Complex C

Complex C (C-250 -vitamiini) on huolellisesti kuivattu täysravintopohjainen C-vitamiini. Se sisältää amla-hedelmää, rantaruusunmarjaa ja amerikankarpaloa. Se tukee mm. immuunijärjestelmää, mutta myös hermoston normaalia toimintaa.

 • On raakaravintoa ja sisältää aitoa täysravinnosta saatua C-vitamiinia
 • Sisältää amlaa, rantaruusunmarjaa ja karpaloa
 • Tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, verisuonten normaalia toimintaa.
 • Tukee kollageenin muodostusta ja ihon normaalia toimintaa
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
54,99 €
Hinta per päivä
0,92
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 tabl
  Alkuperäishinta
  54.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  10133
  EAN
  0 51494 10133 9

Complex C

Complex C on täysravintopohjainen C-vitamiini. Toisin kuin keinotekoisesti isoloidut C-vitamiinit, Complex C sisältää kaikki kofaktorit, joita elimistö tarvitsee voidakseen hyödyntää vitamiinin parhaalla mahdollisella tavalla. C-vitamiini tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa myös suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini auttaa elimistöä muodostamaan kollageenia, jolla on merkitystä verisuonten ja luuston terveyden kannalta. Kollageenin muodostamista edistämällä C-vitamiini auttaa ihoa, ikeniä ja rustoja pysymään kunnossa. C-vitamiini edistää myös raudan imeytymistä ja E-vitamiinin pelkistetyn muodon hyödyntämistä. Complex C pohjautuu täysravintoon eli prosessoimattomaan ruokaan, joten siinä ovat säilyneet kaikki tärkeät kofaktorit, joita elimistö tarvitsee voidakseen hyödyntää ravinteet optimaalisesti. Rantaruusunmarja sisältää aktiivisia ainesosia, nimittäin galaktolipidejä (GOPO).

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini (askorbiinihappo) 250 mg 313
Amla-hedelmää 50 mg *
Rantaruusunmarjaa 40 mg *
Amerikankarpalo 22 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

C-vitamiini, raakariisi (Oryza sativa), appelsiini (Citrus sinensis), täyteaine (selluloosa), pintakäsittelyaine (steariinihappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), amla-hedelmä (Emblica officinalis), rantaruusunmarja (Rosa canina), amerikankarpalo (Vaccinium macrocarpon), vihreä espanjalainen paprika (Capsicum annuum), metsämustikat (Vaccinium angustifolium).

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletit voidaan murskata tai hienontaa ja sekoittaa ruokaan tai juomaan, jos tabletin nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiComplex C
Luokitus