Daily C-Protect Booster

Täysravintoon perustuva C-vitamiinijauhe superyritys MegaFoodilta. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder sisältää myös kurjenhernettä, palsaminköynnöstä, karpaloa ja mustikkaa.

 • Tukee immuunipuolustusta ja vähentää väsymystä ja uupumusta 
 • Sisältää kurjenhernettä ja palsaminköynnöksen marjaa 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
37,98 €
Hinta per päivä
1,21
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  63 g
  Alkuperäishinta
  37.98
  Tuotemerkit
  Annokset
  30
  Tuotenumero
  60137
  EAN
  0 51494 60137 2

Daily C-Protect Booster

Daily C-Protect Nutrient Booster Powder on ravinnejauhe, joka on erityisesti suunniteltu immuunipuolustuksen tueksi. Se sisältää C-vitamiinia täysravinnon muodossa, ja myös kurjenhernettä, palsaminköynnöstä, karpaloa ja mustikkaa. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder ei sisällä lainkaan sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita. Sen sisältämä C-vitamiini tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa myös suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. C-vitamiini on tärkeää myös siksi, että se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini osallistuu kollageenin muodostamiseen, joten se auttaa myös verisuonia, luustoja, rustoja, ikeniä, hampaita ja ihoa pysymään kunnossa. Läheskään kaikki eivät tiedä, että C-vitamiini tukee myös hermostoa ja psykologista terveyttä. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder on ennen kaikkea erittäin hyvä tuote, jos haluat pitää immuunipuolustuksesi vahvana. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini (askorbiinihappo) 250 mg 313
Amerikankarpalo 230 mg *
Kurjenherne 200 mg *
Palsaminköynnös 175 mg *
Metsämustikat 145 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Appelsiini (Citrus sinensis), C-vitamiini, amerikankarpalo (Vaccinium macrocarpon), kurjenherne (Astragalus membranaceus, juuri), palsaminköynnös (Schisandra chinensis, marja), metsämustikka (Vaccinium angustifolium), raakariisi (Oryza sativa),täyteaine (selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Annostus

1 mittalusikallinen (2,13 g) päivässä sekoitettuna 2–3 dl:aan vettä. Voidaan myös sekoittaa smoothieen tai mehuun. Tuote on jauheen muodossa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa. Raskaana olevien tai imettävien naisten ei pidä ottaa sitä, koska se sisältää Astragalus-valmistetta.

Write Your Own Review
PalautteesiDaily C-Protect Booster
Luokitus