C Defense Gummies

Gummy C Defense – Tangy Citrus -karkit ovat superhyviä. Niissä on C-vitamiinia, luomuappelsiinia, luomukarpaloa, luomumustikkaa ja luomuinkivääriä.

 • Valmistetaan aidoista ruoka-aineista ja C-vitamiinista 
 • Tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, verisuonten normaalia toimintaa. 
 • Tukee kollageenin muodostusta ja ihon normaalia toimintaa 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
39,99 €
Hinta per päivä
1,14
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  70 gummies
  Alkuperäishinta
  39.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  35
  Tuotenumero
  10411
  EAN
  0 51494 10349 4

C Defense Gummies

Gummy C Defense – Tangy Citrus on todennäköisesti maailman maistuvin ja hyödyllisin karkki. Karkit sisältävät C-vitamiinia, luomuappelsiinia, luomukarpaloa, luomumustikkaa ja luomuinkivääriä. C-vitamiinilla on elimistössämme monta tärkeää tehtävää. Se tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa, auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vähentää väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää myös normaalia kollageenin muodostumista, joka auttaa verisuonia, luustoa, rustoja, ikeniä, hampaita ja ihoa pysymään kunnossa. C-vitamiini edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. C-vitamiini edistää myös E-vitamiinin pelkistetyn muodon hyödyntämistä ja raudan imeytymistä.

Desilitrassa tavallista appelsiinimehua on vähintään 8 g sokereita. Tavallisessa appelsiinimehulasillisessa on siis 20 g sokereita, eli 20-kertainen määrä yhteen karkkiin verrattuna.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Energia 15 kcal/62,8 kJ
Proteiini 0 g
Hiilihydraatit 3 g
joista sokereita 2 g
Rasva 0 g
C-vitamiini (askorbiinihappo) 180 mg 225
Appelsiini 30 mg *
Karpalo 30 mg *
Mustikka 30 mg *
Inkivääri (juuri) 30 mg *

DRI = päivittäinen saantisuositus
* DRI ei määritelty

Ainesosat

C-vitamiini, appelsiini (Citrus sinensis), karpalo (Vaccinium oxycoccos), mustikka (Vaccinium myrtillus), inkivääri (Zingiber officinale, juuri), luomutapiokasiirappi, luomuruokosokeri, omenapektiini, natriumsitraatti, sitruunahappo, auringonkukkaöljy, karnaubavaha.

Annostus

2 karkkia päivässä. Voidaan nauttia ruoan kanssa tai ilman.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiC Defense Gummies
Luokitus