C-vitamiinijauhe

Rating:
100% of 100

C-vitamiinijauhe on veteen liukenevaa jauhetta, jossa on C-vitamiinia monessa muodossa. Se toimii elimistössä antioksidanttina ja tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

 • C-vitamiini, jossa on askorbiinihappoa ja mineraaliaskorbaatteja imeytymistä tehostamassa 
 • Ei aiheuta vatsa- tai suolistovaivoja 
 • Sisältää useita antioksidanttipitoisia kasveja 
 • Hyvänmakuinen ja nesteeseen nopeasti liukeneva 
 • Makeutettu stevialla 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
39,99 €
  • Luotettavat toimitukset
  • Maksa Klarnalla
  • Varastossa
  Koko
  81 g
  Alkuperäishinta
  39.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  44016
  EAN
  0 51494 44016 2

C-vitamiinijauhe

Innate Responsen C-vitamiinijauhe on C-vitamiiniravintolisä, jossa on myös kolmea tärkeää bioflavonoidia (kversetiinia, hesperidiiniä ja rutiinia) sekä acerolakirsikkaa, camu camua, amlamarjaa, karpaloa ja gojimarjaa. Näissä kaikissa on luontaisesti paljon C-vitamiinia sekä tärkeitä kofaktoreita, joita elimistö ja solut tarvitsevat voidakseen hyödyntää vitamiinin parhaalla mahdollisella tavalla.

Koska Innate Responsen C-vitamiinijauhe sisältää C-vitamiinia monessa kivennäisaineisiin sitoutuneessa muodossa, sitä suositellaan ihmisille, joille tavallinen askorbiinihappo aiheuttaa vatsa- tai suolistovaivoja. Jos haluat käyttää täysravintoon pohjautuvaa C-vitamiinia, sinulle sopii paremmin vitamiini C-400.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä antioksidanttina. Se torjuu siis elimistössä vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. C-vitamiini auttaa myös muodostamaan kollageenia, joka on sidekudosten, verisuonien, ihon ja luuston rakennusaine. C-vitamiinilla on myös tärkeä tehtävä aivojen välittäjäaineen (neurotransmittor) ja noradrenaliini-hormonin valmistuksessa. Niitä syntyy välittäjäaine dopamiinista, jolla on monia tärkeitä tehtäviä elimistössä, erityisesti mielialan säätelyssä.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini (askorbiinihappo) 1000 mg 500
Acerolakirsikka 150 mg *
Camu camu 100 mg *
Amlamarja 95 mg *
Amerikankarpalo 80 mg *
Hesperidiini 20 mg *
Kversetiini 20 mg *
Rutiini 20 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Kalsium-L-askorbaatti, sitruunahappo, magnesium-L-askorbaatti, kalium-L-askorbaatti, luontainen appelsiiniaromi, acerolakirsikka (Malpighia emarginata), camu camu -hedelmä (Myrciaria dubia), beetakaroteeni, amlamarja (Phyllanthus emblica), amerikankarpalo (Vaccinium macrocarpon), stevioglykosidit steviasta (Stevia rebaudiana), gojimarja (Lycium barbarum), C-vitamiini, appelsiini (Citrus sinensis), luontainen mangoaromi, kversetiini, hesperidiini, raakariisi (Oryza sativa), rutiini, täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Annostus

1 mittalusikallinen (2,7 g) päivässä sekoitettuna 2-3 dl:aan vettä. Voidaan sekoittaa myös smoothieen tai mehuun. Tuote on jauheen muodossa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Asiakasarvostelut
 1. Ole energisempi!
  Arvo
  100%
  Juon sitä, kun tunnen itseni huonovointiseksi, ja tulen virkeämmäksi ja yleensä flunssaoireet häviävät. Lisäksi se on maukasta.

  Arvostelu

  Lähetetty

Write Your Own Review
PalautteesiC-vitamiinijauhe
Luokitus