D3 1000 IU Gummies

 • Valmistetaan aidoista ruoka-aineista ja D-vitamiinista 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
39,99 €
Hinta per päivä
0,57
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  70 gummies
  Alkuperäishinta
  39.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  70
  Tuotenumero
  10412
  EAN
  0 51494 10348 7

D3 1000 IU Gummies

Gummy D3 (1000 IU) Wellness - Mixed Fruit on todennäköisesti maailman maistuvin ja hyödyllisin karkki. Karkit sisältävät D-vitamiinia, luomuappelsiinia, luomukarpaloa, luomumustikkaa ja luomuinkivääriä. D-vitamiinilla on elimistössämme monta tärkeää tehtävää. D-vitamiini tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä/hyödyntämistä. D-vitamiini auttaa myös pitämään veren kalsiumpitoisuuden normaalina, luuston kunnossa ja lihasten toiminnan normaalina. Lisäksi D-vitamiini auttaa pitämään hampaat kunnossa, ja se osallistuu myös solunjakautumisprosessiin.

Desilitrassa tavallista appelsiinimehua on vähintään 8 g sokereita. Tavallisessa appelsiinimehulasillisessa on siis 20 g sokereita, eli 20-kertainen määrä yhteen karkkiin verrattuna.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
Energia 5 kcal/41,8 kJ *
Proteiini 0 g *
Hiilihydraatit 1,5 g *
joista sokereita 1 g *
Rasva 0 g *
D3-vitamiini (1000 IU) 25 µg 500
Appelsiini 15 mg *
Karpalo 15 mg *
Mustikka 15 mg *
Inkivääri (juuri) 15 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

1 IU (International Unit) tarkoittaa samaa kuin 1 KY (kansainvälinen yksikkö). 100 IU (KY) vastaa 2,5 µg (mikrogrammaa) D-vitamiinia.

Ainesosat

Appelsiini (Citrus sinensis), karpalo (Vaccinium oxycoccos), mustikka (Vaccinium myrtillus), inkivääri (Zingiber officinale, juuri), luomuruokosokeri, luomutapiokasiirappi, omenapektiini, sitruunahappo, natriumsitraatti, sitruunahappo, auringonkukkaöljy, karnaubavaha, D3-vitamiini.

Annostus

1 karkki päivässä. Voidaan nauttia ruuan kanssa tai ilman.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiD3 1000 IU Gummies
Luokitus