tarkoitettu käytettäväksi muiden lasien päällä. Jotkut laittavat ne tavallisten lasiensa päälle, mutta emme suosittele sitä.

Voivatko lapset käyttää Blue Blockers Optic Pro -laseja?
Kehykset ja sangat on tarkoitettu aikuisille, mutta lapset voivat käyttää Blue Blocker Optic Pro -laseja, jos kehykset ovat sopivat.

Onko olemassa ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä hyvän unen kannalta?
Reaktiotie, joka alkaa aminohappo tryptofaanista ja päättyy unihormoni melatoniiniin, edellyttää riittäviä määriä B3-vitamiinia (niasiinia), B6-vitamiinia, D-vitamiinia, sinkkiä ja magnesiumia.

Asiakasarvostelut
 1. Vuoden paras ostokseni!
  Arvo
  100%
  Näiden silmälasien ansiosta nukun paljon paremmin. Minun ei tarvitse enää käyttää melatoniinikapseleita, joiden johdosta näin painajaisia. Laitan silmälasit päähän 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa ja nukun todella hyvin. Minulla on Aspergerin oireyhtymä, joten minulla on luontaisesti puutetta melatoniinista. Veljelläni on ollut silmälasit pitkään, mutta hänellä ei ole oireyhtymää. Hänelle riittää silmälasien käyttäminen tunnin ajan ennen nukkumaanmenoa. Kaikkien, joilla on AS, kannattaa ostaa silmälasit, sillä ne toimivat ja ovat lääkkeitä halvemmat. Nämä ovat laadukkaat lasit. Ne ovat hyvännäköiset ja sopivat kaikille. Paras ostos, jonka olen tänä vuonna tehnyt!

  Arvostelu

  Lähetetty

 2. Tehokkaat!
  Arvo
  100%
  Käytän näitä joka ilta, ja ne ovat mahtavat! Olen kärsinyt unettomuudesta ajoittain lapsuudesta asti. Välillä olen käyttänyt melatoniinilisiä voidakseni nukkua. Silmälaseja käyttäessäni minulla ei ole ollut nukahtamisvaikeuksia, enkä tunne tarvitsevani melatoniinilisiä. Lasien käyttämisellä tuntuu olevan yleisesti rauhoittava vaikutus silloinkin, kun en edes katso mitään näytöltä.

  Arvostelu

  Lähetetty

 3. Todella hyvät!
  Arvo
  100%
  Tämä on ylivertainen tuote. Lasit tuntuvat mukavilta päässä, ja kun niitä käyttää illalla, saa hyvin unta! Peukku ylös!

  Arvostelu

  Lähetetty

 4. Erinomaiset silmille!
  Arvo
  100%
  Tekevät hyvää silmille, etenkin iltaisin, kun altistut siniselle valolle. Aika isot, mutta se ei välttämättä ole huono asia. Suosittelen!

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiBlue Blockers Optic Pro
Luokitus