Daily Immune Support

 • Sisältää aineita, jotka edistävät normaalia immuunijärjestelmää 
 • Sisältää kontrolloituja astragalus- ja luontaistuote vitamiineja ja kivennäisaineita 
 • Testattu ilman torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, glyfosaattia, gluteenia, soijaa, GMO:ta ja maitotuotteita
35,99 €
Hinta per päivä
0,6
  • Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
  • Huippulaadukas
  • Ilmainen toimitus yli 49€
  • Varastossa
  Pakkauskoko
  60 tabl
  Alkuperäishinta
  35.99
  Tuotemerkit
  Annokset
  60
  Tuotenumero
  10443
  EAN
  0 51494 10443 9

Daily Immune Support

Daily Immune Support sisältää luontaistuote C-vitamiinia, sinkkiä, D-vitamiinia ja Astragalus-vitamiinia, jotka tukevat ensisijaisesti immuunijärjestelmää. 

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. C-vitamiini on myös tärkeä apu väsymyksen ja uupumuksen vähentämisessä. Koska C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, se on tärkeä myös verisuonten, luuston, ruston, ikenien, hampaiden ja ihon normaalille toiminnalle. Kaikki eivät tiedä, että C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaalia psyykkistä toimintaa. 

Sinkki ei ainoastaan ​​edistä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vaan myös suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja edistää normaalia happo-emästasapainoa. Lisäksi sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa. Sinkki auttaa myös ylläpitämään normaalia ihoa, hiuksia ja kynsiä sekä normaalia rasvahappojen ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa, mikä puolestaan ​​on tärkeää hyvälle immuunijärjestelmälle. Sinkki edistää lisäksi normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia DNA-synteesiä sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Sinkkiä tarvitaan myös normaalin luuston, normaalin näön ja veren normaalin testosteronitason ylläpitämiseen. 

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalin toiminnan lisäksi veren normaalin kalsiumtason ylläpitoa sekä kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. Lisäksi D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia luustorakennetta, normaaleja hampaita ja ylläpitää normaalia lihasten toimintaa. Lisäksi D-vitamiinilla on rooli tärkeässä solunjakautumisprosessissa. 

Astragalus membranaceusta on perinteisesti käytetty suojaamaan immuunijärjestelmää ja vastustamaan hengitystieinfektioita, sekä allergioiden hoitoon. Tutkimukset osoittavat, että astragalus vähentää erilaisia ​​tulehduksellisia molekyylejä sekä nenän limakalvoissa että veressä, mikä vähentää allergisen nuhan riskiä. 

Haluatko tietää lisää, miksi valitsimme MegaFoodin ja Innate Responsen? Lue täältä.

Päivittäinen annos   % DRI:stä
C-vitamiini 90 mg 113
D3-vitamiini (600 IU) 15 µg 300
Sinkki 6 mg 60
Astragalus 500 mg *

DRI = Päivittäinen viitearvo
*DRI ei määritelty

Ainesosat

Astragalus (Astragalus membranaceus, juuri), C-vitamiini, sinkkibisglysinaatti, riisi (Oryza sativa), saccharomyces cerevisiae, täyteaineet (selluloosajauhe), pintakäsittelyaineet (steariinihappo), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi).

Annostus

1 tabletti päivässä. Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Tabletti voidaan murskata tai jauhaa ja ripotella ruokaan tai juomaan, jos nieleminen on vaikeaa.

Tärkeää tietoa

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena. Säilytettävä kuivassa huoneelämpöisessä paikassa.

Write Your Own Review
PalautteesiDaily Immune Support
Luokitus