D3-vitamiini 2000 IU

 • Edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä 
 • Auttaa pitämään veren kalsiumtasot normaaleina 
 • D-vitamiini auttaa pitämään lihaksiston kunnossa 
 • D-vitamiini osallistuu solunjakautumisprosessiin
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita 
52,99 €
Hinta per päivä
0,59
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  90 tabl
  Alkuperäishinta
  52.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  90
  Tuotenumero
  40131
  EAN
  0 51494 40131 6

D3-vitamiini 2000 IU

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota esiintyy kahdessa päämuodossa: D2 (ergokalsiferoli) ja D3-vitamiini (kolekalsiferoli). D3-vitamiini on elimistölle helpoiten hyödynnettävä muoto. D-vitamiini tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa ja elimistö tarvitsee sitä myös kalsiumin ja fosforin oikean tasapainon säilyttämiseen. Tasapaino on tärkeää terveen ja vahvan luukudoksen muodostumisen kannalta. D3-vitamiini auttaa myös lihaksistoa toimimaan normaalisti.

Lievä D-vitamiinin puutos voi aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia, kuten esimerkiksi lihaskramppeja, väsymystä, hampaiden irtoamista, pulssin kiihtymistä ja immuunipuolustuksen heikkenemistä. Vakava D-vitamiinin puute johtaa riisitautiin (jota kutsutaan myös Englannin taudiksi), jossa luukudoksiin ei varastoidu tarpeeksi kalsiumia ja fosforia.

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
D3-vitamiini (2000 KY) 50 µg 1000
Parsakaali 70 mg *
Persilja 55 mg *
Porkkana 30 mg *
Punajuuri 10 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

1 IU (International Unit) tarkoittaa samaa kuin 1 KY (kansainvälinen yksikkö). 100 IU (KY) vastaa 2,5 µg (mikrogram) D-vitamiinia.

Ainesosat

Täyteaine (selluloosajauhe), Saccharomyces cerevisiae, raakariisi (Oryza sativa), paakkuuntumisenestoaine (kiseldioksidi), parsakaali (Brassica oleracea), pintakäsittelyaine (steariinihappo), persiljanlehdet (Petroselinum crispum), porkkana (Daucus carota subsp. sativus), punajuuri (Beta vulgaris), D3-vitamiini.

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiD3-vitamiini 2000 IU
Luokitus