Facebook

Blue Blockers Optic Pro

Ehkä markkinoiden parhaat Blue Blockers -lasit, jotka estävät sinistä valoa. Blue Blockers Optic Pro estää 99,43 % kaikesta sinisestä valosta, joka tulee matkapuhelimista, tableteista, televisioruuduista, tietokonenäytöistä, tavallisista lampuista ja loisteputkista. Sininen valo vähentää aivojen melatoniinin tuotantoa, joka on tärkeä hormoni hyvän yöunen saamiseksi. Ilman riittävää melatoniinituotantoa on lähes mahdotonta nukkua hyvin.

 • Silmälasit, jotka estävät 99,43% sinistä valoa
 • Edistävät parempaan unen saantiin ja helpottavat nukahtamista
 • Jakautumisen estävät linssit
 • Kehykset ja linssit painavat vain 23 grammaa
 • Kehykset, jotka istuvat mukavasti ja pysyvät hyvin paikoillaan
 • 100 % biohajoava FSC-sertifioitu kotelo
Special Price 49,44 €
Regular Price 57,49 €
  • Nopea toimitus
  • Osta heti - Klarna Checkout
  • Varastossa
  Koko
  1 kpl
  Normaalihinta
  57.49
  Tuotemerkit
  Tuotenumero
  GREAT20004
  EAN
  7350131872032

Blue Blockers Optic Pro

Miksi käyttää sinistä valoa estäviä laseja?
Keinotekoiselle siniselle valolle altistuminen illalla vaikuttaa unen laatuun ja voi myös lisätä unettomuutta. Matkapuhelimet, tabletit, televisioruudut, tietokonenäytöt ja jopa tavalliset lamput ja loisteputket säteilevät sinistä valoa. Tällainen valo vähentää aivojen melatoniinin tuotantoa, joka on tärkeä hormoni hyvän yöunen saamiseksi. Ilman riittävää melatoniinituotantoa on lähes mahdotonta nukkua hyvin. Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että unen laatu ja nukahtamisaika ovat huomattavasti paremmat sinisalpaavien silmälasien käyttäjillä ja että sinisalpaavia silmälaseja käyttävillä koeryhmillä unen laatu paranee merkittävästi verrattuna ryhmiin, joilla ei ole sinisalpaavia silmälaseja. Altistuminen suurille määrille sinistä valoa voi aiheuttaa kuivia ja kutisevia silmiä, silmien rasitusta, päänsärkyä sekä nukahtamisvaikeuksia. Sinisen valon uskotaan myös vaikuttavan negatiivisesti stressihormoneihin.

Miksi minun pitäisi valita Blue Blockers Optic Pro?
Blue Blockers Optic Pro -suojalinssi estää 99,43 % kaikesta sinisestä valosta, joka tulee matkapuhelimista, tableteista, televisioruuduista, tietokonenäytöistä ja jopa tavallisista lampuista. Se on yksi parhaista erikoislinsseistä, joihin olemme törmänneet sinisen valon estämiseksi. Kehykset ja linssit painavat vain 23 grammaa. Linssi on myös särkymätön. Ne istuvat mukavasti, eivätkä sangat paina korvia. Blue Blockers Optic Pro auttaa sinua nukahtamaan ja unen laatu paranee. Tutkimukset osoittavat, että unen tehokkuus ja unen latenssi (nukahtamisaika) paranevat merkittävästi Blue Blockers -lasien käyttäjillä.

Blue Blockers Optic Pro toimitetaan 100 % biohajoavassa FSC-sertifioidussa kotelossa. FSC on lyhenne sanoista Forest Stewardship Council, joka on organisaatio, mikä pyrkii edistämään kestävää metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. Kotelo on 100 % biohajoava.

Miten minun pitäisi käyttää Blue Blockers Optic Pro -laseja?
Käytä Blue Blockers Optic Pro -laseja 2–3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Älä ota niitä pois ennen kuin olet sammuttanut kaikki valot ja mennyt nukkumaan. Jos sinun on katsottava puhelintasi ennen nukkumaanmenoa tai keskellä yötä, laita Blue Blockers Optic Pro -lasit päähän, jotta vähennät nukahtamisen tai huonon unen riskiä. Huomioi, että laseja ei saa käyttää autolla ajaessa.

Mitä on sininen valo?
Valon aallonpituudet mitataan nanometreinä (nm), ja jokaisella aallonpituusalueella on oma värinsä. Mitä lyhyempi aallonpituus, sitä enemmän energiaa valo sisältää. Sinisen valon alue on noin 380-500 nm. Luonnollista sinistä valoa esiintyy useimmiten aamulla ja päivänvalossa. Illan aikana sinisen valon määrä vähenee. On tärkeää altistua luonnolliselle siniselle valolle aamuisin, jotta herääminen ja vireystila päivällä helpottuu. Keinotekoista sinistä valoa taas on luonnottoman paljon suhteessa muuhun valoon (vihreä, keltainen, punainen), kun sitä säteilevät matkapuhelimet, tabletit, televisioruudut, tietokonenäytöt ja jopa tavalliset lamput ja loisteputket. Tämä vaikuttaa kielteisesti unihormoni melatoniiniin sekä myös verkkokalvon soluihin.

Voinko käyttää Blue Blockers Optic Pro -laseja muiden lasien päällä?
Blue Blockers Optic Pro -laseja ei ole tarkoitettu käytettäväksi muiden lasien päällä. Jotkut laittavat ne tavallisten lasiensa päälle, mutta emme suosittele sitä.

Voivatko lapset käyttää Blue Blockers Optic Pro -laseja?
Kehykset ja sangat on tarkoitettu aikuisille, mutta lapset voivat käyttää Blue Blocker Optic Pro -laseja, jos kehykset ovat sopivat.

Onko olemassa ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä hyvän unen kannalta?
Reaktiotie, joka alkaa aminohappo tryptofaanista ja päättyy unihormoni melatoniiniin, edellyttää riittäviä määriä B3-vitamiinia (niasiinia), B6-vitamiinia, D-vitamiinia, sinkkiä ja magnesiumia.

Write Your Own Review
PalautteesiBlue Blockers Optic Pro
Luokitus